Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین فدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه شورای اسلامی شهر، شهرداری اراک و استانداری مرکزی در راستای برنامه ریزی و همکاری مشترک در اجرای برخی از برنامه‌های مهم و اولویت دار اراک در سال جاری و سال آینده است.

وی با اشاره به اهمیت انعقاد این تفاهم نامه، ادامه داد: این تفاهم نامه هفت ماده‌ای شامل موضوع‌های در هفت بند، با هدف همکاری و مشارکت طرفین در راستای تحقق بندهای مورد تأیید است به طوری که ماده اقدامات شهرداری در ۶ بند، ماده اقدامات استانداری مرکزی در ۴ بند، ماده نظارت و هماهنگی در ۲ بند، ماده مدت اعتبار در یک بند که بر اساس آن مدت اعتبار تفاهم‌نامه برای انجام موضوعات آن ۲ سال تعیین شده و با توافق طرفین قابل تمدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای اسلامی شهر اراک افزود: ماده دیگر موضوع مرجع حل اختلاف در ۲ بند است که بر همین اساس در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این تفاهم نامه، موضوع اختلافات از طریق مذاکره به‌صورت مسالمت‌آمیز حل و فصل می‌شود و ماده هفت نیز تعداد نسخ را مشخص کرده است.

به گفته فدایی، مفاد و بندهای این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در صحن رسمی شورای اسلامی شهر اراک مورد بررسی تجزیه و تحلیل کارشناسی قرار می‌گیرد تا پس از رفع ابهامات و نواقص احتمالی و کاهش و افزایش ماده و بندهای ذکر شده در آن پس از تصویب نهایی به منظور اجرا به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شود.

وی تصریح کرد: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی و رئیس شورای شهر اراک به طور مشترک سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی نظارت بر اجرای مفاد این تفاهم نامه را بر عهده دارند.

کد خبر 4951839

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر اراک تفاهم نامه همکاری ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا ایلام آتش سوزی بیرجند گرگان استانداری سمنان آتش سوزی جنگل ها یاسوج صنایع دستی تفاهم نامه شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۴۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر خودرو بعد از چندسال فرسوده می‌شود؟

محمد مخبر در ۲۸ اسفند ماه سال گذشته، تصویب‌نامه هیت وزیران در موضوع آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو را به وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، وزات امور اقتصاد و دارایی، وزارت نفت، سازمان حفاظت محیط‌زیست، سازمان ملی استاندارد ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و ستاد فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، در ماده ۲، این آیین‌نامه، سن فرسودگی انواع خودرو به تفکیک خودرو‌های سواری شخصی، خودرو‌های عمومی مسافری و خودرو‌های سنگین باری و حتی موتورسیکلت مشخص شده است که براساس آن سن فرسودگی انواع خودرو‌ها ۱۰ تا نهایت ۲۵ سال در نظر گرفته شده است؛ موتورسیکلت‌ها نیز بسته به بنزینی کابراتوری، بنزینی انژکتوری و برقی بین شش تا نهایت ۱۵ سال فرسوده خواهند بود.

بر اساس آنچه که به تصویب هیات وزیران رسیده و در آیین‌نامه مذکور آمده است، "سن فرسودگی انواع خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها" به شرح جدول زیر است:

در تبصره۱، ماده ۲ این آیین‌نامه در رابطه با خودرو‌های وارداتی، تاکید شده است که سن خودرو‌های وارداتی در صورت داشتن سابقه شماره‌گذاری، براساس کارت شناسایی وسیله نقلیه و در غیراینصورت، براساس شماره شناسایی وسیله نقلیه (VIN) سازنده، محاسبه می‌شود.

براساس تبصره ۲، اسقاط خودرو‌های حادثه‌دیده به هر علت از جمله آتش‌سوزی، تصادف سنگین و... که به سن فرسودگی رسیده باشند، براساس گزارش مراجع ذی‌صلاح و تأییدیه فراجا و پس از ثبت در سامانه بلامانع است.

طبق تبصره۳، ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی ماده قانون ساماندهی صنعت خودرو، در مورد خودرو‌های بالای ۱۰ سال که مطابق جدول موضوع این ماده، به سن فرسودگی نرسیده‌اند، در صورتیکه از نظر ایمنی یا آلایندگی طی دو بار متوالی قادر به اخذ گواهی معاینه فنی نشوند، مالک وسیله نقلیه می‌تواند نسبت به اسقاط وسیله نقلیه خود اقدام کند؛ این گروه از خودرو‌ها در اولویت پرداخت تسهیلات قرار نخواهند گرفت.

در تبصره ۴، این ماده از آیین‌نامه مذکور تاکید شده است که سن فرسودگی اتوبوس‌های درون شهری مشروط به بازآمد (اورهال) و أخذ تأییدیه‌های مربوط به ایمنی و زیست محیطی از سازمان‌های ذی‌ربط تا پنج سال قابل افزایش خواهد بود.

متن کامل این آیین‌نامه که در ۲۱ بند تعریف و مصوب شده، از این لینک قابل مطالعه است و جزئیات بیشتر آن طی گزارش‌های آتی این خبرگزاری منتشر خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه همکاری مرزبانی با محیط زیست شهرستان مرزی آستارا
  • راهکار استقلال برای حل بدهی به سانتاکلارا
  • راهکار استقلال برای حل شدن ماجرای بدهی به سانتاکلارا
  • راهکار استقلال برای مجوز حرفه‌ای درماجرای بدهی به سانتاکلارا
  • گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیاد علم و فناوری جمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ 2 بهمن
  • سن فرسودگی انواع خودروها
  • سن فرسودگی خودروها اعلام شد + جدول
  • هر خودرو بعد از چندسال فرسوده می‌شود؟