Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  از وعده استاندار خوزستان برای آبرسانی غیزانیه بیش از ۳ هفته می‌گذرد. شریعتی استاندار خوزستان ۵ خرداد امسال قول داده بود مشکل آب روستای غیزانیه طی ۲ حل شود. فعلا آب به مردم رسیده اما اهالی منطقه می‌گویند این آب همچنان غیر قابل شرب و حتی برای استحمام هم مناسب نیست، اما به گفته آنها همین هم غنیمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماه پیش مردم روستای غیزانیه برای آب به خیابان آمدند و به نشانه اعتراض جاده را بستند و با دخالت نیرو‌های انتظامی اعتراض‌ها تبدیل خشونت شد و چند نفر نیز زخمی شدند.

در این مدت و با اعتراض‌های گسترده مردم، مسئولین استانی تلاش کردند ت با وعده انتقال آب به این روستا‌ها مردم را آرام کنند. بالاخره پس از مدتی فاز یک انتقال آب به روستا‌های غیزانیه افتتاح شد و بخش دیگری هنوز باقی مانده است. در سال‌های گذشته لوله‌کشی برای انتقال آب را برای مردم انجام داده بودند، اما تاکنون انتقال آب صورت نگرفته بود. خوزستان و تمامی شهرستان‌ها و روستا‌های آن با وجود نزدیکی به کارون و خلیج فارس و داشتن منابع سرشار از نفت و گاز، آب تمیز برای شرب و استحمام و شستشو ندارند و باید روزانه دبه‌های آب تصفیه شده خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: در غیزانیه اهواز چه گذشت؟/ تیراندازی نکنید، خودمان از سختی می‌میریم +فیلم و عکس

عامر مجدمی دهیاری روستای نزه به رویداد۲۴ می‌گوید: یک هفته قبل فاز ۱ انتقال آب به غیزانیه افتتاح شد و از ۸۵ روستا تقریبا ۱۲ روستا آبدار شدند. روستای نزه که بزرگترین روستای بخش غیزانیه است یک چهارم از این روستا دارای آب شدند و مابقی به صورت سهمیه‌ای آب آن‌ها وصل شد و هر روز یا دو روز در میان چند ساعت آب برایشان پمپاژ می‌شود. فاز دوم هم در حال راه اندازی است و طبق وعده‌ای که استاندار و ستاد خاتم النبیاء به ما داده‌اند فاز دوم نیز تا ۵۰ روز آینده افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: اگر فاز دوم تمام و به بهره برداری برسد تقریبا ۳۵ روستا نیز دارای آب می‌شوند. بعد از افتتاح فاز دوم و آبدار شدن ۳۵ روستا، بخش شرقی غیزانیه باقی می‌ماند که آن روستا‌ها نیز باید از سمت رامهرمز برایشان آب کشیده شود. تمام روستا‌ها لوله کشی شده‌اند و آب از طریق لوله به خانه‌هایشان می‌آید، اما همین آب هم قابل شرب و حتی استحمام مناسب نیست؛ اما چاره‌ای نیست و مردم به همین هم راضی هستند. اکنون روستا‌های سفیره، حیاویه، مشرحات، سیدهاشم، گرئیه، بیوض، نزه، بیت علی و حفیره دارای آب هستند. روستای نزه تاسیساتی دارد و یک حوضچه بزرگ دارد که آب در آن جمع می‌شود و به سمت غیزانیه و عوده آب پمپاژ می‌شود.

آب لوله‌کشی حتی برای حمام کردن هم مناسب نیست، چاره‌ای نداریم

مجدمی با بیان اینکه برخی از روستا‌ها به صورت سهمیه‌ای آب دارند، تصریح کرد: برخی از روستا‌ها یک روز درمیان حدود ۶ ساعت برایشان آب پمپاژ می‌شود و دیگر روستا‌ها نیز روزانه حداقل حدود ۱۵ ساعت آب دارند. آن چند ساعتی هم که آب قطع می‌شود یا پمپ خراب می‌شود یا برق قطع می‌شود و به خاطر جدید بودن لوله‌ها این امر طبیعی است.

او می‌گوید: آبی که برای ما پمپاژ می‌شود، اصلا قابل شرب نیست و حتی برای حمام کردن هم مناسب نیست، اما مجبور هستیم از همین آب استفاده کنیم. ما برای آب شرب یا آب تصفیه می‌خریم یا در خانه‌هایمان آب تصفیه‌کن داریم و از آن استفاده می‌کنیم. ما همواره مشکل آب بهداشتی برای شستشو و استحمام را داشتیم و آب شرب را می‌توانیم با بشکه یا از تانکر‌ها تهیه کنیم یا بخریم.

دهیار روستای نزه با بیان اینکه آرامش فعلا به روستا و مردم برگشته است، گفت: شرایط فعلا خوب است و اگر فاز دوم هم بهره برداری شود دیگر شرایط خیلی بهتر و مناسب‌تر می‌شود. برای روستا‌های بخش شرقی غیزانیه گروه‌های جهادی با تانکر آب می‎برند. قبلا زمانی که به تاسیستات می‌رفتید مردم معترض همیشه در آن جا حضور داشتند، اما این روز‌ها حتی یک نفر هم نیست و خداروشکر فعلا شرایط خوب است.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 غیزانیه اعتراضات مردمی پمپاژ می شود مناسب نیست انتقال آب روستا ها لوله کشی فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی ۱۰۰ روستای نیکشهر مسدود است؛ سیلاب جان ۲ نفر را گرفت

مجیب حسنی فرماندار نیکشهر اظهار داشت: پس از گذشت ۴۸ ساعت از وقوع سیلاب راه دسترسی ۱۰۰ روستا در نیکشهر همچنان مسدود است.

به گزارش تسنیم، حسنی اظهار داشت: به دلیل مسدود بودن راه‌های روستایی و صعب‌العبور بودن محورها، امدادرسانی در برخی از روستا‌های شهرستان نیکشهر با بالگرد انجام می‌شود.

فرماندار نیکشهر گفت: پس از گذشت ۴۸ ساعت از سیلاب در نیکشهر به دلیل نبود ابنیه فنی و ریزش کوه راه دسترسی ۱۰۰ روستا در نیکشهر مسدود است.

وی افزود: سیلاب در چندین نقطه از شهرستان به خطوط مخابراتی و خطوط انتقال برق آسیب وارد کرد که در حال حاضر بخش‌های بنت و ۱۸ روستای دهستان چاهان در خاموشی کامل و فاقد شبکه مخابراتی هستند.

حسنی گفت: به دلیل حجم بالای خسارت‌ها در حوزه راه، برق و مخابرات، امدادرسانی به روستا‌ها با مشکل مواجه شده است و در کانون‌های بحرانی امدادرسانی با بالگرد انجام می‌شود.

فرماندار نیکشهر ادامه داد: در منطقه عشایری هنزم و زیردان دو نفر گرفتار سیلاب شدند که پیگر بی‌جان آن‌ها توسط نیرو‌های مردمی پیدا شده است.

وی از تهدید سیلاب برای بیش از ۳۰ روستا خبر داد و گفت: سیل بند حفاظتی ۱۰ روستا در نیکشهر تخریب شده است و با تشدید بارش‌ها و یا سامانه جدید وضعیت این مناطق بحرانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ارمنستان ۴ روستای منطقه «قزاق» را به آذربایجان واگذار کرد
  • باج جدید پاشینیان به علی‌اف: ۴ روستای منطقه «قزاق» به آذربایجان واگذار شد
  • دسترسی ۱۰۰ روستای نیکشهر مسدود است؛ سیلاب جان ۲ نفر را گرفت
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • استاندار کرمان: سیل جنوب استان تلفات جانی نداشت
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • زنبور عسل ملکه تا یک هفته زیر آب زنده می‌ماند
  • یافته‌های جدید و شگفت‌انگیز درباره ملکه زنبورها
  • دانشمندان : زنبور عسل ملکه به طرز شگفت‌ انگیزی تا یک هفته زیر آب زنده می‌ماند
  • ورود روان آب به روستای زین آباد داراب