Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@22:53:40 GMT

غربالگری سلامت چهار هزار و ۶۰۰ نفر از عشایر دلفان

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۹۰۲۵

غربالگری سلامت چهار هزار و ۶۰۰ نفر از عشایر دلفان

علی فرهادی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۶ تیم سیار به ۲۱ منطقه عشایری شهرستان دلفان اعزام و  پزشکان متخصص اطفال، عفونی، جراح عمومی، آزمایشگاه سیار و خدمات دندانپزشکی نیز در منطقه مستقر شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به جمعیت ۴۶ هزار نفری عشایری درون کوچ و برون کوچ  در استان، این قشر با محدودیت دسترسی به خدمات پزشکی مواجه بوده و نیازمند غربالگری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز طرح غربالگری، مراقبت و درمان عشایر طی ماه جاری ادامه داد: در سطح اول، غربالگری در قالب اعزام تیم‌های سیار شامل پزشک، ماما و مراقب سلامت و در سطح دوم تاسیس قرارگاه ۲ روزه در بخشی از مناطق عشایری انجام می شود.

فرهادی تصریح کرد: در سطح سوم نیز چنانچه نیازبه درمان تخصصی تشخیص داده شود ، فرد به مراکز درمانی سطح شهر انتقال می‌یابد و تا نتیجه گیری نهایی و درمان پیگیری می‌شود.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کر: مرحله اول غربالگری در منطقه پلدختر و خرم آباد انجام و در قالب آن سه هزار نفر غربالگری و ۵۴۰ نفر در قرارگاه مرکزی توسط پزشکان متخصص ویزیت شدند.

فرهادی با اشاره به اجرای مرحله دوم غربالگری در منطقه "تازه آباد سرکشتی" دلفان گفت:‌ در طول این دوره علاوه بر غربالگری دست کم چهار هزار و ویزیت ۶۰۰ نفر، آزمایشگاه غربالگری کرونا نیز راه اندازی شده است.

وی افزود: طرح غربالگری سلامت جمعیت عشایری لرستان با همکاری بسیج جامعه پزشکی، امور عشایری و جمعیت هلال احمر استان انجام می‌شود.

برچسب‌ها زندگی عشایری غربالگری دانشگاه های علوم پزشکی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری غربالگری دانشگاه های علوم پزشکی لرستان زندگی عشایری غربالگری دانشگاه های علوم پزشکی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ طرح محوری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ برای مناطق عشایری

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی از اجرای ۵ طرح محوری در سال جدید برای حمایت و توانمندسازی مناطق عشایری استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خواف در حاشیه بازدید از مناطق عشایری این شهرستان گفت: ساماندهی به دام داشتی و پرواربندی، توسعه صنایع دستی، توسعه کشت و برداشت گیاهان دارویی، گردشگری جامعه محور و توسعه شترداری از جمله طرح‌های محوری خواهد بود.

وی در خصوص حمایت از دام عشایر به عنوان سرمایه اصلی این قشر بیان کرد: در سال گذشته، 45 هزار تن انواع نهاده دامی تأمین و در بین عشایر استان برای تألیف دام توزیع شده است.

جعفری با بیان اینکه از این مقدار، 19 هزار تن به صورت مدت دار و در بازه‌های 5 تا 6ماهه در طول سال توزیع شده، افزود: استان خراسان رضوی دارای 8 هزار و 200 خانوار عشایری است که در مجموع 936 هزار واحد دامی در سطح 17 شهرستان استان دارند.

مدیرکل امور عشایری استان در ادامه به نقش عشایر در پرورش شتر در استان اشاره کرد و گفت: 5 هزار و 100 نفر معادل 60 درصد شتر استان خراسان رضوی در اختیار عشایر است.

وی شهرستان مرزی خواف را با 1516 خانوار و حدود 6400 نفر، دارای بیشترین جمعیت شتردار در استان خراسان رضوی دانست.

انتهای پیام/282

 

دیگر خبرها

  • سلامت خانواده و جوانی جمعیت مورد تاکید قرار گرفت
  • امداد رسانی به عشایر در آباده
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در ایستگاه ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت
  • ۵ طرح محوری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ برای مناطق عشایری