Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ابوالفضل اسدی روز یکشنبه در  نشست برخط(آنلاین) خانه مطبوعات یزد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به ۳۳۰ روزهای آفتابی ، وجود شبکه‌های الکتریکی مناسب و پایدار ، افزود: با توجه به این جایگاه استان، هفت شرکت با ظرفیت ۵۸.۵ مگاوات در مدار بهره‌برداری قرار دارد، امیدواریم این عدد تا پایان سال ۹۹ به ۷۰ مگاوات افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این شرکت وظیفه توسعه و بهره‌­برداری شبکه‌­های انتقال و فوق‌ توزیع استان را به عهده دارد خاطرنشان کرد: این موسسه توانسته است در ۱۰ شهرستان­‌ ماموریت تامین برق را به خوبی انجام دهد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد تعداد مشترکان بزرگ انرژی الکتریکی استان را ۲۷ مورد بیان کرد و یادآور شد: قدرت اسمی نیروگاه‌­های استان ۲ هزار و ۷۸۰ مگاوات است و نیروگاه­‌های زنبق، سیکل ترکیبی یزد، تابان، سرو، شیرکوه و نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده از جمله این نیروگاه‌­هاست.

وی یزد را شاهراه ارتباطی شبکه برق کشور با پایداری بسیار مناسب دانست که با استان‌های خراسان، کرمان، فارس و اصفهان از طریق ۱۱ خط انتقال و فوق‌توزیع تبادل انرژی دارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌­ای یزد همچنین با اشاره به وضعیت تولید و مصرف صنعتی استان در سال های ۹۷ و ۹۸،  افزایش تولید، فروش به صنایع بزرگ و فروش شرکت توزیع را نشان از توسعه صنعتی استان بیان کرد.

پیش بینی پیک بار ۱۸۳۵ مگاواتی در سال ۹۹

وی خاطرنشان کرد: پیک نیاز مصرف استان در سال ۹۸ ، یکهزار و ۶۶۸ مگاوات بود که نسبت به سال ۹۷ به میزان ۸.۵ درصد رشد داشت ، پیش‌بینی می‌شود در سال ۹۹ این میزان به هزار و ۸۳۵ مگاوات برسد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد رشد پیک بار کشور سال ۱۳۹۸ را  حدود یک درصد بیان کرد و این اختلاف را نشانگر توسعه صنعتی استان دانست و تصریح کرد: ۷۵ درصد انرژی الکتریکی استان در بخش صنعت و حدود هفت درصد در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که در مجموع ۸۲ درصد انرژی الکتریکی در بخش مولد و اشتغال‌زا مصرف می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اختلاف ۲۳ هزار مگاواتی اختلاف پیک بار کشور در تابستان و زمستان که عمدتا ناشی از بار سرمایشی است، افزود: سالانه ، پیک بار در حدود ۵۰۰ ساعت از هشت هزار و ۷۶۰  ساعت در سال است و عملا مابقی اختلاف در سایر فصول با نبود نیاز مواجه است و خواب سرمایه را در نیروگاه‌ها و شبکه‌های انتقال و فوق‌توزیع شاهد می‌باشیم و به تبع آن بهره‌وری سرمایه پایین است.

راهکار­های تشویقی برای مردم و مشترکان در دستور کار صنعت برق

اسدی راهکارهای طرح تعطیلات و تعمیرات صنایع، ذخیره عملیاتی، طرح اوج بار از ساعت ۱۲ الی ۱۸ و مولدهای خود تامین را از جمله راهکارهای تشویقی همراه با پاداش بیان کرد و خواستار تعامل ۲ سویه با جامعه، اصحاب رسانه و نخبگان برای استفاده بیشتر از ظرفیت و نظر آنها شد.

وی طرح‌های تشویقی مشترکان خانگی و سایرین را از فعالیت‌های شرکت توزیع برق استان برشمرد که در حال اجراست.

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد در ادامه افزود: تعمیر و توسعه بخش‌های صنعت برق استان از جمله شبکه‌­های انتقال، فوق‌توزیع، نیروگاه‌ها و شبکه توزیع حتی در زمان تعطیلات نوروزی و محدودیت‌های کرونا به همت کارکنان صنعت برق استان انجام شد، امیدواریم با همکاری و مشارکت مردم و صاحبان صنایع، تابستان بدون خاموشی را پشت سر بگذاریم.

