Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قشم از ضدعفونی شبانه‌روزی محلات و بازار با هدف کمک به سلامت جامعه خبر داد و گفت: با ارائه طرح "هر شهروند، یک بازرس" عملکرد بازار را می‌توان به نحو شایسته کنترل کرد. ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶ استانها جزایر خلیج فارس نظرات - اخبار استانها -

سید مسعود آل‎عبایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، با اشاره به اینکه برای پیشگیری از ابتلای شهروندان به ویروس کرونا از طریق فضای مجازی و نصب هشدارهای بهداشتی بر روی بیلبردها و بنر اطلاع‌رسانی شده است اظهار داشت: ضدعفونی محلات و بازار قدیم شهر قشم را به‌صورت هر شب از سوی نیروی انسانی و ماشین‌آلات ویژه شهرداری با هدف کمک به سلامت جامعه انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بازرسان شهرداری با هدف رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی ستاد کرونای شهرستان عملکرد و نحوه ارائه خدمات صنوف را با جدیت رصد می‌کنند، اضافه کرد: ضدعفونی مدارس شهر قشم با هماهنگی اداره آموزش و پرورش هم از دیگر اقدامات شهرداری برای مقابله با ویروس کرونا با هدف ارتقای سلامت  آینده‌سازان کشور است.

بازارچه‌های تخصصی اصناف در قشم ایجاد شودروایت تسنیم از جولان کرونا در قشم؛ دستور قرنطینه روستاها اجرایی نشد + فیلمآغاز پرداخت وام مشاغل آسیب‌دیده از کرونا در منطقه آزاد قشم / 501 بنگاه اقتصادی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی شدند

شهردار قشم خاطرنشان کرد: در بخش حمایت از کسبه بازار قدیم هم شهرداری با بخشیدن دو ماه اجاره مغازه‌های خود در محدوده بازار قدیم، اجاره امسال را همانند سال گذشته برای کسبه منظور کرد.

آل‎عبایی با ارائه طرح "هر شهروند، یک بازرس" در نظر داریم با مشارکت‌ مردم، عملکرد بازار را به نحو شایسته کنترل کنیم و معتقدیم زمانی که مردم پای کار باشند، خروجی سیاست‌گذاری‌ها بهتر و دقیق‌تر خواهد بود.

انتهای پیام/7558/ح

R7558/P/S6,1433/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • گلایه از اجرا نشدن قانون در سازمان سنجش
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • پوچتینو: چلسی ریسک کرده است؛ نمی‌توانم بازیکنانم را سرزنش کنم
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا