Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ آورده است: از اوایل وقت فردا (اول تیرماه) متلاطم شدن دریا و افزایش ارتفاع موج بین ۱.۵ تا دو متر در سواحل غربی و مرکزی دریای خزر پیش‌بینی می‌شود که تا پس فردا (۲ تیرماه) ادامه می‌یابد.

از فردا بعداز ظهر (اول تیرماه) برای خلیج فارس به‌ویژه نواحی مرکزی و شرقی آن، متلاطم شدن دریا و افزایش ارتفاع موج بین ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۲.۵ متر پیش‌بینی می‌شود. در این شرایط احتمال غرق شدن قایق‌های کوچک و شناورهای سبک وجود دارد.

سازمان هواشناسی در این شرایط جوی ممانعت از هرگونه تردد قایق‌های سبک و تفریحی و شنا کردن در دریا و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی را توصیه می‌کند.

زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند.

این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد.

از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هواشناسی موج خلیج فارس دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین اخبار از فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام هشدار سطح قرمز هواشناسی نسبت به ورود سامانه بارشی از جنوب کشور، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و بوشهر، بارش‌های سنگینی را پیش رو دارند.

کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت آب و هوایی روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه از ورود سامانه بارشی به جنوب کشور خبر داد و گفت: در استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، نیمه جنوبی اصفهان و یزد، شرق خوزستان، جزایر واقع در خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، و فردا علاوه بر این استان‌ها در خراسان‌جنوبی؛ رگبارهای شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و حتی در برخی نقاط بارش تگرگ را شاهد هستیم.

دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان بیشترین تأثیر را از فعالیت این سامانه داشته‌اند.

بارندگی‌ها در این دو استان به طغیان رودخانه‌ها و قطع برق روستاها منجر شده است.

همچنین مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از جان باختن سه نفر از کارکنان کارگاه راه سازی شرکت نصر مجری راه آهن خاش- ایرانشهر در بارندگی‌های چند روز اخیر این استان خبر داده است.

اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با بارندگی شدید در سیستان و بلوچستان

ظهر دوشنبه ۲۷ فروردین، بالاترین سطح هشدار هواشناسی جوی در استان سیستان و بلوچستان صادر شد.

محسن حیدری مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان در این ارتباط گفت: براساس آخرین نتایج نقشه‌های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی، از عصر سه شنبه تا عصر چهارشنبه (۲۸ تا ۲۹ فروردین)، در شهرستانهای زرآباد، فنوج، کنارک، لاشار، قصرقند، چابهار، دشتیاری، نیکشهر، دلگان، جنوب ایرانشهر، بمپور، راسک، سرباز، سیب سوران، مهرستان، سراوان، گلشن، و جنوب خاش رگبار سنگین باران و تگرگ در مدت زمان کوتاه، رعد برق شدید، وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

بارندگی‌های شدید در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان از ظهر سه شنبه آغاز شده و برخی راه‌هامسدود شده است.

قصرقند به نیکشهر و محور کتیج به کرحمت بر اثر بارندگی‌ها مسدود شدند.

با توجه به آمادگی قبلی و اتخاذ تدابیز لازم، خسارات ناشی از بارندگی تا کنون در سیستان و بلوچستان حداقلی بوده است.

استقرار ۴۳ تیم عملیاتی برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از استقرار ۴۳ تیم عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از استقرار ۴۳ تیم عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد و گفت: پیرو صدور هشدار قرمز هواشناسی تمام تمهیدات لازم اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

علیرضا قاسمی افزود: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون ۸۶ نیروی عملیاتی در قالب ۴۳ تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در پنج شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلر مازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه‌ها و یا از سدها آب است نیز در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید (چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

آماده باش تمام دستگاه‌های خدمات رسان در هرمزگان

در هرمزگان نیز روز دوشنبه ۲۷ فروردین هشدار صتدر، مرخصی‌ها لغو و همه دستگاه‌ها در آماده باش قرار گرفتند.

استاندار هرمزگان با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی از آماده‌باش کامل تجهیزات و دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان خبر داد و از مردم خواست هشدارهای جوی را جدی بگیرند.

وی با اشاره به صدور هشدار جوی وضعیت قرمز برای دو روز آتی در استان، اظهار داشت: طبق آنچه که نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد بخش عمده بارندگی‌ها غرب، شرق و جزایر را در بر خواهد گرفت و ضرورت دارد فرمانداران، مدیران و تمامی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات رسان همچنین تجهیزات و ماشین آلات در آمادگی کامل باشند چرا که ممکن است سرعت وزش باد، بارندگی را به عرض‌های بالاتر نیز منتقل کند.

وی بر لغو مرخصی‌ها در همه سطوح اجرایی تاکید کرد و افزود: لازم است تمامی اعضای ستاد آماده باش را به زیرمجموعه اعلام و تا سه رده جانشین را تعیین و معرفی کنند، همچنین مدیرکل مدیریت بحران، فرمانداران و صدا و سیمای مرکز خلیج‌فارس در تمامی برنامه‌ها و از همه ظرفیت‌ها برای اطلاع رسانی استفاده و هشدارهای موردنیاز را به مردم اطلاع دهند چرا که فعالیت این سامانه بارشی در هرمزگان جدی خواهد بود و هر گونه غفلت یا قصور ممکن است تبعات جبران ناپذیری داشته باشد.

برای تأمین امنیت شهروندان مدارس هرمزگان غیرحضوری شد.

براثر بارندگی‌ها برق ۳۰ روستا در هرمزگان قطع و محور بندرلنگه به خمیر مسدود شده است.

نیروهای خدماتی مشغول رفع مشکل برای وصل برق هستند.

کد خبر 6079974

دیگر خبرها

  • هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
  • بیشینه بارش‌ها در ۵ استان کشور/ خلیج فارس و دریای عمان مواج است
  • مدارس این شهرستان ها امروز چهارشنبه تعطیل شدند
  • مدارس این شهرها امروز تعطیل شد
  • کدام مدارس فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
  • مدارس این شهرها فردا تعطیل شد
  • مدارس ۱۱ شهرستان سیستان و بلوچستان غیرحضوری شد
  • تعطیلی مدارس ۴ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • هشدار کارشناسان نظامی چین به خطرات افزایش تنش‌ها در خاورمیانه
  • آخرین اخبار از فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور