Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه، در برنامه «پایش» که با موضوع «نقش سامانه سجام در ایفای حقوق سهامداران» پخش شد، با اشاره به هیجانات در بازار سرمایه، گفت: افراد جدیدی که وارد بازار بورس می شوند، از دانش و تجربه کافی برخوردار نیستند، به همین دلیلی ریسک پذیری بازار افزایش داشته و افزایش قیمت‌ها نیز در این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشکلی همیشگی سامانه معاملات نیز بر ریسک بازار افزوده است و این مشکل تبدیل به رویه شده است که هر لحظه باید منتظر خرابی آن باشیم.

حدادی افزود: یکی از اصول سرمایه گذاری، تشکیل سبد سرمایه گذاری است، صنعت پتروشیمی یکی از صنایع پرطرفدار و بزرگ بورس است که آن را از نظر ارزش بررسی می کنیم.

کارشناس اقتصادی برنامه پایش گفت: صنعت پتروشیمی از آن جهت که 20 درصد اقتصاد کشور را تشکیل می دهد، یکی از صنایع استراتژیک کشور است، این صنعت در سال‌های اخیر نیازهای کشور را مرتفع کرده و ارزآوری آن نیز بر اهمیت صنایع پتروشیمی افزوده است.

حدادی افزود: تنوع محصولات صنعت پتروشیمی، باعث شده است که بازار گسترده‌ای در کشور داشته باشد و از نظر صادرات نیز صنعتی رو به جلو باشد.

وی ادامه داد: کاهش قیمت نفت، نرخ خوراک، تحریم‌های کشور و قیمت ارز از چالش‌های این صنعت است که سودآوری آن را با چالش مواجه کرده است.

کارشناس اقتصادی کشور با اشاره به سودآوری صنعت پتروشیمی، گفت: سود این صنعت در سال 97، حدود 24 هزار میلیارد تومان بوده که با یک رشد دو برابری در سال 98، به بیش از 45 هزار میلیارد تومان رسید، ارزش بازار این صنعت نیز از 160 هزار میلیارد تومان در سال 97 به 411 هزار میلیارد تومان در سال 98  رسیده است.

حدادی در خصوص سود سهام شرکت‌ها نیز بیان کرد: هفته گذشته 21 شرکت، نحوه پرداخت سود مجمع خود را اعلام کردند، که از این تعداد 18 شرکت همانند گذشته این سود را پرداخت می‌کنند و باید برای دریافت آن به بانک‌ها مراجعه نمود.

وی گفت: شرکت سپرده گذاری در حال حاضر این امکان را فراهم نموده که شرکت‌ها سود مجامع خود را از طریق این شرکت پرداخت کنند، به این صورت که سهامداران با عضویت در سامانه سجام و اعلام شماره حساب، سود مجامع را دریافت می کنند.

تحلیلگر بازار سرمایه افزود: میزان سود مجامع این 18 شرکت، بیش از 3 هزار میلیارد تومان است، ممکن است نیمی از مردم برای دریافت آن به بانک‌ها مراجعه نکنند، بنابراین راه اندازی سامانه سجام گامی مهم برای رسیدن مردم به این پول و حق خود است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان صنعت پتروشیمی سامانه سجام سود مجامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جزئیات مهم درباره صندوق املاک و مستغلات در فرابورس
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • تحقق کاهش معطلی دریافت کد رهگیری برای مستاجران با سامانه خودنویس
  • واریز ۹۴۱میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران