Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا علیزاده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان اظهار داشت: مشترکانی که مصرف برق خود را در پیک تابستان مدیریت کنند، از بسته های تشویقی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان بهره مند می شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ مهندس علیرضا علیزاده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، در نشست خبری بااصحاب رسانه اظهار کرد:صنعت برق لازمه زندگی روزمره جامعه است که با هزینه های کلان تامین و  برای مشترکان در بخش‌های مختلف آماده سازی شده و ارائه می گردد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان ضمن اشاره به اینکه کشور رتبه نخست در خاورمیانه و رتبه چهاردهم جهان در صنعت برق را دارد، گفت: زیرساخت اصلی تولید و توسعه در جامعه، افتخاری برای ایران محسوب می گردد.
علیزاده افزود: صنعت برق از چهار حلقه در بخش های مختلف از تولید تا توزیع تشکیل می شودکه تولید در بخش نیروگاه‌ها، صنایع تولیدی و سوخت‌های فسیلی، تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و نو، بسیار حساس است که این بخش پُرهزینه ترین بخش‌ها است و احداث یک واحد نیز هزینه های بسیاری دارد.  حلقه سوم توانیر توزیع انرژی برق در داخل شهرها و روستاهای استان برای همه مشترکان گرامی می باشد. مرحله چهارم مدیریت مصرف به سمت تقاضا محوری می باشدکه باید این مهم محقق شود تا از داشته ها و ظرفیت های موجود به نحو مطلوب استفاده شود تا انرژی برق برای ۵۷۷ هزار و ۸۵۵ مشترک را تغذیه کنیم.


علیرضا علیزاده در ادامه اضافه نمود که: سال گذشته سه هزار و ۵۱۲ مگاوات ساعت برق در اختیار مشترکین استان زنجان قرار دادیم. این مهم گویای شاخص تولید و پویایی این بخش است که این استان در سطح کشور مصرف متوسطی را دارد. 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: شرکت‌ نیروی برق در استان زنجان ۱۴ هزار و ۳۱۷ کیلومتر شبکه توزیع دارد. مشترکان خانگی  ۸۰ درصد کل مشترکان استان را تشکیل می دهند. این بخش ۱۸ درصد مصرف انرژی برق استان را بخود اختصاص داده است. بخش تجاری و عمومی هر کدام پنج درصد مصرف کل انرژی استان زنجان را در بر می گیرند.
 علیزاده میزان مصرف بخش کشاورزی را ۱۹ درصد کل انرژی برق استان زنجان بیان کرد و گفت: بخش صنعتی ۵۲ درصد انرژی را مصرف می کند که تعرفه مولد و کسب ثروت برای استان به شمار می رود.
 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان افزود: بیشترین تولید و ظرفیت برق صرف موارد مولد و تولید می شود که این مورد شاخص استان محسوب می گردد.

مهندس علیزاده ضمن اشاره به پیک تابستان اظهار داشت: تابستان امسال با همکاری مشترکان انشالله پیک بدون خاموشی را سپری خواهیم کرد. ساعت طلایی مدیریت مصرف انرژی برق استان از ساعت ۱۳ تا ۱۷ بعدازظهر و ۲۰ تا ۲۲ شب تا ۱۵  شهریور عنوان شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در پایان سخنان خودافزود: مشترکانی که مصرف برقخود را در پیک تابستان مدیریت کنند،  از بسته های تشویقی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان بهره مند می شوند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان صنعت برق مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق رتبه نخست در خاورمیانه رتبه چهاردهم جهان انرژی برق صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی