Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین فتحی درباره حواشی چند روز اخیر پیرامون باشگاه استقلال و دوران مدیریتش در این باشگاه گفت: متأسفانه فرهنگ بدی در ورزش کشور مثل عالم سیاست شکل گرفته است. بنده گفتم کسانی که قبل از من در باشگاه استقلال زحمت کشیده اند به اندازه توان و ظرفیت خود تأثیر گذار بودند. قطعاً کسری ها و کمبودها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ وقت علیه کسی صحبت نکردم. ۷ ماه از استقلال بیرون آمده ام اما یک کلمه هم حرف نزدم. ولی متأسفانه عده ای پیشکسوتان را تحریک کردند.

وی با اشاره به اظهارات علی جباری پیشکسوت استقلال علیه او،   اظهار داشت:  بله؛ من به استقلال خیانت کردم چون تیم را بعد از چهار سال در صدر جدول تحویل دادم! خیانت کردم چون استراماچونی را با کمترین هزینه به استقلال آوردم.

مدیرعامل پیشین استقلال افزود:  دوستان به دروغ اعلام کردند فتحی در استقلال ۲۵ میلیون تومان حقوق می گرفته است تا بقیه را تحریک کنند. آقای سعادتمند مدیرعامل فعلی باشگاه می خواست دریافتی خودش را توجیه کند و دوبرابر آن را به من نسبت داد. اسناد مالی در باشگاه موجود است و نمی توان حرفی زد که قابل استناد نباشد. من در استقلال ۸ میلیون و خرده ای حقوق می گرفتم. البته آقای منزوی بعد از مطرح شدن این بحث عذرخواهی کرد ولی بعضی ها شهامت گفتن اشتباهشان را ندارند. بنده هم اقامه دعوا کردم چون فیش حقوقی دارم.

فتحی در بخش دیگری از صحبت هایش با رادیو جوان با اشاره به شعارهایی که علیه او در اوایل این فصل در استادیوم ها داده می شد،   تصریح کرد: مطمئن باشید این شعارها هدفمند بود و دست هایی پشت پرده وجود داشت که آن را هدایت می کرد. مگر می شود استقلال هفت هفته پیروز شود و علیه فتحی شعار بدهند؟ به بنده می گفتند قرار است به شما در فلان ورزشگاه و فلان محل توهین شود؛ این قدر به ما پول بده تا اجازه توهین ندهیم. والله که به من این حرف ها را می گفتند. جواب من هم همین بود که هر کار می خواهید انجام بدهید چون من با شعار سکوها نمی روم.

وی ادامه داد: مگر می شود ما به صنعت نفت ۵ گل بزنیم و هوادار شعار بدهد؟ دوستان برای گرفتن این صندلی به سکوها خط می دادند. همین افراد از سادگی پیشکسوتانی مثل جباری استفاده می کنند تا مرا به خیانت متهم کنند. خیانت را آن کسی کرد که سال ۵۴، ۴۰ هزار تومان از راه آهن گرفت و به این تیم رفت و در بازی با استقلال، دست هایش را مشت کرد. آنهایی خیانت کردند که ۴۰ هزار تومان با ۱۰۰ کیلو برنج گرفتند و از استقلال رفتند.

مدیرعامل سابق استقلال یادآور شد: خیانت را کسانی کردند که به اسطوره های باشگاه مثل ناصر حجازی توهین کردند؛ کسانی که عکس حجازی را از اتاقشان پائین آوردند و گفتند که این عکس را پاره کنید. شما می توانید علی شوری سرمربی پیشکسوتان استقلال صحبت کنید که جباری جلوی او گفته بود عکس حجازی را از اتاقش پائین بکشند و پاره کنند.

فتحی در خصوص اینکه تمام مشکلات مالی استقلال در سالهای اخیر به او نسبت داده می شود، گفت: حتماً مقصر کرونا و مشکلات اقتصادی هم من هستم! پرونده تیام و جباروف مربوط به زمان نیست و این اظهرمن الشمس است. بویان هم دو ماه قبل از آمدن من رسماً خواهان فسخ قراردادش شده بود ولی به شهادت اسناد، من تا نیم فصل این بازیکن را نگه داشتم و می خواستم شفر را قانع کنم که بویان را نگه دارد اما شفر زیر بار نرفت.

وی در پاسخ به این سوال که مبلغ دقیق قرارداد شفر با استقلال چقدر بود؟ اظهار داشت: علت معلق و رد کردن شفر صرفاً مبلغ قراردادش بود. اگر قیمت قرارداد شفر معقول بود، حتماً او را حفظ می کردیم. من هیئت مدیره و کمیته فنی باشگاه را توجیه کردم که شفر را برکنار کند چرا که اگر این کار را نمی کردیم باید مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به دستیارانش به او می دادیم. بنده استدلال کردم شفر مربی خوبی است ولی به این اندازه نمی ارزد. در جام جهانی ما چند مربی بالای یک میلیون دلار داشتیم؟ دالیچ با کرواسی ۷۰۰ هزار دلار قرارداد داشت و شفر با استقلال یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار. اگر قرارداد شفر معقول و معمولی یعنی بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ -۸۰۰ هزار دلار بود، او را حفظ می کردیم.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در واکنش به اینکه آیا شفر در استقلال دلالی می کرد؟ ادامه داد: اجازه بدهید وارد این مسائل نشوم چون اثبات نشده است. استدلال ما برای قطع همکاری با شفر این بود که با یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار می توانیم مربی جوان با مبلغ ۷۰۰-۸۰۰ هزار دلار بیاوریم. اگر حتی خسارت ۵۰۰-۶۰۰ هزار دلاری به شفر می دادیم باز هم به اصل قرارداد او نمی رسیم. شفر در شکایت خود به فیفا یک میلیون و ۶۵۰ هزار دلار درخواست کرده بود ولی صرفاً رأی ۲۲۵ هزار دلاری برای او صادر شد. ما در این شکایت نفع بردیم. بنده همان موقع سه صفحه مکتوب به وزیر نامه نوشتم و دلایلم را برای متضرر نشدن استقلال مطرح کردم.

فتحی با اشاره به مشکلات مالی استقلال تأکید کرد: یکی از مشکلات ما نوسان قیمت ارز بود. روزی که استراماچونی را به خدمت گرفتیم، یورو حدود ۱۱ هزار تومان بود اما به ۱۴-۱۵ هزار تومان رسید. بحث دیگر پرداخت ۳۵ میلیارد تومان بدهی های گذشته در دو فصل بود. ما قبل از شروع این فصل ۱۲ میلیارد تومان برای مجوز حرفه ای و ۸ میلیارد تومان برای شکایت های کمیته تعیین وضعیت پرداخت کرده ایم. اگر ابتدای فصل همین ۲۰ میلیارد تومان را داشتیم پول استراماچونی پرداخت می شد. وقتی شما ۲۰ میلیارد تومان قبل از شروع فصل پرداخت می کنید، نفس یک مدیر گرفته می شود.

مدیرعامل سابق استقلال در پایان از شکایتش ازعلی جباری خبر داد و گفت: ایشان به اتهام خیانت  و دریافت حقوق ۲۵ میلیون تومانی به من زده است در حالی که تشخیص خیانت با مرجع قضایی است.

کد خبر 4950064 مرتضی احمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: امیرحسین فتحی ناصر حجازی علی جباری تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران ویروس کرونا فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتبال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فیفا باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند والیبال مارک ویلموتس وزارت ورزش و جوانان کنفدراسیون فوتبال آسیا میلیارد تومان یک میلیون هزار تومان هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: سال گذشته ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشت.


دکتر علی عباسی افزود: در سال ۱۴۰۲ از کل فوتی‌های مسمومیت با قرص برنج در استان ۱۲۵ نفر مرد و مابقی زن هستند.

بابل دارای بیشترین جان باخته
در این مدت شهرستان‌های بابل با ۳۷، ساری و میاندرود با ۲۸ و آمل با ۲۶ فوتی به ترتیب بیشترین و کمترین آمار مسمومیت با قرص برنج در شهرستان‌های بهشهر و عباس آباد هر کدام ۲ فوتی گزارش شده است.

شهریور بیشترین فوتی
بر اساس این گزارش شهریور با ۲۳، مهر با ۲۰ و آذر با ۱۹ مورد بیشترین فوتی و خرداد، تیر هر کدام با ۱۰ مورد کمترین فوتی در آن گزارش شده است.

ضرورت اعمال تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از توزیع قرص برنج

عضو شورای قضایی استان خاطر نشان کرد: هر چند در سال‌های گذشته و طبق آمار‌های موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم بنابراین برای کاهش مرگ و میر با قرص برنج به گونه‌ای باید اقدام کرد که به آسانی و سهولت در دسترس مردم قرار نگیرد و برای مصارف خاص این قرص باید آن را از مجاری مناسب تهیه کرد و به گونه‌ای عرضه آن باید محدود شود نه اینکه افراد به راحتی بتوانند آن را از مغازه‌ها تهیه کنند.

دیگر خبرها

  • خزانه گیری برنج در کلات آغاز شد
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • ۱۷۸ نفر پارسال بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران فوت کردند
  • مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران
  • سالانه ۶۰۰ هزارتن گوشت قرمز از دام سنگین تامین می شود
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • کاهش قیمت برنج ایرانی از ۱۵۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان