Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@04:11:51 GMT

کش و قوس‌های اجرای پروژه متروی اهواز

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۰۲۱۳

کش و قوس‌های اجرای پروژه متروی اهواز

محمدجعفر فلسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درخصوص آخرین وضعیت فعالیت پروژه متروی اهواز اظهار کرد: برای فعال کردن پروژه قطار شهری خیلی تلاش شد و شورای پنجم با نگاه مثبت و با هدف حل مشکلات موجود، چند مرتبه با شرکت کیسون که مجری احداث متروی اهواز است توافق کرد.

وی با بیان اینکه با وجود توافق‌های انجام شده، این شرکت نتوانست نظرات را جلب کرده و به تعهدات خود عمل کند، افزود: شرکت کیسون برای اجرای پروژه قدم‌هایی برمی‌داشت اما مدام فاصله می‌افتاد و دوباره ادعاهایی می‌شد که منتج به توقف پروژه بود و این موضوعات روند اجرای پروژه قطار شهری را دچار کش و قوس فراوان کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اهواز تصریح کرد: در این رابطه دو دیدگاه وجود داشت یکی اینکه ادامه کار عملی نیست و دیدگاه دیگر معتقد بود اختلاف باید به شورای عالی فنی ارجاع شود که فعلاً موضوع در مسیر دوم پیش می‌رود و مباحث باید در سطح ملی مطرح شود.

وی با بیان اینکه شرکت کیسون در چند مرحله به دنبال این بود که در نرخ پیمان تجدید نظر شده و به روز شود، ادامه داد: شورای شهر و شهرداری بنا داشت ضمن ارجاع موضوع، پیشرفت پروژه دنبال شود اما شرکت مجری، همان یک بند ارجاع را دنبال کرد و باعث شد عملاً به این نتیجه برسیم که این شرکت اراده‌ای برای ادامه فعالیت ندارد و دائماً گله می‌کند.

فلسفی با بیان اینکه خط یک مترو تاکنون حدود ۲۵ درصد پیشرفت کلی داشته، خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ای که دوسال پیش در رابطه با آن به توافق رسیدیم و افقی که ترسیم کردیم، دنبال می‌شد، جای امیدواری داشت که با همین شرایط و منابع مالی، حداقل فاز اول خط یک که حدود ۶.۵ کیلومتر است راه‌اندازی شود.

شهرداری اهواز دریافت مطالبات دولتی را پیگیری می‌کند

وی تصریح کرد: معتقدیم که اهواز در بحث حمل ونقل عمومی مشکل جدی دارد و از ابتدا محرومیت‌زدایی در این حوزه را در دستورکار قرار دادیم چون آن را یک نقطه آسیب می‌دانستیم.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اهواز اظهار کرد: با نگاه تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ابتدای فعالیت شورای پنجم ۵۲ دستگاه اتوبوس خریداری شد و قرار بود این روند ادامه پیدا کند اما هزینه خرید اتوبوس بالا رفت و برای اتوبوسی که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می‌خریدیم، اکنون باید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تا دو میلیارد تومان هزینه پرداخت کنیم.

وی بهبود وضعیت حمل‌ونقل عمومی و پیگیری احداث بی آر تی اهواز را رضایت‌بخش نداست و افزود: اکنون اولویت بودجه شهرداری توسعه و تکمیل پروژه‌های عمرانی و اصلاح معابر و روکش آسفالت بوده و شهرداری بر روی احداث دو پل و یک مجتمع فرهنگی تفریحی متمرکز شده است در حالی که می‌توانست اختصاص بودجه برای تأمین اتوبوس نیز در اولویت باشد.

فلسفی ادامه داد: من در این رابطه دیدگاهی متفاوت دارم و معتقدم شهرداری می‌توانست به جای اینکه دو پل احداث کند، یک پل احداث کرده و با توجه به چالش‌ها و مشکلات موجود، منابع مالی را به سمت محرومیت‌زدایی سوق دهد.

وی با بیان اینکه پیش از این در وضع عوارض همواره سعی کردیم فشار مضاعفی به مردم وارد نشود، گفت: شیوع کرونا آسیب‌های مالی جدی برای تمام کشور داشته و اهواز نیز از این موضوع مستثنی نیست به همین سبب برای تأمین منابع مالی شهرداری، درحال پیگیری دریافت مطالبات دولتی مانند سهم شهرداری از آلایندگی هوا هستیم.

کد خبر 429060

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قطار شهری مترو پروژه عمرانی شورای شهر اهواز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد

شهردار همدان با بیان اینکه شهرداری ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد، گفت: حدود ۱۵پروژه را برای شهر تعریف کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه گردشگری و سرمایه‌گذاری در شهرداری منطقه چهار همدان، اظهار داشت: امروز آغاز اجرای دو پروژه‌ مهم را داریم که آغازگر تحقق شعارها است.

وی با بیان اینکه در ابتدای دوره مدیریت شهری و سیاست‌گذاری شورای شهر، یکی از اصلی‌ترین موضوعات فاصله گرفتن از خام‌فروشی و فروش قطعات زمینی بوده که قبلا وجود داشته و توجه به ارزش افزوده به عنوان حلقه مفقوده‌ در حوزه سرمایه‌گذاری، رویکرد شهرداری و شورای شهر بوده است.

