Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل افشاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه میزان بارندگی‌ها در این استان تا هفته گذشته ۳۶۱ میلی‌متر ثبت شد، افزود: سال آبی گذشته میزان بارندگی ها ۴۱۵ میلی متر بود که با این میزان، نسبت به مدت مشابه ۱۳ درصد کاهش داریم.

گفته وی، میزان بارندگی های این استان همچنین نسبت به میانگین بلند مدت ۲۰ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: باتوجه به اینکه سال آبی گذشته استثنایی بود از ابتدای امسال تاکنون وضعیت مطلوبی به لحاظ نزولات جوی داشتیم.
افشاری به وضعیت ذخیره آب در پشت سدها اشاره کرد و افزود: سد تهم که تامین کننده ۵۰ درصد آب آشامیدنی شهر زنجان است هم اکنون ۶۴میلیون مترمکعب آب دارد که با این حجم ۷۶ درصد مخزن این سد پر است.
وی حجم مخزن سد گلابر را ۸۴ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب بیان کرد و ادامه داد: هم اکنون ۷۳ درصد حجم این سد آب دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان، ۹۹ درصد حجم مخزن سد کینه ورس به میزان ۱۶ میلیون مترمکعب آب دارد که نزدیک سرریز شدن است.
افشاری اظهار داشت: از آب این سد ۲۰۰ لیتر در ثانیه برای مصارف آشامیدنی شهرهای ابهر و خرمدره استفاده می شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت تکمیل شبکه‌های فاضلاب و تصفیه خانه در این شهرها توزیع آب شرب و حقابه ها تکمیل می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵درصد حجم سد تالوار با ۱۲۳ میلیون مترمکعب پُر است، اضافه کرد: بر اساس برنامه های در دست اجرا، آب این سد برای مصارف شرب استان‌های همدان، کردستان و زنجان است که برنامه عملیاتی آن منوط به اخذ مجوز است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان زنجان گفت: سال های گذشته آبی پشت این سد جمع نمی شد و برنامه های آن نیز بلاتکلیف بود.
به گزارش ایرنا، منابع آب سد تهم برای سه بخش آب شرب شهری زنجان، محیط زیست و حقابه بخش کشاورزی منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها ابهر بارندگی خرمدره شرکت آب منطقه ای زنجان آب آشامیدنی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابهر بارندگی خرمدره شرکت آب منطقه ای زنجان آب آشامیدنی زنجان ابهر بارندگی خرمدره شرکت آب منطقه ای زنجان آب آشامیدنی زنجان شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویق مجدد افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان

افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان که قرار بود در پایان فروردین ماه صورت پذیرد، برای دومین بار مجددا به تعویق افتاد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان که قرار بود ابتدا در عید فطر صورت پذیرد، اما به دلایلی به پایان فروردین ماه موکول شده بود، برای دومین بار نیز مجددا به تعویق افتاد.

در حالی که قرار بود افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان واقع در استان کرمان به مناسبت عید فطر و با حضور وزیر نیرو انجام شود، اما به قرار اطلاع این مراسم به اواخر فروردین ماه موکول شده بود.

خبرنگار خبرگزاری دانشجو کسب اطلاع کرد پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان که یکی از پروژه‌های عظیم آبرسانی کشور محسوب می‌شود، قرار بود سرانجام با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو افتتاح و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس پیش از این ١٩ فروردین ماه به دانشجو اعلام کرده بود: ان شاالله احتمالا عید فطر سالجاری خط انتقال آب از خلیج فارس به شبکه آب رفسنجان وصل می‌شود و مردم از آن بهره‌مند می‌شوند.

به گفته حسین جلالی این خط لوله فعلا ظرفیت انتقال ۲۰۰ لیتر آب در ثانیه را دارد، چون لوله‌ها ظرفیت بیش از این میزان را نمی‌دهد.

طبق اعلام وی، حدود انتقال ۱۱۰ لیتر آب در ثانیه دیگر از این پروژه باقی می‌ماند که در مرحله بعدی اجرا و انجام خواهد شد تا مردم رفسنجان بیش از پیش از آب شرب و سالم بهره‌مند شوند. 

جلالی در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص قرارگیری محل تصفیه خانه و آب شیرین کن این پروژه خط انتقال آب اعلام کرده بود: تصفیه خانه و سایر مسائل مربوط به آب شیرین کن این پروژه در رفسنجان نیست و در نزدیکی خلیج فارس و در مسیر خط انتقال وجود دارد.

انتقال ۳۰۰ لیتر آب بر ثانیه به رفسنجان

همچنین مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، ٢٥ فروردین ماه اعلام کرده بود: افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان موجب انتقال ۳۰۰ لیتر آب بر ثانیه به این شهر می‌شود. 

به گفته علیرضا عبدیان، با اجرای پروژه عظیم انتقال آب از حوزه خلیج فارس به استان کرمان، و افتتاح خط انتقال شهرستان رفسنجان با ظرفیت مذکور خوشبختانه چالش تنش آبی و کمبود آب شرب در این شهر بر طرف خواهد گردید. 

او با اشاره به خدمات دولت در خصوص تامین آب شرب اعلام کرده بود: در حال حاضر از ۲۶ حلقه چاه با توان تولید ۶۰۰ لیتر بر ثانیه برای تامین آب شرب در شهر رفسنجان استفاده می‌شود، که با توجه به کاهش بارندگی‌ها و ادامه خشکسالی ها، در زمان پیک مصرف در روز‌های گرم سال، نیاز به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه دیگر افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت آبفا استان کرمان گفته بود: این پروژه عظیم بزودی مورد افتتاح و بهره برداری قرار خواهد گرفت و مردم رفسنجان از فواید آن بهره‌مند خواهند شد.

شایان ذکر است شهرستان رفسنجان طی سال‌های اخیر به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی‌های مکرر، همواره با کمبود آب مواجه بوده است.

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه استاندار زنجان به ابهر+ جزئیات
  • مشهد تابستان سختی را پیش رو دارد، کمبود ۶ هزار لیتر بر ثانیه آب
  • بهره برداری از یک واحد تولیدی در ابهر
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • تعویق مجدد افتتاح پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به شهرستان رفسنجان
  • میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد
  • بحران آب در ۳ استان کشور
  • نگرانی از بروز کم آبی در ۳ استان کشور
  • نگرانی از بروز کم‌ آبی برای سه استان در تابستان ۱۴۰۳
  • کف شکنی و حفر گالری چاه روستای دیزران