مصرف برق کولرهای گازی بیش از چهار برابر کولرهای آبی است

اسدی در بخشی دیگر از سخنان خود به افزایش حدود چهار برابر مصرف برق کولر­های گازی نسبت به کولرهای آبی اشاره کرد و تعویض موتور کولر آبی کلاس G با کلاس A، تعویض پوشال‌ها و استفاده از سایه‌بان را از جمله راهکاری برای صرفه‌جویی بیشتر در مصرف انرژی و حتی آب به ویژه آب مصرفی در نیروگاه‌ها عنوان کرد.

مدیرعامل برق منطقه‌­ای یزد همچنین راهکارهای مدیریت مصرف بدون هزینه یا کم هزینه را از جمله استفاده نکردن از وسایل پرمصرف برقی در حد فاصل ساعت های ۱۲ تا ۱۸، استفاده حداکثری از نور طبیعی روز، استفاده از حصیر یا توری برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان و تنظیم دمای آسایش حدود ۲۴ تا ۲۵ درجه را از اداره های استان و مردم خواستار شد.

وی همچنین فعال­‌ کردن شرکت­‌های خدمات انرژی برای ممیزی انرژی اداره ها و استارتاپ ­ها برای کاهش مصرف انرژی را از برنامه‌­های سال ۹۹ وزارت نیرو و استان عنوان کرد.

این مسوول صنعت برق استان، رصد راهکار­های بهینه‌­سازی و مدیریت‌­ مصرف را در راستای اقتصاد مقاومتی و افزایش اشتغال داخلی بیان کرد که کمترین هزینه و زمان و بیشترین کاهش میزان گاز­های گلخانه­‌ای را در مقایسه با سایر روش­‌های مدیریت عرضه و حتی انرژی ­های تجدیدپذیر دارد.

 اسدی فعالیت‌های برق منطقه‌ای یزد را در هشت محور بیان کرد و افزود: نخستین و مهم‌ترین آن محور جامعه است،امیدواریم بتوانیم با استفاده از نظرها و پیشنهادهای ائمه جمعه و جماعات، اصحاب رسانه، نخبگان جامعه و مردم و با همکاری صنایع استان؛ توسعه، رشد و شکوفایی بیش از پیش استان را شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد ۱۵ اردیبهشت ماه ۹۹  مشارکت مردم و صاحبان صنایع استان را لازمه عبور موفق از پیک بار سال ۹۹ بیان کرد و گفته بود : مدت زمان پیک مصرف برق حدود ۴۰۰ ساعت در تابستان است.

اسدی افزود: صنعت برق استان در سه حوزه تولید، انتقال و توزیع فعالیت دارد که در حوزه تولید، با همت و همکاری شرکت‌های تولید برق و مدیریت تولید برق استان و نیروگاه‌های خصوصی، عمده تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی و سیکل ترکیبی با ظرفیت نامی  ۲ هزار و ۵۴۴ مگاوات انجام شده و امیدواریم، در زمان پیک مصرف انرژی الکتریکی، همه نیروگاه‌های حرارتی و سیکل ترکیبی در مدار باشند .

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۶۶۰ هزار مشترک برق دارد که هم اکنون ۸۱.۱ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۵ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۴ درصد کشاورزی هستند.

در فروش انرژی، بخش‌های صنعتی با ۵۲ درصد، کشاورزی با ۱۵ درصد، خانگی ۲۲ درصد، عمومی ۶ درصد و پنج درصد مربوط به بخش تجاری است .

برچسب‌ها انرژی برق شرکت برق منطقه ای يزد شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق شرکت برق منطقه ای يزد یزد انرژی برق شرکت برق منطقه ای يزد یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم.

در راستای گرامیداشت این روز، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی با بیان اینکه اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. بر اساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب و کارهایی است که با انتشار دود باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهرها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک و گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، خاطرنشان کرد: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ فقره رأی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرا صادره واحدهای صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرای آرا واحدهای دارای رأی و صدور رأی برای واحدهای فاقد رأی در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحدهای کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحدها در راستای کاهش آلودگی آب سطحی و زیرزمینی و خاک، اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرا بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

بیگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.

به گفته وی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه جهت افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و … نیز از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: «گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها»، «تمهیدات تخصصی» و «ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف» عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

کد خبر 6085785

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران