Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ سرهنگ مهرداد علیمحمدی رئیس پلیس پیشگیری انتظامی استان ایلام درجلسه تعاملی با یگان‌های حفاظت سازمان میراث فرهنگی و امور اراضی، گفت: یگان حفاظت در راستای ماده ۲۳۳ قانون پنجم توسعه و دستور العمل تشکیل یگان حفاظت، مورد تایید و مصوب مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در کشور تشکیل و راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مبارزه با زمین خواری را یکی از مهمترین اولویت‌های پلیس و دستگاه قضائی عنوان کرد و افزود: پرونده‌های زیادی در این حوزه تشکیل و با متخلفان برخورد قانونی شده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: هدف یگان امور اراضی، فراهم کردن شرایط حفظ اموال و اراضی دولتی است که امید می‌رود این مهم به نحو احسن در استان انجام شود.

رئیس پلیس پیشگیری استان با بیان اینکه ماموران امور اراضی باید از آموزش‌های ویژه‌ای برخوردار باشند، ادامه داد: از همین رو مسئله آموزش در رأس اولویت‌های یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی قرار دارد.

او  به بیان طرح‌های مشترک یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی و نیروی انتظامی اشاره داشت و گفت: نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت پیش قدم بوده و همواره تلاش می‌کند تا با ایجاد تعامل مطلوب و راهبردی با سایر سازمان‌ها، امنیت پایدار و آرامش روانی را در جامعه فراهم کند.

رئیس پلیس پیشگیری استان، توجه به امر آموزش در توانمندسازی نیرو‌های یگان حفاظت را بسیار مهم و اثربخش دانست و خاطر نشان کرد:ضروری است با بهره گیری از دانش نوین، نسبت به افزایش توان عملیاتی نیرو‌ها در یگان حفاظت به صورت منسجم اقدام شود.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی دستگاه قضایی زمین خواری یگان حفاظت یگان حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ‌۵ هزار زمین‌ خوار در کشور

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از دستگیری ۵ هزار و ۸۳۷ مجرم و زمین‌خوار در کشور خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی ملکی آهنگران، ظهر امروز، در نشست خبری با بیان اینکه 22هزار و 370 هکتار از اراضی ملی سال گذشته به بیت‌المال بازگردانده شد، گفت: ما به‌دنبال عمومی‌کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی هستیم.

او با بیان اینکه حیات همه به جنگل و گونه‌های گیاهی وابسته است و آیندگان به این منابع طبیعی و خدادادی نیاز دارند، اضافه کرد: فرهنگ‌سازی و تبلیغ مهم‌ترین و اصلی‌ترین رکن حفاظت از منابع طبیعی است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با تأکید بر اینکه با متخلفان بدون اغماض به‌صورت قانونی برخورد می‌شود، عنوان کرد: 67هزار و 131 تماس و گزارش‌های مردمی سال گذشته با شماره تماس‌های 139 و 1504 برقرار شد.

او با بیان اینکه 33هزار و 536 پروندۀ قضایی معارضان به منابع طبیعی شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شد، بیان کرد: پنج هزار و 837 مجرم و زمین‌خوار دستگیر شدند و سه هزار و 838 دستگاه خودرو و 1313 دستگاه تجهیزات قطع درختان توقیف شد.

ملکی آهنگران با اشاره به رفع تصرف 8 هزار و 702 هکتار از اراضی ملی، خاطرنشان کرد: تعداد 1704فقره به‌مساحت 12هزار و 430 هکتار حریق در عرصه‌های منابع طبیعی نیز رخ داد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه 17هزار و 478 پرونده با مساحت 45هزار و 318هکتار در راستای تخریب و تصرف اراضی ملی تشکیل شده‌است، بیان کرد: 42 نفر از نیروهای حفاظتی و پنج نفر از نیروهای مردمی نیز در راستای حفاظت و پاسداری از عرصه‌های منابع طبیعی مجروح شدند.

او با بیان اینکه 6هزار و 120 پرونده قاچاق چوب تشکیل و 91 هزار و 898 اصله درخت و 6 هزار و 656 مترمکعب چوب کشف شد، یادآور شد: 502 پرونده در راستای ایجاد کوره زغال غیرمجاز تشکیل و 1024 باب کوره زغال تخریب و جمع‌آوری شد.

ملی آهنگران با بیان اینکه 4 هزار و 826 پرونده چرای دام غیرمجاز 855 هزار و 165 رأس واحد دامی تشکیل شد، بیان کرد: سه هزار و 777 پرونده در مورد ماده 42 قطع درخت تشکیل شد.

به گفتۀ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از مجموع 6 هزار و 121 فقره پرونده تخلفاتی تشکیل‌شده مادۀ 48 که شامل کشفیات قاچاق چوب، زغال و محصولات جنگلی منابع طبیعی کشور است تعداد 4096 فقره مربوط به استان‌های شمالی کشور و معادل 67 درصد پرونده‌های تخلفاتی است.

او ادامه داد: از مجموع پنج هزار و 837 نفر دستگیرشدۀ منابع طبیعی تعداد چهار هزار و 212 نفر برای ماده 48 دستگیر شده‌اند که معادل 72 درصد است.

ملی آهنگران گفت: حدود 400هزار نفر همیار طبیعت در سراسر کشور وجود دارد که در زمینۀ مشارکت مردمی کافی نیست و باید همیار طبیعت افزایش یابد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور تصریح کرد: 82 درصد از نظر تعداد و 353 درصد از نظر مساحت افزایش حریق‌ در کشور داشتیم که عمدی و سهل‌انگاری‌بودن مهم‌ترین دلیل این حریق‌ها در سال گذشته بود.

او اضافه کرد: 5500 نیرو در مجموعه منابع طبیعی کشور به فعالیت مشغول هستند و ما به‌دنبال نصب و راه‌اندازی 300 دوربین و استفاده از هوش مصنوعی و ریزپرنده‌ها برای جلوگیری از تخلفات هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • شناسایی ۵مورد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در بروجرد
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی بابل
  • افزایش ۲۷۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در ایام نوروزی لرستان
  • در راستای حفظ اراضی ملی ۳ دستگاه خودرو سنگین به پارکینگ منتقل شدند
  • دستگیری ‌۵ هزار زمین‌ خوار در کشور
  • برخورد قاطع با پدیده زمین‌خواری در استان بوشهر
  • قاطعانه با زمین‌خواری و ویژه‌خواری در استان بوشهر برخورد می‌شود
  • بازگشت ۶هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید
  • آزادسازی اراضی ملی در سیاهکل