Web Analytics Made Easy - Statcounter

مروارید با بیان اینکه کانون های مساجد در برآورده کردن نیازهای معنوی جوان متولد شده در انقلاب نقش بسزایی دارند، گفت: نظام فهما نشان از یک شبکه سازی گسترده ملی و بین المللی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «جعفر مروارید» امروز(۲۹ خرداد) در آئین رونمایی از صفحه استانی فهما گفت:باعث افتخارم این که در این مراسم که اولین مراسمی است که در فضای کرونا است یک تهدید فهمید می شود و کمک به توسعه ستاد کانون های مساجد می کند، در دوران کرونا هستیم و چندین ماه است که از حضور رویدادهای فرهنگی بی بهره است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با بیان اینکه دین ما به نیازهای اساسی سبز توجه می کند که اولین نیاز بشریت حفظ سلامتی است و به این دلیل برنامه های فرهنگ و مذهبی در ایام کرونا تعطیل و محدود شد، افزود: با اینکه حرم ها تعطیل شدند اما نیاز به معنویت تعطیل نشد و اتفاقی که در فضای کرونا افتاد بی نظیر بود چرا که دنیا فهمید نیاز بشر به آرامش  در جمع ها و رویدادهای دینی بود.

 

وی با اشاره به اینکه معنویت دینی نیاز اساسی بشر است و کانون های مساجد نیاز معنوی و درونی انسان را هدف قرار دادند، اظهارکرد: ویروس کرونا این فضا را برای همه فراهم کرد تا تفکر کنند و به یک خودآگاهی برسند که چگونه می توانیم فضای اجتماعی را تقویت کرد.

و دین فطری چگونه از طریق منابع اصیل توسط مساجد صورت بندی مجدد شود‌.

 

مروارید ادامه داد:شیوع کرونا یک فرصت تحدید نظر در ناکارآمدیهای گذشته شد که اگر ما در ۴ دهه گذشته از یک شیوه پیروی می کردیم اکنون شاید نیاز باشد تا شیوه هایی که کارآمدی بیشتری داشته باشد را اجرا کنیم و این ظرفیت رسیدن به این هدف را فقط  کانون های مساجد دارند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی مسجد را پایگاه اجتماعی و سیاسیی و محل جمع حداکثری مردم دانست و افزود:مساجد برای جذب حداکثری مردم بعد از کرونا باید برنامه داشته باشند، مسجد در کنار مدرسه و بازار سه ضلع تمدن ما را شکل می داد لذا هنر مساجد وقتی است که طیف خاکستری و مخاطبین جدید را جذب کند.

 

وی با بیان اینکه نظام فهما نشان از یک شبکه سازی گسترده ملی و بین المللی دارد، پفت: در نهادهای دینی باید مراقبت کنیم که دچار روزمرگی نشویم، اتاق فکر کانون های مساجد باید به تولید محتوا برای بعد از کرونا توجه کند و در گام دوم انقلاب برای جوان انقلابی کانون های مساجد برنامه های متنوع داشته باشد.

 

مروارید با تاکید بر اینکه کانون‌های مساجد بازوهای فرهنگی مساجد هستند‌ لذا باید تفکر کنیم و آماده باشیم این‌ نهاد را برای جوان کنونی تغییر دهیم، اظهارداشت: روش مجاهدان شیعی که باعث پویایی جامعه شیعی شده فهم عاقلانه و بر اساس نیازهای روز است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به اینکه کانون های مساجد برای برآورده کردن نیازهای معنوی جوانان متولد شده و در انقلاب نقش بسزایی دارند، بیان کرد: ما در دوران فضای مجازی هستیم و حکمرانی کار آمد در فضای مجازی نیاز آینده جمهوری اسلامی است لذا برنامه های دهه آینده کانون ها باید توجه به این حکمرانی باشد

 

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: فهما مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی مراسم رونمایی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هم‌اکنون ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان از این رقم، یک‌هزار و ۶۳ کانون است و یکی از کانون‌های شاخص این استان، کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر رضوی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از هرمزگان، حمیدرضا ناطقی در حاشیه برگزاری ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای کردر رضوی شهرستان میناب ضمن قدردانی از مردم ولایتمدار، انقلابی و مهمان‌نواز این روستا، اظهار کرد: اهالی کردر رضوی در میزبانی از شرکت‌کنندگان در جشنواره از جان و دل مایه گذاشتند.

وی به تشریح فلسفه شکل‌گیری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کشور پرداخت و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری در رابطه با شبیخون فرهنگی دشمن، طی مصوبه شماره ۳۰۲ در هجدهم اسفند سال ۱۳۷۲ به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأموریت داد تا در دل مساجد، کانون‌های فرهنگی هنری برای جذب نوجوانان و جوانان و واکسینه کردن آنها در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن ایجاد کند.

رئیس دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور راه‌اندازی شده است که سهم استان هرمزگان از این رقم، یک‌هزار و ۶۳ کانون است که یکی از کانون‌های شاخص این استان، کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر رضوی است.

وی در ادامه با اشاره به سابقه جشنواره آسمان هشتم در روستای کردر رضوی گفت: این رخداد به عنوان نخستین جشن مردمی دهه کرامت در سطح کشور از ۱۷ سال پیش به همت کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) در روستای کردر رضوی کلید خورد.

ناطقی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ دوره جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در گستره روستایی، شهرستانی و استانی برگزار شده است، افزود: هیجدهمین جشنواره استانی آسمان هشتم نیز در دهه کرامت سال‌جاری در روستای کردر رضوی برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به میزبانی روستای کردر رضوی از سه دوره جشنواره ملی سرود رضوی ویژه گروه‌های سرود کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: چهارمین و پنجمین و هم‌اکنون نیز ششمین جشنواره ملی آسمان هشتم در رشته‌های سرود، تئاتر و دیگر رشته‌ها نیز به میزبانی روستای کردر رضوی برگزار شده است.

مدیرکل بودجه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: در سال‌جاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف ملی و استانی نظیر بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حوزه هنری انقلاب اسلامی، کمیته امداد، وزارت کشور و بنیاد کرامت رضوی نیز برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره با کانون فرهنگی هنری امام‌المنتظر همکاری و مشارکت داشتند.

وی گفت: کانون فرهنگی هنری امام‌المنتظر (عج) در سال ۱۳۹۸ به عنوان کانون برتر در حوزه پاسداشت دهه کرامت و فرهنگ منور رضوی در سطح کشور شناخته شد و مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

کد خبر 746236

دیگر خبرها

  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل
  • تخریب گسترده مساجد غزه، گواه جنگ دینی اسرائیل علیه اسلام + عکس
  • راه اندازی سامانه مردمی‌سازی نظارت بر فضا‌های تبلیغاتی
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان
  • رصد آموزش امنیت سایبری به یک کارگروه دائمی نیاز دارد/ اگر حوزه سایبر متخصص باشد، امنیت سایبری فوق تخصص است!
  • ایام اوقات فراغت با محوریت مسجد فرصت خودسازی است
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد کشور
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور