Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا نژاد بهرام رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در رشته پیامی در صفحه شخصی خود نسبت به حذف واژه ناپایدار و مشوق‌های مالی آن در طرح تفصیلی سال پایتخت انتقاد کرد.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در صفحه خود نوشت:«۱۴۸۰۰ هکتار بافت ناپایدار در پایتخت وجوددارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ۷۸۰ هزار پلاک مسکونی تهران، ۴۶۰ هزار پلاک دچار ناپایداری سازه اند. (۶۰ درصد).

نگران کننده‌تر آنکه مبنا این اطلاعات به مطالعات ۲۰ سال قبل باز میگردد. این بافت‌ها طی ۲ دهه اخیر دچار ناپایداری مضاعف شده اند.

متاسفانه این بافت‌ها که عمدتاً در مجاورت بلوک‌های فرسوده واقع شده اند، از هرگونه مشوق مالی و تراکمی برای نوسازی بی بهره اند.

براساس اصلاحات طرح تفصیلی تهران در سال ۹۵ که به تصویب شورایعالی شهرسازی رسید، واژه بافت ناپایدار و کلیه مشوق‌های مربوط به آن حذف شد!

سال گذشته و پیش از ارائه لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران به جد پیگیر تنظیم سازوکاری برای ارائه تسهیلات تشویقی مالی برای بافت‌های ناپایدار و در معرض خطر شهر تهران بودم و در جلساتی با مدیران شهرداری تهران به طرح موضوع پرداختم.

به دلیل عدم همراهی برخی حوزه‌های شهرداری تهران، این امر به اجرا نرسید. جای تاسف است که هم اکنون حاکمیت ملی و محلی با توجیهات مختلف از جمله محدودیت‌های مالی، هیچگونه تمایزی میان متقاضیان نوسازی بافت در مناطق اعیان نشین تهران و بافت‌های ناپایدار قائل نیست!

بیشتربخوانید

خالی ماندن ۵۰ درصد از مسیر اتوبوس‌ها از مسافر/ افزایش تقاضای سفر تنها در خطوط ۱ و ۷ بی ار تی تعیین نقشه راه مناسب سازی معابر پایتخت تا ۱۰ تیر پشت پرده آتش سوزی‌های اخیر پایتخت/ رکب کشاورزان به سازمان آتش نشانی برای کاهش هزینه‌ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایدار‎ی‌های محلی در اصفهان/ هوا گرم‌تر می‌شود
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • اصلاح طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی 
  • اصلاح طرح کنترل و سامان‌دهی اجاره بهای املاک مسکونی در مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد