Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@20:21:59 GMT

دیوان محاسبات طعمه نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۳۲۷۶

دیوان محاسبات فردی متخصصی را می‌خواهد که از بدنه‌ دیوان محاسبات بوده و وظایف نظارتی و کنترلی دیوان را به‌دقت بشناسد تا نظارتی متقن و قابل اتکائی را برای مجلس شورای اسلامی شکل دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، احسان کیان خواه در یادداشتی نوشت: امیرالمومنین می‌فرمایند:‌ «وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ، حکمرانى براى تو طعمه نیست، بلکه امانتى است بر عهده ات».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیروزی انقلاب اسلامی، تلاش مجدانه دلسوزانه‌ای شکل گرفت و دیوان محاسبات به‌عنوان بازوی نظارتی مجلس حیاتی دوباره‌ای یافت  و امید بود تا سازمانی تخصصی و حرفه‌ای باقی بماند و مصادر شغلی آن فرصت‌های خدمت باشد. بدنه تخصصی این سازمان از توان بالقوه‌ای برخوردار شد، اما طوفان‌های سیاسی احزاب راست و چپ، اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، این سازمان حرفه‌ای  را به دست‌به‌دست شدن برای رسیدن به فرصت‌های شغلی بدل نمود. مشاغل آن بجای فرصت خدمت به چشم فرصت شغلی نگریسته شد. رئیس و دادستان به‌جای آنکه از متخصصین حرفه‌ای این دیوان باشند از سفارش شدگان جویای شغل و در مواردی از جویندگان نام و آوازه انتخاب شدند. اگر نگاهی به انتخاب رئیس و دادستان از بدو تشکیل بی اندازیم و همراه زمان به جلو حرکت کنیم رابطه دوستی در انتخاب آن‌ها غلیظ‌تر شده و هر دوره سفارش شدگان برای این مشاغل صف متراکم‌تری پیدا می‌کنند و فرصتی برای خدمت گذاران و متخصصین متعهد این مسئولیت خطیر، باقی نمی‌ماند.

مجلس یازدهم در آزمون سرنوشت سازی قرارگرفته است. دیوان محاسبات که رکن نظارت دقیق مجلس است باید به فرد متخصص و متعهدی در حوزه‌ی نظارت سپرده شود که نظامات و ارکان دیوان محاسبات را به‌دقت بشناسد. عدم شناخت منجر به انتخاب رئیسی خواهد شد که سال‌های اولیه را به کارآموزی پرداخته و سال‌های پایانی مسئولیت را به بلندپروازی‌ها نظارتی بدون پشتوانه طی خواهد کرد (و اگر با پست جدیدی دیوان را رها نکند). انتخاب سیاسی رئیس و دادستان فاقد کفایت لازم توسط صحن مجلس پیامدی جز انتخاب مستشاران کارآموز به بار نخواهد آورد و این نهاد تخصصی و حرفه­ای تبدیل به مرکز کارآموزی و یادگیری مدیرانی خواهد شد که از سر روابط سیاسی پست‌هایی را با توهّم تخصص پذیرفته‌اند.دیوان محاسبات منصب سیاسی نیست که همانند گوشت قربانی و طعمه تکه‌تکه شده و جناح‌های سیاسی به سهم خواهی از آن بپردازند یا دوستان را با تغییر پستی ازخودراضی نمایند. هرکسی و با هر سابقه و دانشی درخشانی، لیاقت پذیرش هر مسئولیتی را ندارد.

دیوان محاسبات فردی متخصصی را می‌خواهد که از بدنه‌ دیوان محاسبات بوده و وظایف نظارتی و کنترلی دیوان را به‌دقت بشناسد تا نظارتی متقن و قابل اتکائی را برای مجلس شورای اسلامی شکل دهد.

وقتی موقعیت‌های شغلی به‌منزله فرصت‌هایی برای رسیدن به پست‌های متنوع  و راضی کردن دوستان تلقی شود، چوب حراج است که  به بضاعت‌های تخصصی توأم با تعهد زده می‌شود. نمایندگان محترم مجلس،«إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات انقلاب اسلامی مجلس مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات انقلاب اسلامی مجلس دیوان محاسبات حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان هرمزگان از کشف ۲ هزار و ۶۷۵ بند تخلف در بازرسی‌های به عمل آمده در طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عبدالرضا پیروی‌منش اظهار داشت: از ابتدای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز1403 بازرسان این سازمان بیش از 10هزار و 234 مورد بازرسی از واحدهای صنفی و تولیدی در استان به عمل آوردند.

وی افزود: از بازرسی های به عمل آمده دو هزار و 403 پرونده تخلف برای واحدهای متخلف صنفی و غیر صنفی توسط بازرسان این سازمان در طرح نظارتی مذکور تشکیل شده است.

معاون نظارت،بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان عنوان کرد:طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز 1403 به مدت 36 روز در استان هرمزگان صورت پذیرفت.

پیروی منش اظهار داشت: عمده این تخلفات گرانفروشی، کم‌فروشی و عدم درج قیمت است که در پرونده‌های تشکیل شده با مجموع دو هزار و 675 بند تخلف به ارزش ریالی بیش از 101 میلیارد و 919 میلیون ریال جهت صدور رای نهایی به مرجع ذیصلاح ارجاع شد.

معاون نظارت،بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان تصریح کرد: در طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز 1403 بیش از 460مورد گشت مشترک با دستگاه های مرتبط در هرمزگان صورت گرفته است.

پیروی منش در پایان تاکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحدهای صنفی اعم از کم‌فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت مراتب تخلف واحدهای صنفی مراتب را با شماره تلفن 124 و یا بامراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت مراجعه نموده و موارد را گزارش کنند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • وحدت شکنی بلای مجلس است
  • (تصاویر) هشت حقیقت جالب در مورد اژد‌های کومودو
  • برخورد قانونی دیوان محاسبات اردبیل با تضییع کنندگان بیت المال
  • ببینید | ماجراهای تورو و پانچو
  • ایکس در هندوستان دردسر درست کرد/ نافرمانی از دستور کمیسیون انتخاب
  • گزارش‌های جدید دیوان محاسبات در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی کشور قرار گرفت
  • مردم رکن قوی و کارآمد نظارتی دیوان محاسبات هستند
  • گزارش‌های دیوان محاسبات در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • ارائه گزارش های تحلیلی منابع و مصارف به مسئولان اقتصادی
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز