Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، سید یدالله حسینی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان با اشاره به کمبود هزار و ۶۰۰ معلم ابتدایی در استان گفت: کمبود نیرو با نیرو‌های خدمات آموزشی، سرباز معلم، حق‌التدریس شاغل و بازنشسته، ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان، نیرو‌های خرید خدمت و استخدام‌های جدید ماده ۲۸ جبران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به تناسب نداشتن ورودی و خروجی نیرو در آموزش و پرورش افزود: طی سه سال آینده بخشی عظیمی از فرهنگیان استان بازنشسته خواهند شد که باید برای ان چاره اندیشی شود.

او با بیان اینکه پایه و اساس نظام آموزشی براساس سند تحول بنیادین دوره ابتدایی است، تصریح کرد: براساس اسناد بالا دستی توجه ویژه‌ای به دوره ابتدایی شده و پوشش صددر صدی دانش‌آموزان از سیاست‌های کلی آموزش و پرورش است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه آموزش ابتدایی بسیار حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: توجه به آموزش و تربیت مطلوب و اثربخش در دوره ابتدایی بسیار ضروری است.

حسینی اضافه کرد: برنامه‌ریزی و تمهیدات مقدماتی برای پوشش کامل دوره آموزش عمومی و برخورداری دانش‌آموزان از کیفیت مناسب آموزشی در سال تحصیلی جدید اندیشیده شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه آموزش‌های مجازی و کلاس‌های حضوری دانش آموزان رسماً از ۲۷ خرداد به اتمام رسیده است، گفت: سال تحصیلی ۹۸-۹۹ مقطع ابتدایی با ارزشیابی توصیفی در ۹۷۵ واحد آموزشی توسط آموزگاران انجام می‌شود و به زودی کارنامه تحصیلی دانش آموزان صادر خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه از اول خرداد ثبت نام دانش آموزان پایه اول ابتدایی آغاز شده است، یادآور شد: ثبت نام دانش‌آموزان سایر پایه‌های تحصیلی نیز بعد از اعلام نتیجه امتحانات خواهد بود ضمن آنکه ثبت نام میان پایه‌ها در مدارس خود به خود انجام می‌شود و دانش‌آموزان برای ثبت نام نیازی به مراجعه حضوری در مدارس ندارند.

استان قزوین دارای ۱۲۵ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و ۲۰ هزار دانش آموز در مقطع پیش دبستانی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان فرهنگیان بازنشسته آموزش و پرورش آموزش ابتدایی دانش آموزان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی

موسی‌الرضا کفاش با اشاره به اهمیت ارائه آموزش از طریق فضای مجازی در دوران کرونا اظهار کرد: یکی از موضوعات حائز اهمیت در دوران کرونا و روی آوردن الزامی مدارس به روش آموزش غیرحضوری و مجازی دانش آموزان؛ استفاده هوشمندانه و آگاهانه از فضای مجازی بود.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: این اقدام تا حدودی توانست به تحقق عدالت آموزشی، تقویت فرآیند یاددهی-یادگیری و ارتقای سطح تربیت فناورانه دانش‌آموزان کمک کند.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: موضوعی که اخیراً در برخی رسانه‌ها مطرح شده و جامعه آموزش و پرورش را به خود حساس کرده، استفاده نامطلوب برخی از افراد از فضای مجازی و پخش کلیپ‌هایی که حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان را مورد تعرض قرار داده است.

کفاش تاکید کرد: شورای عالی آموزش و پرورش همواره بر استفاده صحیح از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی و خصوصی و اجتماعی دانش‌آموزان تاکید داشته است.

وی با اشاره به قوانین بالادستی درباره حفظ حریم شخصی افراد گفت: در قوانین بالادستی از جمله قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، پیمان نامه حقوق جهانی کودک، قانون جرایم رایانه‌ای و آیین‌نامه اجرایی مدارس بر این موضوع تاکید شده که باید حریم خصوصی دانش‌آموزان و معلمان حفظ شود. هیچ کس اجازه ندارد بدون رضایت دانش‌آموزان مطلب، فیلم یا عکسی از آنان منتشر کند که حقوق فردی و اجتماعی و حریم خصوصی آنان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی افزود: این ماده واحده در هزار و سی و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و کلیات آن تصویب شد. اعضای شورای عالی در خصوص این ماده واحده نظرات و پیشنهاد‌هایی ارائه کردند که پس از اصلاح آن و تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

کفاش با اشاره به تصویب کلیات ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان گفت: انتشار هر گونه اطلاعات شخصی، متن نوشتاری، تصویر، عکس، نماهنگ و فیلم که به نوعی تعرض به حریم شخصی دانش آموزان تلقی شود توسط هرکسی ممنوع و خلاف اصول اسلامی، فرهنگی و اجتماعی و با شئونات معلمی منافات دارد به همین منظور شورای عالی آموزش و پرورش برای صیانت از حقوق معلمان و دانش آموزان بر استفاده صحیح، اصولی و منطقی از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی، خصوصی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان تاکید می‌کند.

وی یکی از اهداف این مصوبه را تعیین چارچوبی برای معلم بلاگر‌ها برشمرد تا حریم خصوصی و شخصی افراد به ویژه معلمان و دانش آموزان حفظ شود. دانش آموزان و معلمان حق ندارند حریم شخصی یکدیگر را مورد تعرض قرار دهند.

کفاش با اشاره به اینکه هدف اصلی این مصوبه که حفظ حریم شخصی، اجتماعی و حقوق دانش‌آموزان و معلمان است گفت: فضای مجازی یک تیغ دو لبه است و ما نمی‌خواهیم استفاده صحیح از این فضا را که می‌تواند به برقراری عدالت آموزشی، ارتقای فرآیند آموزش، تقویت یادگیری و یاددهی و ارتقای سطح معلومات دانش‌آموزان کمک می‌کند از بین ببریم.

لازم به ذکر است، ماده واحده حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانش‌آموزان و معلمان پس از تایید ریاست جمهوری و رئیس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • تکلیف معلم بلاگرها روشن شد!
  • سرانجام معلم بلاگرها چه شد؟
  • خط و نشان آموزش و پرورش برای معلم بلاگرها
  • ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند
  • تعیین تکلیف «معلم بلاگرها» برای حفظ حریم خصوصی