Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر نزدیک به ۶۸۰ مرکز دفن زباله در کشور فعال است، اظهار کرد: البرز تنها استان کشور است که یک مرکز دفن زباله دارد.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود ۶۸۰ مرکز دفن زباله به ۲۸۰ مورد کاهش پیدا کند، گفت: در صورت تحقق این مهم ورود بخش خصوصی برای مشارکت در پروژه‌های حوزه مدیریت پسماند، بکارگیری تکنولوژی‌های جدید و همچنین بازیافت زباله محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج سال گذشته با حضور مسئولان استانی و شهری در حلقه دره چندین اقدام مهم از جمله صدور پروانه بهره برداری اولین واحد پیرولیز کشور در کرج عملیاتی شد. این کارخانه با دو کوره موجود ظرفیت بازیافت ۵۰ تن مواد پلاستیکی را دارد در نتیجه اگر کوره‌ها در شبانه روز دوبار کار کنند این ظرفیت به ۱۰۰ تن در روز قابل افزایش است.

استفاده از آخرین استانداردهای جهانی در پروژه لندفیل فنی - مهندسی

خیری در خصوص اجرای پروژه لندفیل فنی - مهندسی در عرصه‌ای به مساحت هفت هکتار توضیح داد: در این عرصه که حدود ۱۵ میلیارد تومان برای آن هزینه کرد صورت گرفته است، عملیات خاکی گسترده‌ای انجام شده و در نهایت ژئوممبران روی سطح و دیوارها قرار می‌گیرد.

به گفته وی در پروژه لندفیل فنی - مهندسی که در مرکز دفن زباله حلقه دره اجرا می‌شود آخرین استانداردهای جهانی توسط متخصصان ایرانی، اجرایی می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج عنوان کرد: فازهای دوم و سوم پروژه لندفیل فنی - مهندسی نیز در آینده در حلقه دره پیش برده می‌شود که در آن ظرفیت کار تا ۱۵ هکتار قابل افزایش است.

خیری با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا و فعالیت خوب سامانه «بهروب» در راستای مدیریت زباله‌های تولیدی، گفت: سامانه‌های دیگری نیز در آینده ایجاد خواهد شد تا از روش‌های سنتی به سمت روش‌های نوین جمع آوری پسماند خشک برسیم.

هزینه جابجایی مرکز دفن زباله کرج ۵۰۰ میلیارد تومان است

وی در بخش دیگری با اشاره به اظهارنظرهای برخی از مسئولان در خصوص جابجایی مرکز دفن زباله (حلقه دره)، گفت: این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که از عمر مرکز دفن زباله حلقه دره بیش از چهار دهه می‌گذرد، علاوه بر وسعت مناسب این مرکز برای اجرای پروژه‌های مختلف کاهش دفن زباله، طبیعت زیبایی اطراف آن می‌تواند در توسعه جنگل کاری مؤثر باشد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به اینکه محل جدیدی که برای انتقال مرکز دفن زباله مطرح شده حدود ۱۲ کیلومتر از حلقه دره فاصله دارد، گفت: هزینه جابجایی مرکز دفن زباله کرج ۵۰۰ میلیارد تومان می‌شود و عملاً تحقق این مهم دردی را دوا نمی‌کند زیرا ما می‌خواهیم کاری انجام دهیم که در ۱۰ سال آینده دفن زباله در شهرمان صورت نگیرد.

خیری با تاکید بر اینکه اگر با همین روند مثبت و استفاده از ظرفیت‌های موجود در مرکز دفن زباله حلقه دره پیش رویم تا سال آینده میزان دفن را به زیر ۵۰ درصد می‌رسانیم، افزود: به یقین در بازه زمانی چند سال آینده به هدف اصلی که کاهش تأثیرگذار دفن زباله است، دست می‌یابیم.

کد خبر 4953097

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان کرج شورای شهر کرج شهرداری کرج مدیریت پسماند ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان ایلام آتش سوزی بیرجند خطبه های نماز جمعه صنایع دستی یاسوج استانداری سمنان مرکز دفن زباله مدیریت پسماند حلقه دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۵۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • #هفته...
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • تولید روزانه بیش از 170 تن زباله در مهاباد
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند