Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر نتایج مثبت ناشی از اقدامات کنترلی در مورد شیوع ویروس کرونا از جمله بیماریابی گفت: اما باید متوجه بود که با وجود این اقدامات وقتی بار مراکز درمانی افزایش می‌یابد یعنی اینکه علامت خطر است، چرا که ظرفیت پذیرش بیمار در مراکز درمانی مشخص است.

پرویز قزلباش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه از قبل هم برای بروز چنین شرایطی پیش‌بینی شده بود، اظهار کرد: کارشناسان در مورد افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 در صورت عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هشدار داده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به آغاز فعالیت صنوف مختلف بعد از برداشته شدن محدودیت‌های اعمالی اشاره کرد و افزود: شیوع بیماری در پی رفع محدودیت‌ها به دلیل عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی امری محتمل است.

وی بیماریابی سرپایی را از جمله موارد کمک کننده در کنترل ویورس کرونا اعلام و تصریح کرد: ولی در مجموع در این روزها، افزایش بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی در همه سطوح سرپایی و بستری روی داده است.

قزلباش با بیان اینکه با روند فعلی ممکن است روزهای سختی را در شیوع ویروس کرونا داشته باشیم، افزود: حوزه سلامت هر کاری لازم است، را برای پیشگیری و درمان انجام داده و می‌دهد، ولی اصل در این حوزه خود مردم و رفتارهای مربوط به خودمراقبتی و دیگر مراقبتی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر نتایج مثبت ناشی از اقدامات کنترلی در مورد شیوع ویروس کرونا از جمله بیماریابی گفت: اما باید متوجه بود که با وجود این اقدامات وقتی بار مراکز درمانی افزایش می‌یابد یعنی اینکه علامت خطر است، چرا که ظرفیت پذیرش بیمار در مراکز درمانی مشخص است.

وی با بیان اینکه دو هفته پیش آمار بیماران بستری شده در مراکز درمانی استان حدود 25 نفر بود که در حال حاضر به 40 نفر رسیده است، گفت: نکته‌ای که باید در این مورد به آن توجه شود این است که اگر روزانه پنج نفر به آمار بیماران اضافه شود، هر 6 روز باید یک بخش به بخش بیماران کرونایی اضافه شود چرا که دوره درمان هر بیمار کرونایی پنج یا 6 روز طول می‌کشد.

قزلباش تاکید کرد: افزایش آمار بیماران مبتلا به کووید 19 مشکلاتی را برای ارائه خدمات در سایر بخش‌ها موجب خواهد شد، چرا که به دلیل محدودیت امکانات مجبور به ایجاد محدودیت خدمات به سایر بیماران خواهیم شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه 85 درصد از بیماران مبتلا به کووید 19 سرپایی هستند و به همین دلیل تعداد بیماران بسیار بیشتر از بیماران شناسایی شده هستند، افزود: در حال حاضر نمی‌توان درصدی برای ابتلای مردم استان به این بیماری اعلام کرد.

وی با تاکید بر ادامه آماده باش چهار ماهه مراکز درمانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی با همه توان اقدامات مقتضی برای مقابله با ویروس کرونا از جمله بیماریابی و تحقیقات به روش سرولوژی را در دست اقدام دارد.

قزلباش با بیان اینکه مشخص شدن نتایج تحقیقات پیش‌بینی شده به روش سرولوژی بازه زمانی خاص خود را دارد که از یک هفته آغاز و تا 6 ماه ادامه می‌یابد، ادامه داد: با توجه به اقدامات در دست انجام، پاسخ سوال درصد ابتلای مردم استان زنجان به بیماری کووید 19، دو تا سه هفته آینده امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان بیماری دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا زنجان بیماری دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا استان زنجان درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار حفظ کرامت بیماران و بهبود شرایط نوبت دهی الکترونیکی به آنها شد. ایجاد “سامانه نوبت دهی آنلاین” از طریق سکوی مناسب نوبت دهی به منظور جلوگیری از چادرخوابی از مهمترین سرفصل های این نامه است. در بخش های دیگری از این نامه آمده است که: به دفعات مشاهده شده است که برخی از بیماران پس از طی کیلومترها فاصله و رسیدن به مراکز استانی جهت دریافت خدمات درمانی؛ با لغو نوبت، تاخیر در نوبت و … مواجه شده‌اند که مورد مذکور خود عامل مهمی در چادرخوابی، کارتن خوابی بیماران و همراهان ایشان در اطراف مراکز درمانی می‌باشد.
در بخش دیگری از این نامه گفته شده: فراهم نمودن ساختاری مناسب در نوبت دهی به مراجعان این امکان را می‌دهد که به طور مستقیم از تغییرات و به روز رسانی‌های سیستم درمانی مطلع شوند و اطلاعات دقیقی در مورد نوبت دهی و فرایند درمان خود را دریافت نمایند. طبیعی است که وجود بستری صحیح در نوبت دهی به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند چرا که هزینه‌های مربوط به نوبت دهی و رزرو به طور سنتی کاهش می‌یابد. این مهم منجر به کاهش هدر رفت منابع مالی و انسانی می‌شود که خود یکی از شاخه‌های اقتصاد سلامت و استانداردسازی خدمات است.

دیگر خبرها

  • روند دمای هوای استان قم تا پایان هفته افزایشی است
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • انجام ۵ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • سندروم پس از کرونا چیست؟