Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود بنانژاد گفت: بر ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و اصناف مشهد شکی وجود ندارد اما با اعمال محدودیت‌های گسترده برای اصناف مشهد مخالف هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود بنانژاد، رئیس اتاق اصناف مشهد در گفت‌وگو با صبح توس؛ در واکنش به توئیت رئیس شورای شهر مشهد نصبت به احتمال بازگشت محدودیت‌های کرونایی برای کسب‌وکارها و فعالیت‌های روزمره در مشهد، اظهار کرد: بر ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و اصناف مشهد شکی وجود ندارد تا دیگر شاهد وضعیت بحرانی در مشهد نباشیم اما با اعمال محدودیت‌های گسترده برای اصناف مشهد مخالف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تصمیمات در خصوص کرونا باید به صورت استانی گرفته شود، افزود: پیش‌ازاین ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم بر تعطیلی گسترده صنوف گرفت اما در همان زمان شاهد این بودیم که بسیاری از مراکز که دارای ازدحام هستند مانند دفاتر پیشخوان دولت، بانک‌ها و پلیس + 10 همچنان به فعالیت خود ادامه دادند.

رئیس اتاق اصناف مشهد ادامه داد: اگر ستاد مقابله با کرونا به این جمع برندی رسید که باید دوباره محدودیت‌هایی برای اصناف اعمال شود، بهتر است این تصمیمات پیش از اجرای کارشناسی شوند و به‌یک‌باره برای اصناف تصمیم‌گیری نشود زیرا با وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه، اجرایی شدن تصمیمی مبنی بر تعطیلی تمام صنوف امکان‌پذیر نیست.

بنا نژاد با اشاره بر اینکه برآوردی از خسارات کرونا بر اصناف مشهد انجام نشده است، خاطر نشان شد: بیش از یک ماه اکثر صنوف در مشهد به دلیل شیوع کرونا تعطیل شدند و باوجوداینکه بسیاری از صنوف بازگشایی شدند، رکود سنگینی در بازار وجود دارد لذا خسارات کرونا بر اقتصاد و صنوف همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: تالارهای پذیرایی و صنوف مرتبط با گردشگری بیشترین آسیب را از کرونا متحمل شده‌اند و این صنوف به دلیل اینکه بسیاری از کسب‌وکارها مانند گل‌فروشی‌ها، آتلیه‌ها، آرایشگاه‌ها، مزون‌ها، شیرینی فروشی‌ها با آن مرتبط هستند، آسیب‌های جدی از کرونا و تعطیلی تالارهای پذیرایی متحمل شده‌اند.

رئیس اتاق اصناف مشهد در خصوص بازگشایی برخی تالارهای پذیرایی در مشهد، گفت: با توجه به اینکه همچنان وضعیت کرونایی مشهد سفید اعلام نشده است لذا فعالیت تالارهای پذیرایی در مشهد همچنان ممنوع است و تا کنون با چندید تالار متخلف نیز برخورد جدی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تالارهای پذیرایی برای اصناف اصناف مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ابتدای جنگ غزه حدود ۱۲ هزار کودک آسیب دیده‌اند

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه (هفتم اکتبر) حدود ۱۲ هزار کودک آسیب دیده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، تس انگرام، سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) تصریح کرد که از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، حدود ۱۲ هزار کودک آسیب دیده‌اند.

 وی در ادامه افزود آسیب‌های وارد شده به کودکان در غزه، ناشی از صدمات وارده درنتیجه حملات هوایی و آسیب‌های روانی به دلیل درگیری‌های خشونت‌بار بوده است.

این سخنگوی یونیسف در کلیپی ویدیویی که در حساب کاربری سازمان ملل در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) منتشر کرد گفت که داستان کودکان غزه نشان‌دهنده تصاویر شنیع و رعب‌آور پیامد‌های درگیری بر انسان‌ها است.

پیشتر جیمز الدر، سخنگوی یونیسف در صفحه کاربری خود در پلتفرم ایکس اعلام کرده بود که گزارش‌های کنونی نشانگر آن است که بیش از ۱۴ هزار جوان درنتیجه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که از هفتم اکتبر آغاز شده است، جان خود را از دست داده‌اند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شد و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورد.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به ویژه ۲ استان غزه و استان شمالی در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

دیگر خبرها

  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • اعمال محدودیت تردد در آزادراه کرج-قزوین
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • اصناف گیلان موافق بی بند و باری در حوزه عفاف و حجاب نیستند
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • تکرار شکستگی لوله در خیابان میر / محدودیت ترافیکی اعمال شد
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟
  • از ابتدای جنگ غزه حدود ۱۲ هزار کودک آسیب دیده‌اند