Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@04:02:37 GMT

۹ مدرسه غیردولتی تهران تعطیل یا لغو مجوز شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۷۴۸۵

۹ مدرسه غیردولتی تهران تعطیل یا لغو مجوز شد

مسعود ثقفی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: حکم تعطیلی هفت مدرسه غیردولتی به دلیل رعایت نکردن قوانین، اصلاح نکردن عملکرد با توجه به ابلاغیه‌های صادره به موسسان و بازنگرداندن شهریه مازاد به خانواده‌ها طی مصوبه جلسه ۹۳۴ شورای نظارت صادر شد.
وی گفت: بر اساس مصوبه شورای نظارت این مدارس به مدت سه سال تعطیل شد و برای سال تحصیلی آینده هم اجازه فعالیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ثقفی افزود: تخلف مدارس غیردولتی که حکم برای آنها صادر شده، ارتباطی به بازنگرداندن شهریه و هزینه فعالیت‌های انجام نشده در شرایط شیوع کرونا ندارد و تخلف این مدارس مربوط به قبل بوده است.

وی اضافه کرد: تخلف مدارسی که در شرایط کرونا، هزینه‌ها را بر اساس ابلاغ وزارت آموزش‌وپرورش به خانواده‌ها بازنگرداندند، تاکنون مورد بررسی قرار نگرفته و حکمی هم برای آن صادر نشده است.
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش شهر تهران بیان کرد: همچنین مجوز ۲ مدرسه غیردولتی به دلیل سایر تخلف‌ها از جمله جابه‌جایی غیرمجاز، پرداخت نکردن حقوق و دستمزد کارکنان و مشکلات نماینده حقوقی لغو شد.
به گفته وی حدود ۲۶۰ هزار دانش‌آموز از یک میلیون و ۱۰۰ دانش‌آموز تهرانی در یکهزار و ۸۱۶ مدرسه غیردولتی تحصیل می‌کنند.

بازگرداندن هزینه سرویس مدارس
«ثقفی» درباره بازگرداندن هزینه سرویس رفت‌وآمد دانش‌آموزان به خانواده‌ها در شرایط شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، گفت: باید تمام هزینه سرویس مدارس از پایان اسفندماه ۱۳۹۸ تا پایان سال تحصیلی یعنی خردادماه به خانواده‌ها عودت داده شود.
وی افزود: ممکن است بعضی از مدارس به خصوص مدارس غیردولتی توافقی با خانواده‌ها انجام دهند که بخشی از این هزینه‌ها را به عنوان هزینه شهریه سال آینده لحاظ کنند و این بستگی به توافق بین خانواده و مدرسه دارد.
سخنگوی آموزش‌وپرورش شهر تهران درباره بازگرداندن هزینه‌های سایر فعالیت‌های انجام‌ نشده در مدارس به خصوص در مدارس غیردولتی نیز اظهارداشت: تمامی هزینه‌های دریافتی در مدارس غیردولتی بابت کلاس‌های فوق برنامه، دوره‌های خاص، هزینه ناهار، سرویس رفت‌وآمد و خدمات و برنامه‌های مختلفی که به هر دلیلی از اول اسفندماه به دانش‌آموزان ارایه نشده هم باید به خانواده‌ها برگردانده شود.
«ثقفی» گفت: این موارد شامل هزینه رسمی و اعلام شده آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام در مدارس غیردولتی نمی‌شود و مدارس غیردولتی مجاز به دریافت این شهریه است چون آموزش‌هایشان را به صورت غیرحضوری ادامه دادند و باید هزینه‌های دریافتی بابت خدمات انجام نشده را بازگردانند.
وی افزود: مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی نیز اگر بابت کلاس‌های فوق‌برنامه پول دریافت و از تاریخ اول اسفندماه به بعد خدماتی ارائه نکرده‌اند، باید آن هزینه را به خانواده‌ها بازگردانند.
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش شهر تهران اظهارداشت: خانواده‌ها هرگونه شکایت خود را می‌توانند با شماره تلفن ۸۸۹۶۴۰۰۶ یا از طریق نشانی shekayat.medu.ir اطلاع دهند.

آموزش مجازی دانش‌آموزان
«ثقفی» درباره آموزش‌های مجازی به دانش‌آموزان در شرایط شیوع کرونا و تعطیلی مدارس نیز گفت: از زمان شیوع این بیماری، معلمان به صورت خودجوش با استفاده از فضای مجازی و همچنین  هر مدرسه‌ای متناسب با امکانات و دسترسی‌هایش به روش‌های نوین، آموزش‌هایی را به صورت گسترده در فضای مجازی برای دانش‌آموزان ارائه کردند.
وی افزود: از فروردین ماه نیز شبکه آموزش دانش‌آموزی موسوم به شاد هم به عنوان یکی از راهکارهایی که دسترسی به آموزش‌های مجازی را تسهیل می‌کرد، راه‌اندازی شد و مورد استفاده قرار گرفت.
سخنگوی آموزش‌وپرورش شهر تهران اظهارداشت: با توجه به اینکه داشتن امکانات، ابزار مناسب، اینترنت و گوشی هوشمند لازمه دسترسی به آموزش‌های مجازی و شبکه شاد است، برای دانش‌آموزانی که به هر دلیلی به این آموزش‌ها دسترسی نداشتند، آموزش حضوری در دستور کار قرار گرفت.
«ثقفی» گفت: در زمان بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت به مدت یک ماه با توافق ستاد ملی مقابله با کرونا، حدود هشت هزار دانش‌آموز برای رفع اشکال و در مواردی آموزش حضوری به مدارس مراجعه کردند.
وی افزود: امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم از ششم خردادماه و دانش‌آموزان پایه دوازدهم شاخه نظری از ۱۷ خردادماه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت حضوری آغاز شد و دانش‌آموزان با ماسک و دستکش وارد حوزه‌های امتحانی شده و دمای بدن آنان در هنگام ورود با تب‌سنج سنجیده می‌شود.

ثبت‌نام دانش‌آموزان
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش شهر تهران درباره روند ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده اظهارداشت: ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه‌های اول ابتدایی، هفتم و دهم به دلیل اینکه آغاز یک دوره تحصیلی است، به صورت حضوری در مدارس انجام می‌شود و ثبت‌نام دانش‌آموزان سایر پایه‌های تحصیلی صرفا در همان مدرسه‌ و به صورت اتوماتیک انجام می‌شود و نیازی به حضور دانش‌آموز و اولیا نیست.
«ثقفی» گفت: برای انجام سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان که از ۱۵ تیرماه به صورت حضوری آغاز می‌شود، پایگاه‌هایی براساس دستورالعمل بهداشتی آماده‌سازی شده که اسامی آنها در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
وی درباره برنامه‌های آموزش‌وپرورش شهر تهران برای سال تحصیلی آینده در شرایط شیوع کرونا، بیان کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص ادامه روند آموزش بر عهده ستاد ملی مقابله با کروناست و ما هم تابع تصمیم‌های این ستاد هستیم.

ثقفی افزود: با این وجود پیشنهادهایی همچون ادامه آموزش مجازی، بازگشایی مدارس در شهریورماه، ارائه آموزش‌ها به صورت پلکانی یا یک روز در میان در مدارس مطرح شده و هنوز تصمیم قطعی و نهایی در این زمینه گرفته نشده است و اگر تصمیمی گرفته شود توسط وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ خواهد شد.

به گزارش ایرنا، حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی جاری در چهار هزار و ۲۰۰ مدرسه پایتخت تحصیل می‌کنند، مدارس شهر تهران همچون مدارس سایر استان‌های کشور از چهارم اسفندماه ۱۳۹۸ تاکنون برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تعطیل شدند.

برچسب‌ها شهر تهران مدارس غیر دولتی اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش‌آموزان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران مدارس غیر دولتی اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش آموزان شهر تهران مدارس غیر دولتی اداره کل آموزش و پرورش تهران دانش آموزان آموزش وپرورش شهر تهران ثبت نام دانش آموزان شرایط شیوع کرونا مدارس غیردولتی مدرسه غیردولتی خانواده ها سال تحصیلی آموزش ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش دو روزه آموزشی توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با حضور در جمع مدیران در این نشست تخصصی، گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده گفت: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

به‌کارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است

محمودزاده تاکید کرد: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است. این نام‌گذاری براساس نیاز کشور صورت گرفته است و باید در مجموعه‌های مختلف و حوزه‌های متفاوت از آن بهره گرفت. آموزش و پرورش هم باید به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه تأثیرگذاری خود را داشته باشد. نقش مرجعیتی و آگاهی‌رسانی و تبیین این موضوع بر عهده وزارت آموزش و پرورش است. باید این فرهنگ‌سازی در افکار عمومی شکل گیرد.

وی با بیان اینکه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاورد‌ها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت شورا‌های آموزش و پرورش بیشترین بهره‌مندی را امسال داشته باشیم، گفت: در جلسه‌ای که امسال در ابتدای سال رییس جمهور در جمع مدیران ارشد صحبت می‌کردند، نگاه به ظرفیت آموزش و پرورش خیلی مهم بود به این صورت که به وضع مطلوب دست پیدا کنیم. ایشان به تسهیل و تسریع کار مردم و تکریم مردم تاکید داشتند. باید رضایت مردم جلب شود. همچنین باید تبیین کار‌ها به خوبی صورت گیرد.

محمودزاده از قدردانی وزیر آموزش و پرورش از فعالیت‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش همچنین تاکید بر همکاری، انسجام و همکاری در درون وزارت آموزش و پرورش، جلب مشارکت و نظارت داشتند. اینها از توصیه‌های مهم وزیر آموزش و پرورش است که باید محقق شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی تاکید کرد: تلاش ما در سازمان باید سازنده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور