Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل حاجی پور غروب روز شنبه در جلسه شورای اسلامی این کلانشهر افزود: اجرای روگذر نیروی دریایی، روگذر میدان ولیعصر و زیرگذر شهرداری رشت سه پروژه ای است که توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)  به زودی اجرایی و کلنگ آن به زمین زده می شود.

وی اظهار داشت: با موافقت اعضای شورای اسلامی رشت از این پس لوایح، طرح ها و مصوبات شورا برای اطلاع مردم در پرتابل شورا قرار خواهد گرفت ضمن اینکه ارتباط مردم با اعضای شورا از طریق شماره ١٣٧ در روزهای سه شنبه از ساعت ١٢ به مدت یک ساعت و نیم فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی پور در ادامه با گلایه از بزرگنمایی در مورد اشتباه در بیان ضرب المثل توسط یک عضو شورای رشت خاطر نشان کرد: این اشتباه ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیافتد، مسئله ای نبودهکه تا این حد بزرنمایی شود حال آنکه برخی کارهایی کرده اند، چرا آنها بیان نمی شود؟  

نائب رییس شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در این جلسه در سخنانی گفت: اشتباه در مورد بیان یک ضرب المثل توسط عضو شورا به میزانی مورد توجه قرار گرفت که اصل موضوع سخنرانی مبنی بر مشکلات کارگران حجمی شهرداری مورد توجه قرار نگرفت.

فرهام زاهد با اشاره به حقوق ۲.۵ میلیون تومانی کارگران شرکتی و حجمی شهرداری اظهار داشت: این مبلغ را هم سر وقت دریافت نمی کنند باید در موقعیت این این نیروها قرار گیریم تا آنها را درک کنیم، چنانکه من به شخصه شهامت و توان اداره زندگی با چنین مبلغی را ندارم.

وی اظهار داشت: کسی در این موارد حرفی نمی زند، انواع بی عدالتی در شهرداری رشت را می بینیم اتفاقی را رقم نمی زنیم، فسادی که در مجموعه شهرداری وجود دارد را می بینیم دم نمی زنیم، منتظریم اتفاقی بیافتد و ژست روشنفکری را برداریم و بگوییم چه شد و چه نشد.

رییس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی رشت نیز در این جلسه با اشاره به افزایش خشونت خانگی بیان داشت: بسیاری از مردم با شماره ١٢٣ بهزیستی آشنایی ندارند در حالی که از این طریق مشاوره های مختلف در زمینه خانوادگی، همسر آزاری و غیره ارایه می شود.

بهراد زاکری با اشاره به ضعف های مدیریتی در ورزش و هیات فوتبال اظهار داشت: تعداد تغییرات مالک سپیدرود در دنیا بی نظیر است در مدت زمان کوتاه این میزان تغییرات ناشی از سوء مدیریت است.

شورای اسلامی رشت ١١ عضو دارد.  

کلانشهر رشت دارای حدود ٧٠٠ هزار نفر جمعیت ثابت است که در طول روز به یک میلیون و ٢٠٠ هزار نفر می رسد.

برچسب‌ها رشت شورای شهر جلسه علنی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت شورای شهر جلسه علنی گیلان رشت شورای شهر جلسه علنی گیلان شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز

شهردار تبریز از طراحی و اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی به طول ۲۰ هزار و ۴۰۱ متر خبر داد و گفت: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _سه‌شنبه بیست و هشتم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال جاری اظهار کرد: ۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سال جاری است که از این اعتبار عمرانی، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های مسیرگشایی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در نقاط مختلف شهر، به خصوص مناطق کم‌برخوردار افزود: در ۲ سال گذشته بیشترین تمرکز شهرداری تبریز احصا و تکمیل پروژه‌های مسیر گشایی مصوب در بودجه سال‌های گذشته بود که در این راستا ۳۱ رشته مسیر گشایی طراحی شده که برخی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و طرح‌های باقیمانده نیز طبق زمانبندی اجر خواهد شد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: از ۳۱ پروژه مسیر گشایی شهرداری تبریز در نقاط مختلف شهر ۱۳ پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۸ پروژه مسیر گشایی نیز در دست اجرا است.

هوشیار با اشاره به اجرای فاز اول بزرگترین مسیر گشایی شهر تحت عنوان نجات تبریز، تصریح کرد: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

وی تسهیل تردد شهروندان و ایجاد مسیر دسترسی برای نیروهای امدادی همچون اورژانس و آتش نشانی در بافت فرسوده را بخش دیگری از اهداف اجرای پروژه‌های مسیرگشایی دانست و تاکید کرد: در کنار تسهیل تردد شهروندان و نیروهای امدادی، اجرای پروژه‌های مسیر گشایی ارزش‌افزوده مناطق کم‌برخوردار شهر را بالا می‌برد.

شهردار تبریز گفت: فرایند تملک املاک واقع در مسیر، روند اجرای پروژه‌های مسیر گشایی را طولانی کرده است و همکاری و استقبال شهروندان از طرح‌های مسیر گشایی می‌تواند به تسریع اجرای این پروژه‌ها منجر شود.

مسیر گشایی خیابان عرفان در شهرک تجلایی، دسترسی به ترمینال تبریز ،۱۸ متری والایی، مناف‌زاده، فلسطین جنوبی، اتصال ولیعصر به پل ولایت ،۱۸ متری حمید مرزداران، علیپور، آرامیان، علی بقال، ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران جزو پروژه‌های اجرا شده مسیرگشایی در دو سال گذشته بوده است.

بخش دیگری از پروژه‌های مسیر گشایی نیز از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی برخوردار بوده و مطابق زمانبندی موجود به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 745156

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • تحقیق و تفحص از اجرای پروژه بلوار مرحوم ابوترابی
  • اجرای ۷ پروژه شاخص در منطقه ۵ اصفهان
  • تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌‎های زودبازده مشهد
  • ضریب دادن به پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری یک ضرورت است
  • اجرای پروژه‌های شهری طبق مصوبه
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز
  • حذف خط دوم متروی قم با اجرای مونوریل
  • اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز
  • سرانجام دهکده ورزشی در پایتخت چه شد؟