Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-25@10:26:58 GMT

◄ استقبال مسافران از هتل‌ها زیر ده درصد است

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۵۸۱۳۸

◄ استقبال مسافران از هتل‌ها زیر ده درصد است

تین نیوز

رئیس جامعه هتلداران اعلام کرد: صنعت هتلداری در سه ماهه اسفند، فروردین و اردیبهشت 4500 هزار میلیارد تومان درآمد خود را از دست داده است.

به گزارش تین نیوز جمشید حمزه زاده، با بیان اینکه استقبال از هتل ها پس از بازگشایی و افزایش سفرها کم بوده است، گفت: در استقبال از هتل ها به جز در چند شهر محدود رضایت بخش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقبال مسافران از هتل ها در شهرهای شمالی کشور، کیش و آذربایجان شرقی به نسبت دیگر شهرها بیشتر بوده که همین میزان هم رضایت بخش نبود.

وی افزود: تا به امروز میزان استقبال مسافران از هتل ها در کل کشور زیر ده درصد بوده است و پیش از بازگشایی ها بالای 98 درصد هتل‌ها، تعطیل بوده‌اند.

رئیس جامعه هتلداران، با اشاره به بازگشایی تمامی هتل ها در شهرهای مختلف گفت: همه هتل های کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی بازگشایی شده اند. در شهرهایی با وضعیت قرمز کرونایی نیز ضمن بازگشایی هتل ها، نکات بهداشتی مصوب شده بیشتر از دیگر شهرها رعایت می‌شود.

حمزه زاده با ذکر این نکته که صنعت گردشگری و هتلداری در ایام کرونایی به طور کامل آسیب دیدند، گفت: ما در سه ماهه اسفند، فروردین و اردیبهشت 4500 هزار میلیارد تومان درآمد خود را از دست دادیم.

او درباره تسهیلات و وام های کرونایی که دولت به مشاغل آسیب دیده می‌دهد نیز عنوان کرد: هتل ها موافق این تسهیلات نیستند. این تسهیلات برای جبران خسارت وارده اختصاص داده می‎شوند اما در صنعت هتلداری با حقوق های ماهیانه 4 الی 5 میلیون تومان این میزان وام جوابگو نیست و بیشتر از وام دریافتی در این ایام صرفا به کارکنان حقوق داده شده است. بقیه ضررهای وارد شده به این صنعت در آن لحاظ نشده به همین علت از نخستین روز ما به این نوع از تسهیلات برای هتلداری و صنعت گردشگری معترض بودیم.

رئیس جامعه هتلداران در پایان، پیشنهاد خود به دولت برای جبران خسارت های وارده به صنعت هتلداری در ایام کرونایی کشور را تصریح کرد: با توجه به کسری منابع مالی دولت، ما از دولت کمک مالی نمی‌خواهیم. دولت برای جبران این ضرر و زیان از این صنعت حمایت کند. برای مثال برای جبران دولت اعلام کند که به مدت دوسال صنعت گردشگری و هتلداری از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد به طور کامل معاف است، و یا در مدت شش ماهه یا یک ساله حق بیمه کارکنان این حوزه را پرداخت کند.

حمزه زاده افزود: ما در این چند ماه بدون هیچ درآمدی، حقوق کارکنان و حق بیمه 23 درصدی کارکنان را نیز به دولت پرداخت کرده‌ایم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جامعه هتلداران ایران تسهیلات کرونایی برای جبران هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • حاشیه های پررنگ تر از متن سفر رئیسی به پاکستان؛ از استقبال سرد در فرودگاه تا غیبت آجودان
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد
  • آمار خوب سپاهان در ۳ بازی اخیر
  • ۷۰۰ میلیون مترکعب آب وارد سیستان و بلوچستان شد