Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت صمت، جلسه هماهنگی به منظور بررسی و رفع موانع پیش روی صنعت موتورسیکلت کشور، با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت برگزار شد.

در این جلسه 4 موضوع اساسی مطرح و مورد تصمیم‌گیری واقع شد که مهمترین آن، تخصیص ارز قطعات مورد نیاز برای تولید بود؛ به نحوی که بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته، مقرر گردید تا برای تامین ارز مورد نیاز واردات این قطعات و مواد اولیه مورد نیاز تولید، از محل ارز حاصل از صادرات اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است در حال حاضر 4 واحد تولیدکننده فعال در حوزه تولید موتورسیکلت وجود دارند.‌ همچنین در خصوص رفع مشکل تامین قطعات یدکی انواع موتور نیز مقرر شد تا با ابلاغ معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، محدودیت‌های وارداتی برای تامین قطعات یدکی نیز برداشته شود.

در حوزه موتورسیکلت برقی نیز مطابق با اعلام انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت، توان تولید انواع موتور برقی در کشور ایجاد شده و در حال حاضر، 15 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی در انبار کارخانجات موجود است.

نقطه قوت تولید موتورهای برقی در کشور آن است که حتی توان تولید باطری موتورسیکلت‌های برقی هم در کشور وجود دارد؛ به نحوی که باطری‌های موتورسیکلت نیز در کشور داخلی‌سازی شده است.

همچنین بنا به اعلام انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت، در صورت حمایت از تولید موتور برقی، امکان تولید بیست هزار دستگاه موتور برقی تا پایان سال وجود دارد.

در جمع‌بندی جلسه قرار بر این شد که تولید موتورسیکلت برقی از دو طریق مورد پیگیری واقع شود که شامل عقد تفاهم‌نامه با شهرداری تهران و استفاده از منابع ماده 12(حاصل از صرفه‌جویی سوخت) و نیز آگاهی‌رسانی به مردم و تشویق آنها به توسعه فرهنگ استفاده از موتورسیکلت برقی نیز با توجه به تاثیرات مطلوبی که بر هوای پاک کلانشهرها از جمله تهران دارد، صورت گیرد.

انجمن موتورسیکلت همچنین متعهد شد تا عمق ساخت داخل انواع موتور را از 50 به 60 درصد افزایش داده و مراکز ساخت داخل را به منظور کاهش ارزبری محسوس راه‌اندازی نماید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز حمایت از تولید شهرداری تهران موتورسیکلت وزارت صنعت معدن و تجارت موتورسیکلت برقی انواع موتور تولید موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی

رحمتی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری گفت: امسال برای تحقق شعار سال تامین مواد اولیه و تسهیلات مورد نیاز تولید از اولویت‌های اجرایی صمت است.

وی با تاکید بر افزایش ۱۲ درصدی تولید محصولات صنعتی در مجموع افزود: چهارمحال و بختیاری در یک سال اخیر با تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی شاهد رشد شش درصدی این کالا و در زمینه لوازم خانگی ۲۵ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید

۲۹۰ میلیون دلار کالا وارد چهارمحال و بختیاری شد

رحمتی اضافه کرد: این استان با تولید نزدیک به ۱۰ میلیون مترمربع چادر مشکی ۱۹ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به رشد ۱۰ درصدی تولید نخ پلی استر و ۸ درصدی روغن نباتی گفت: رشد در حوزه صنعت بیانگر رونق تولید است.

رحمتی ادامه داد: با افزایش ۲۷ درصدی استخراج مواد معدنی، وصول حقوقی دولتی معادن هم ۹۲ درصد رشد داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • ریختن بیش از حد روغن موتور چه آسیب‌ هایی در پی دارد؟
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر
  • دستگیری زنی که با موتور تریاک‌فروشی می‌کرد
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • اقتصاد در ورطه خاموشی / هشدار برقی به اقتصاد
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز