Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح راهبردی توسعه و بهسازی توس طی روزهای آینده در شورای عالی معماری و شهرسازی مجدد بررسی خواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین، مسعود ریاضی در حاشیه بازدید جمعی از اعضای شورای اجتماعی محلات در قالب سلسله برنامه‌های «شهربان» با اشاره به اهمیت طرح راهبردی توسعه و بهسازی توس اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع به صورت جدی پیگیر تصویب طرح راهبردی توسعه و بهسازی توس در شورای عالی معماری و شهرسازی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هفته گذشته در این خصوص جلسه‌ای در تهران برگزار شد و جلسه‌ای دیگر نیز طی روزهای آینده برای تصمیم‌گیری در این‌باره برگزار خواهد شد که امیدواریم به نفع مردم مشهد و منطقه تاریخی توس تمام شود.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به اقدامات انجام شده از سوی مدیریت شهری در راستای توسعه و بهسازی توس بیان کرد: با توجه به وضعیت نابسامان جلوخان آرامگاه فردوسی، سامان‌دهی این منطقه سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و دو فاز آن در نیمه اول سال ۹۸ به بهره‌برداری رسید.

ریاضی خاطرنشان کرد: فاز سوم سامان‌دهی جلوخان نیز اواخر سال ۹۸ آماده بهره‌برداری شد؛ اما به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری مراسم افتتاحیه وجود نداشت.

وی ادامه داد: یکی دیگر از آثار تاریخی واقع در منطقه توس، دژ هزار ساله کهن‌دژ است که در مجاورت آرامگاه فردوسی قرار دارد، هدف بعدی ما در سامان‌دهی منطقه تاریخی توس ایجاد مسیر دسترسی به کهن‌دژ است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و می‌تواند یک ظرفیت گردشگری جدید را به شهر مشهد اضافه کند.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در کنار اقدامات عمرانی، فعالیت‌های فرهنگی نیز در دستور کار قرار دارد که در این میان می‌توان به سفارش ساخت هشت مجسمه از شخصیت‌های شاهنامه برای نصب در پیرامون آرامگاه فردوسی و مسیر جلوخان به عنوان پارک مفاخر اشاره کرد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، ریاضی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، سه مجسمه رستم و اسفندیار، دقیقی توسی و آرش کمانگیر تیر ماه در پارک جلوخان آرامگاه فردوسی نصب خواهند شد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: توسعه راهبردی طرح راهبردی توس آرامگاه فردوسی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات از تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی در سال جاری خبر داد.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات از تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی در سال جاری خبر داد و گفت: ما در ایران در قالب اجرای یک طرح سه ساله این موضوع را پیش می‌بریم البته یک سال از این طرح را پشت سر گذاشته ایم و به دستاورد‌های قابل قبولی دست یافته ایم و برای محصولاتی مانند گندم، جو و کلزا به نقشه‌هایی در استان‌های منتخب رسیده ایم، بنابراین برنامه مرکز در سال دوم نیز رسیدن به ۱۳ محصول راهبردی در این حوزه است و در این راستا همکاری نزدیکی با وزارت جهاد کشاورزی داریم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدهادی بکایی، معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ارتباط با فعالیت‌های این مرکز اظهار کرد: فعالیت ما در حوزه هوش مصنوعی در پژوهشگاه محدود به زمان راه اندازی مرکز نیست، تقریبا ۱۰ سال در پژوهشگاه در این حوزه مشغول فعالیت هستیم و شروع کار ما با نقشه راه توسعه هوش مصنوعی بود.

بکایی با بیان اینکه مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات، شش محور اصلی را دنبال می‌کند که استقرار مرجعیت رگولاتوری و قانون گذاری، مباحث حقوقی و توسعه علمی پژوهشی مواردی از آن‌ها است، تصریح کرد: همچنین با دانشگاه‌ها هم در سطح حمایت از پایان نامه‌ها و هم در سطح تعریف پروژه و در نهایت دریافت کار از آنها، در حال همکاری هستیم.

وی در خصوص ترسیم نمایی از آینده این مرکز، افزود: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنا دارد در محور‌های ارائه زیرساخت‌های پردازشی، ذخیره‌سازی و نرم‌افزاری در حوزه هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در صنایع مختلف، مرجعیت قانونی، استانداردسازی و راهبردی در حوزه هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در صنایع مختلف، ارائه خدمات آزمایشگاهی ارزیابی، رتبه‌بندی و تایید نمونه در حوزه خدمات پایه و کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف، ایفای نقش مشاور مادر در حوزه کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف زیر به قطب اصلی کشور تبدیل شود.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات با اشاره به مهمترین اقدام این مرکز، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم انجام شده در این مرکز تدوین سند نقشه راه هوش مصنوعی کشور است؛ اخیرا نیز یک به‌روزرسانی را بر روی نقشه راه اعمال کردیم و با توجه به الحاقیه چهار ماده‌ای برنامه هفتم توسعه، بحث استخراج نقشه راه هوش مصنوعی بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی گذاشته شد.

وی همچنین درخصوص اقدامات مهم دیگر این مرکز، خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی درخصوص توسعه نوآوری و کاربرد‌های هوش مصنوعی، تعاملاتی سازنده با سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف مانند وزارت جهاد کشاورزی داشته است، زیرا یکی از مهمترین نیاز‌های فعلی در این حوزه تخمین سطح زیر کشت محصولات راهبردی است و عدم وجود آمار درست در این حوزه به چشم می‌آید.

بکایی با ذکر این موضوع که امروز در کشور‌های پیشرفته دنیا نقشه‌های سطح زیر کشت توسط تصاویر ماهواره‌ای استخراج می‌شوند، گفت: ما در ایران در قالب اجرای یک طرح سه ساله این موضوع را پیش می‌بریم البته یک سال از این طرح را پشت سر گذاشته ایم و به دستاورد‌های قابل قبولی دست یافته ایم و برای محصولاتی مانند گندم، جو و کلزا به نقشه‌هایی در استان‌های منتخب رسیده ایم، بنابراین برنامه مرکز در سال دوم نیز رسیدن به ۱۳ محصول راهبردی در این حوزه است و در این راستا همکاری نزدیکی با وزارت جهاد کشاورزی داریم و تقریبا هر دو هفته یک‌بار جلسات شورای راهبردی این پروژه برگزار می‌شود و ما گزارش‌های خود را ارائه می‌دهیم و وزارت جهاد کشاورزی پس از تطبیق با آمار‌های خود در صورت صحت اطلاعات، تایید و یا اشکال وارده را اعلام می‌کند، لذا بحث تخمین سطح زیر کشت ابتدای کار است و مرحله بعدی موضوع پیش بینی در این حوزه است.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات با بیان اینکه بر مبنای برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تدوین‌شده در مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۰ (و نسخه به روز‌شده آن در سال ۱۴۰۲) برنامه پنج‌ساله‌ای برای این مرکز تدوین شده است، گفت: تبدیل شدن به مرجع استانداردسازی در حوزه هوش مصنوعی، توسعه کاربرد‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف مانند سلامت و کشاورزی و آغاز به کار آزمایشگاه ارزیابی، رتبه‌بندی و تایید نمونه خدمات هوش مصنوعی نمونه‌هایی از این دستاورد‌های یک‌ساله مرکز است.

دیگر خبرها

  • روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیکش در نیویورک
  • بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در حاشیه دیدارها در نیویورک
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • بارش‌های بهاری در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد
  • ادامه بررسی موارد اختلافی لایحه برنامه هفتم در مجمع تشخیص
  • افزایش دمای هوا در اردبیل
  • قدردانی وزیر دفاع از حمایت‌های راهبردی رئیس‌جمهور در عملیات «وعده صادق»
  • اعتبار ۹۴ میلیارد ریالی برای بهسازی و توسعه پایانه باقوشخانه
  • سردار آزمون گزینه در دسترس رُمی‌ها