حسینی عنوان کرد: حوزه مدیریت شهری اگر امروز به حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رسیده در راستای اهمیت موضوع بوده و احساس می‌کنیم قدم‌های خوبی در این زمینه برداشته شده، اما تا مقصد فاصله بسیاری وجود دارد.

شهردار همدان اعلام کرد: در حال حاضر 15 میلیارد تومان ارزش افزوده شهرداری است، اما ماهانه 150 میلیارد تومان باید هزینه کرد و شهر را بدون پروژه‌های عمرانی نگه داشت که این مسئله نشان می‌دهد همکاران ما در شهرداری زحمات زیادی باید بکشند تا شهر را اداره کنند.

حسینی با بیان اینکه در ابتدا مدیریت منابع و مصارف هزینه در شهرداری پیگیری می‌شود تصریح کرد: زیرساخت‌های اقتصادی و مالی شهرداری درست شده و وقتی موضوع خزانه‌داری را ایجاد کردیم، قدم‌های درستی در این راستا برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه توجه به سرمایه‌گذاری به عنوان اصلی‌ترین رویکرد در حوزه تامین منابع مالی برای شهرداری و شورای شهر حائز اهمیت است، گفت: امروز که حدود 60 درصد هزینه‌های عمرانی و 40 درصد هزینه‌های جاری شهرداری را داریم که در چند سال آینده این ارقام برعکس خواهد شد و میزان پروژه‌های عمرانی و مبلغ آن کم خواهد بود که باید برای رسیدن به این هدف به موضوع سرمایه‌گذاری توجه کرد.

شهردار همدان با اشاره به اینکه ابتدا باید ذهن مسئولان سرمایه‌پذیر باشد، عنوان کرد: امروز پروژه‌های شهرداری منطقه چهار آغاز موضوع سرمایه‌گذاری است و امسال خبرهای خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری در شهرداری خواهیم داشت که می‌توان گفت در مناطق دو و چهار تعداد زیادی از زمین‌ها را به فراخوان می‌گذاریم.

حسینی اعلام کرد: در حال حاضر پارک آبی همدان به سرمایه‌گذاری گذاشته شده و فراخوان شرکت در سرمایه‌گذاری این پروژه انجام شده که امیدوارم استقبال خوبی از آن شود و سرمایه‌گذار ورود کند، ضمن اینکه در حوزه‌های مختلف ساختمانی شاهد فراخوان‌ سرمایه‌گذاری خواهیم بود.

حسینی با اشاره به اینکه چیزی حدود 15 پروژه را برای شهر تعریف کردیم، افزود: این پروژه‌ها در سال‌های آینده حدود 25 هزار میلیارد تومان برای شهر آورده دارند که امیدواریم رسانه‌ها در این حوزه مسئولان را یاری کنند و مردم نیز مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم موضوع گردشگری و سرمایه‌گذاری را با هم پیش ببریم، ابراز کرد: در حوزه گردشگری شاید پروژه‌های موجود بالغ بر 300 میلیارد تومان است.

سعی کردیم شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم، اظهار داشت: اتفاق مهمی که در شورای شهر دوره ششم می‌افتد، این است که شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند، بلکه به آنها ارزش افزوده ایجاد کند و این ارزش افزوده در جهت توسعه متوازن شهر همدان به‌کارگیری شود.

محمود مسگریان گفت: باید تا جایی که می‌توانیم خدمت به مردم را مورد توجه قرار دهیم، همانطور که مقام معظم در بیانات خود ابتدای سال اشاره داشتند که وحدت و یکپارچگی حفظ شود به این مهم باید توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در سایه وحدت پروژه‌ الماس غرب ایجاد شد که در نوع خود بی‌نظیر بود، گفت: این مهم در سایه وحدت، حمایت و پشتیبانی مسئولان مربوطه ایجاد شد که اگر حمایت‌ها همچنان از مدیریت شهری ادامه‌دار باشد، قطعا می‌توانیم خدمات بهتر و بیشتری را به مردم ارائه دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: در حال حاضر منازلی در همدان در مرکز شهر وجود دارد که مالکین آنها سال‌ها منتظرند شهرداری آنها را تملک کند، این املاک در دست وراث افتاده و شهرداری نیز توان تملک آنها را ندارد، چرا که هزینه بالایی می‌خواهد.

مسگریان با تاکید بر اینکه باید برای شهرداری تولید سرمایه کرد تا این سازمان بتواند مشکلات را حل کند افزود: روز گذشته مراجعاتی از مردمی داشتیم که سال‌ها ملک آنها تملک نشده است و مستاصل شده‌اند و باید فکری برای آنها کرد، چرا که برای شهرداری که درآمدی از ارزش افزوده به آن معنا نسبت به شهرهای دیگر ندارد، چون صنعتی نیست، حل این موضوعات مشکل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • اجرای ۷ پروژه شاخص در منطقه ۵ اصفهان
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌‎های زودبازده مشهد
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز
  • حذف خط دوم متروی قم با اجرای مونوریل
  • اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز
  • سرانجام دهکده ورزشی در پایتخت چه شد؟
  • اهتمام مدیریت شهری اهواز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام
  • شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد