Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس انرژی گفت: قیمت برق زمینه افزایش بی محابا مصرف را فراهم کرده است و عملا تعرفه در نظر گرفته برای بخش‌های پرمصرف چندان بازدارنده نیست. تاریخ انتشار: 08:35 - 26 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۰۴۱ احمد رضایی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به روند مصرف برق در کشور اظهار کرد: میزان مصرف برق در کشور به طور میانگین با رشد ۵ درصدی مواجه است و به طبع به همین میزان ظرفیت برای تامین برق نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: مدیریت مصرف و ارائه الگوی مناسب برای مصرف اقدام مناسبی از سوی وزارت نیرو برای رعایت مصرف برق است، اما نباید با این روش از توسعه ظرفیت شبکه غافل ماند. بیشتر بخوانید: هشدار وزیر نیرو در خصوص احتمال خاموشی سراسری در تابستان وی افزود: مدیریت مصرف برق در بهترین حالت ممکن امکان ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف را دارد، اما رشد سالانه مصرف با میانگین ۵ درصد می‌تواند ظرف مدت چند سال کشور را با کمبود عظیمی مواجه کند.
رضایی بیان کرد: قیمت برق زمینه افزایش بی محابا مصرف را فراهم کرده است و عملا تعرفه در نظر گرفته برای بخش‌های پرمصرف چندان بازدارنده نیست.
این کارشناس انرژی تصریح کرد: استفاده از سیستم پلکانی مصرف برق برای مدیریت مصرف کافی نیست و باید با واقعی سازی قیمت برق میزان مصرف را مدیریت کرد.
وی افزود: سازمان توانیر برای مدیریت مصرف علاوه بر افزایش تعرفه، اقدام به پرداخت مبالغی تحت عنوان پاداش خوش مصرفی کرده است که این موضوع نیز برای ترغیب مشترکان به رعایت الگوی مصرف موفق بوده است.
رضایی عنوان کرد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی افزایش دما در تابستان پیش رو و رکورد زنی مصرف برق در فصل بهار، با توجه به نیاز‌های موجود شرایط سختی برای تامین پایدار برق ایجاد شده است. رکورد زنی ۱۵ استان در مصرف برق  مصطفی رجبی با اشاره به مصرف برق در کشور اظهار کرد: با وجود اینکه هنوز فصل تابستان آغاز نشده است؛ طی روز‌های گذشته میزان مصرف برق در ۱۵ استان رکورد پیک مصرف آن‌ها در فصل تابستان سال گذشته را شکست.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: سال گذشته میزان پیک مصرف برق به ۵۳ هزار مگاوات رسید در حالی که این رقم اکنون به ۵۵ هزار مگاوات رسیده و پیشی بینی می‌شود میزان مصرف برق در هفته جاری به ۵۶ هزار مگاوات و برای هفته آینده با توجه به افزایش دما به ۵۷ هزار مگاوات برسد که رقم قابل توجهی است.
وی عنوان کرد: با توجه به تغییر ساعت پیک مصرف در ساعات ۱۳ تا ۱۷ بیشرین فشار بر شبکه تامین برق وارد می‌شود و برای ارائه خدمات پایدار نیاز است مشترکان از روشن کردن وسایل پرمصرف در این ساعات خودداری کنند.
رجبی افزود: به ازای یک درجه افزایش دما ۱۵۰۰ مگاوات به مصرف برق اضافه می‌شود و یک و نیم گرما معادل بیش از ۲ هزار مگاوات به میزان مصرف اضافه می‌کند.
وی بیان کرد: سال گذشته با همکاری بخش صنعتی و کشاورزی و ارائه مشوق به این بخش‌ها توانسیم میزان مصرف برق در این بخش را مدیریت کنیم.
رجبی ادامه داد: در سال گذشته به بخش صنعت و کشاورزی ۳۵۰ میلیارد تومان و برای بخش خانگی ۱۰۶ میلیارد تومان پاداش در نظر گرفته شده است.
سخنگوی صنعت تصریح کرد: برای مشترکان پر مصرف برق افزایش تعرفه تا ۱۶ درصد نظر گرفته شده با این وجود تنها ۱۵ درصد مشترکان بخش خانگی پرمصرف هستند و در صورت رعایت مصرف و کاهش آن نسبت به سال گذشته پاداش‌های خوش مصرفی در نظر گرفته شده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو میزان مصرف برق مدیریت مصرف هزار مگاوات سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + جدول افزایش تعرفه نسخه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، تعرفه‌های خدمات دارویی در بخش خصوصی و دولتی، با امضای سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو برای اجرا ابلاغ شد.

در این ابلاغیه، خطاب به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، آمده است: تعرفه‌های مدیریت خدمات دارویی، برای اجرا به تمامی داروخانه‌های تحت پوشش ارسال می‌گردد.

این در حالی است که تعرفه خدمات دارویی برای هر نسخه در بخش خصوصی، ۱۹۸۸۵۰ ریال؛ خیریه، ۱۸۶۰۵۰ ریال؛ عمومی غیر دولتی، ۱۴۹,۰۵۰ ریال و داروخانه‌های دولتی، ۸۱,۸۰۰ ریال تعیین شده است.

در همین حال، تعرفه خدمات دارویی شامل داروهای OTC (بدون نسخه) برای داروخانه‌های خصوصی در هر بار ۲۵۵۶۵ ریال، خیریه ۲۴۲۸۵ ریال، عمومی غیر دولتی ۲۰,۵۸۵ ریال و داروخانه‌های دولتی ۱۱,۲۰۰ ریال تعیین شده است.

کد خبر 6084958 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + میزان افزایش قیمت نسخه‌ها
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • تعرفه‌های مدیریت خدمات دارویی سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + جدول افزایش تعرفه نسخه‌ها