Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما اقلیما با اشاره به زمانبر و خسته‌کننده بودن مراحل اداری برای صدور پروانه ساخت تأکید کرد که همیشه نیمی از انرژی فیلمساز پیش از شروع فیلمبرداری صرف مراحل اداری می‌شود.

نیما اقلیما، کارگردان سینما، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: اصولاً در سیستم اداری ما نواقص بسیاری وجود دارد و در مراحل اداری معایب و البته محاسنی نیز دیده می‌شوند، اما نکته اصلی این است که این مراحل به شدت زمان کُش و خسته کننده است که نیمی انرژی فیلمساز را پیش از شروع فیلمبرداری از او می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراحل متأسفانه آنقدر مکانیزه نیست که بدانیم در چه مدت به نتیجه می‌رسیم.

اقلیما تصریح کرد: جدا از بحث سانسور و نظرات شخصی که می‌توانند بر سر راه فیلمسازان قرار گرفته و آسیب‌زننده باشند در مراحل اداری نیز برای کسب مجوز باید وقت زیادی صرف کرد که انرژی زیادی را می‌طلبد. به نظر من در زمینه صدور پروانه ساخت اگر به خواسته صنوف توجه شود یا این پروسه در خانه سینما توسط اصناف انجام شود. قطعاً خواسته اصناف و رؤسای صنوف باتجربه همان چیزی است که اهالی سینما مدنظر دارند و تا جایی که اطلاع دارم آنها نیز با پروسه صدور پروانه ساخت مشکل داشته باشند و پیشنهاداتی که دارند به نظر من منطقی‌ است و باید به آنها توجه کرد.

این کارگردان اظهار داشت: تصمیمات و قانون‌گذاری‌ها نباید به شکلی باشد که بستر رانتی فراهم شود، در نظام‌نامه جدید تهیه‌کنندگی نیز این بستر رانتی فراهم است. اگر چند تهیه‌کننده به جای وزارت ارشاد در صدور پروانه ساخت تعیین‌کننده باشند باید این چند نفر افرادی بسیار اخلاق‌مدار، امین و در واقع درستکار باشند که هیچ خطایی نمی‌کنند و چنین انتظار و تصوری چندان منطقی به نظر نمی‌آید و بسیار ساده‌انگارانه است. چنین پروسه‌هایی در همه جای دنیا توسط صنوف صورت می‌گیرد و من هم موافق نظر سینماگران و اعضای صنوف خانه سینما هستم.

او افزود: حذف پروانه ساخت یک موضوع قدیمی است. من شاید تجربه چندانی در زمینه کارگردانی در سینما نباشم اما مسائل آن را همیشه دنبال می‌کردم و می‌دانم درگیری بین خانه سینما و وزارت ارشاد قدمتی دیرینه دارد. همانطور که تأکید داشتم در این تصمیمات با نظر اعضای خانه سینما موافق هستم و به نظرم باید ساز و کاری فراهم شود که کار برای سینماگران به جای سخت‌تر شدن، راحت‌تر شود. همه می‌دانیم که مشکل تنها پروانه ساخت نیست، در سینمای ما خطوط قرمز هیچ‌کاه مدون نشده‌اند و سانسور بر اساس سلیقه افراد صورت می‌گیرد، این وضعیت، شرایطی را به وجود می‌آورد که کار را سخت و امنیت را برای فیلمسازان به حداقل می‌رساند. برای رفع این مشکلات فراوان در قانون راه دراز و سختی را در پیش داریم.

کارگردان فیلم سینمایی «امیر» در پایان گفت: شاید یکی از راه‌حل‌های مهم برای رفع بسیاری از مشکلات این است که وزارت ارشاد با اصناف به توافق برسد. مشخص است که فیلمساز ترجیح می‌دهد آزادانه‌تر فیلم بسازد و هر چقدر که دست و بالش بسته‌تر باشد شرایط کار سخت‌تر می‌شود و از طرفی وزارت ارشاد با این فضای آزاد مخالف است و مسائل ایدئولوژیک دولت و حکومت نیز مطرح است، برای اینکه بشود در این بین تعادلی ایجاد کرد به تعامل و توافق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با خانه سینما نیاز داریم تا در نظری جمعی به ساز و کاری بهتر برسیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانه سینما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه ساخت مجوز ساخت نیما اقلیما فیلم امیر صدور پروانه ساخت مراحل اداری وزارت ارشاد خانه سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کشور در بحث واگن‌های وارداتی جهادی عمل کند نه اداری

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ورود واگن‌های مترو با بیان اینکه به درد مردم برسید، تاکید کرد: این اقدامات باید جهادی انجام شود نه اینکه ۲،۳ ماه زمان ببرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در جلسه امروز معاون خدمات شهری شهرداری تهران گزارشی را از اقدامات انجام شده توسط این معاونت در ایام ماه مبارک رمضان، ایام نوروز و در ادامه در ایام عید سعید فطر ارائه خواهد کرد.

وی افزود: در ادامه جلسه امروز، با توجه به اینکه مدت زمان انتخاب بازرس مجمع عمومی شرکت واحد به پایان رسیده، انتخاب بازرس در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: در ادامه جلسه امروز، در ارتباط با بهای استفاده از خدمات شهری در دستور کار اعضا قرار خواهد گرفت. همچنین کمیسیون نامگذاری طرح دو فوریتی را ارائه خواهد کرد.

چمران همچنین در ارتباط با جوابیه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور نسبت به صحبت‌های ارائه شده درخصوص کوتاهی وزارت کشور در بحث ورود واگن‌های وارداتی، گفت: ما موضع‌گیری خاصی در خصوص واگن‌ها نداریم و می‌گوییم به درد مردم برسید و این اقدامات باید جهادی انجام شود نه اینکه دو تا سه ماه زمان ببرد و هر یک روزی که این تاییدیه‌ها به تاخیر بیفتد، مردم از برخورداری نزدیک به یک هزار واگن عقب خواهند افتاد.

وی ادامه داد: اگر اشکالی هم از ناحیه ماست بگویند تا رفع کنیم. ما بحثی نداریم و نمی‌گوییم اشکال از آنهاست بلکه تاکید داریم باید دلسوزانه پیش برویم نه به صورت اداری.

رئیس شورای شهر تهران افزود: نباید زمان را از دست بدهیم و حتی اگر تقصیر ما هم هست ما را فلک کنند. البته باید روال قانونی طی شود اما تاکید ما بر این است که این کار به صورت جهادی و جدا از کارهای اداری پیگیری و دنبال شود چون ورود واگن‌های مترو به نفع مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت کشور در بحث واگن‌های وارداتی جهادی عمل کند نه اداری
  • ◄ فیلم| مراحل ساخت اتوبوس هیدروژنی در کارخانه میلیارد دلاری تویوتا
  • آب دریای خزر یک متر کم شد! | علت کاهش تراز آب دریای خزر
  • مجتمع آب شیرین کن لیردف به بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • تدوین قرارداد اجرای موافقت‌نامه ساخت راه‌آهن رشت- آستارا در مراحل نهایی
  • الزام برچسب انرژی برای ساختمان‌های اداری
  • ساختمانهای اداری برچسب انرژی می‌گیرند
  • برق نیمی‌ از خانه‌ها خورشیدی می‌شود
  • ساختمان‌های اداری برچسب انرژی می‌گیرند
  • امکان تامین نیمی از مصرف برق خانگی با انرژی خورشیدی