Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال فرهنگی اجتماعی با تأکید بر اینکه در مبارزه با فساد دچار سیاه نمایی نشویم، گفت: برخورد با دانه درشت ها در مردم امید ایجاد می‌کند.

حسین امیدیان، فعال فرهنگی اجتماعی، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از کرج، گفت: دشمن در این برهه از زمان حوزه اقتصادی مردم ایران را نشانه گرفته است و سعی دارد با فشار اقتصادی و تحریم به خواسته‌های خود برسد و مردم رااز ادامه راه انقلاب دلسرد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امیدیان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خطاب به نمایندگان مردم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در حال حاضر مسائل اقتصادی و فرهنگی در جامعه باید تقویت شود اولویت کشور امروز این دو حوزه  است.

وی بیان کرد: امروز با تحریم‌ها و فشار اقتصادی که کشور متحمل شده است سفره مردم کوچک تر شده است ونیاز داریم در این حوزه اقدامات جدی تری داشته باشیم هرچند تا به امروز اقدامات شایسته ای در این حوزه نیز انجام شده است.

این فعال فرهنگی اجتماعی با تأکید بر اینکه نباید مسؤولین به تجمل گرایی مبتلا شوند، اضافه کرد: تجمل گرایی برخی از افراد موجب می‌شود مردم به نظام بدبین شوند.

امیدیان با بیان اینکه دشمن از هر طریقی سعی دارد به کشور ضربه وارد کند، تصریح کرد: دشمن سعی دارد با استفاده از مهره‌های داخلی اقتصاد و بازار ایران را دچار تزلزل و مشکل کند.

وی تاکید کرد: اینکه می بینیم مقابله و برخورد با دانه‌ درشت‌های مفسد اقتصادی توسط دستگاه قضایی به صورت جدی تر آغاز شده و امید را در مردم تقویت کرده است.

این استاد دانشگاه بیان کرد: کسانی که اختلال در سیستم ارزی و مسکن ایجاد می کنند با دخالت دستگاه قضا گرفتار خواهند شد و امیدواریم مجلس انقلابی هم در راستای از بین برکردن جریان ناکارآمد کمک کند و این امید است که سال 1400 با انتخاب دولتی انقلابی و پای کار مشکلات امروز کشور به حداقل برسد و اوضاع اصلاح شود.

وی یادآور شد: مسؤولانی هستند که با سمت‌های ریز و درشت دچار تخلف و فساد شده اند که دشمن سعی دارد با انتشار محتوای شیطنت آمیز در فضای مجازی ذهن مردمرا نسبت به اقدام دستگاه قضایی در برخورد با مفسدین منحرف و مسموم کند و علیه نظام و کشور سیاه نمایی کند اما باز هم آگاهی و هوشیاری مردم می‌تواند نقشه دشمن را نقشه بر آب کند.

امیدیان در پایان ادامه داد: باید مراقب باشیم در برخورد با فساددچار سیاه نمایی نشویم و با فساد آگاهانه و هوشیارانه مبارزه کنیم. قطعا باید با مفسدینی که رشوه می‌دهند و مسؤولانی که رشوه می‌گیرند و زمین های فساد را مهیا می‌کنند برخورد قاطع صورت گیرد اما باید دقت داشته باشیم که عزم مبارزه با فساد در درون نظام وجود دارد و این مبارزه  با فساد به معنی سیاه نمایی و فاسد نشان دادن نظام تلقی نشود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فساد امید تحریم سیاه نمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟
  • رئیسی: پیشرفت‌های نیروهای مسلح تحت مدیریت عالی رهبر انقلاب موجب ایجاد امنیت، اقتدار و امید برای مردم و کشور شده است
  • نانوایی ها نان ساده پخت کنند