Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق خسروپناه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شمارشگرهایهوشمند از هشت سال پیش در این شهرستان نصب شده است، اظهار داشت: در این هشت سال، ۱۰ میلیون مترمکعب آب از چاه های مجاز شهرستان اضافه برداشت شده است.
وی گفت: اضافه برداشت آب از چاه های مجاز شیروان شامل مصرف شمارشگرهای هوشمند و شارژ کارت شمارشگرها براساس حجم آب مندرج در پروانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خسروپناه افزود: شارژ کارت هوشمند به صورت سالانه و میزان سهم آب براساس پروانه است و روزانه و ماهانه محاسبه نمی شود، فقط سالانه است چرا که حجم پروانه چاه سال به سال است و شبکه آنلاینی نداریم و میزان اضافه برداشت در آخر سال و زمان تمدید پروانه محاسبه می شود.
مدیر امور منابع آب شیروان با بیان اینکه در هشت سال گذشته میزان اضافه برداشت آب سالانه ۲۰ درصد کاهش داشته است، گفت: همچنین در هشت سال گذشته، ۱۹۵ حلقه چاه آب مجاز در این شهرستان شناسایی شده است.
خسروپناه افزود: افرادی که اقدام به اضافه برداشت آب کنند از طریق کارشناس ماده ۳۰ جریمه و به دادگاه معرفی می شوند و از کسانی نیز که بیش از حجم مندرج در پروانه خود آب استفاده کنند اخطار و تعهد گرفته می شود.
وی با اشاره به کمیت و کیفیت منابع آبی گفت: وضعیت کمیت و کیفیت آب به یکدیگر مرتبط است و هرچه کمیت آب کمتر شود به تبع آن کیفیت آب نیز کمتر و مشکل آفرین خواهد شد.
۴۱ درصد آب مصرفی شهرستان شیروان از منابع زیرزمینی و ۵۹ درصد از منابع سطحی تامین می شود.
۸۱ درصد آب این شهرستان در بخش کشاورزی، ۵.۴ درصد در حوزه صنعت و ۱۳.۶ درصد در بخش آشامیدنی مصرف می شود.
شهرستان شیروان در سال های اخیر دوران خشکسالی و کم‌آبی سختی را به خود دیده و حتی در مناطق مختلف به ویژه تعدادی از روستاهای منطقه مردم برای تامین آب شرب با مشکل مواجه شده اند.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مصرف غیر مجاز خراسان شمالی شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مصرف غیر مجاز خراسان شمالی شیروان شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مصرف غیر مجاز خراسان شمالی شیروان اضافه برداشت هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل بیش از ۴۰۱ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

تعداد مجوزهای کاغذی که به شناسه یکتا تبدیل شده تا روز دوم اردیبهشت به ۴۰۱ هزار و ۴۹۰ مجوز رسیده است.اصناف تا روز مورد گزارش ۳۷۷ هزار و ۹۸۴ مجوز کاغذی را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در میان استان ها رتبه های برتر تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا همچنان متعلق به لرستان، گیلان، همدان و خراسان جنوبی است.
در استان لرستان از مجموع 66 هزار و 525 پروانه کسب بیش از 20 هزار و 961پروانه، در استان گیلان از  120هزار و 992 پروانه کسب 29 هزار و 346پروانه، در استان همدان از مجموع 69 هزار و 906 پروانه کسب 13 هزار و 800 پروانه و در خراسان جنوبی از مجموع 33 هزار و 102 پروانه کسب 6 هزار و 91 پروانه کسب به شناسه یکتا تبدیل شده است.

گفتنی است؛ در استان های مذکور به ترتیب 31.5 درصد، 24.3 درصد، 18.7 درصد و 18.4 درصد از کل پروانه های کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.
لازم به ذکر است؛ از 25 اردیبهشت سال 1403 مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شان در qr.mojavez.ir نیست می توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • تقدیر وزیر اقتصاد از لرستان به دلیل پیشتازی در حذف مجوز‌های کاغذی
  • کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان برگزار می‌شود
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • تبدیل بیش از ۴۰۱ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا