Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین خورشید گرفتگی قرن حاضر هجری امروز، یکشنبه اول تیر ماه 1399، در ایران اتفاق خواهد افتاد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ خورشیدگرفتگی از حدود ساعت۸:۵۰ دقیقه صبح امروز، اول تیر ماه آغاز می‌شود و در حدود ساعت ۱۰ تا ۱۰:۳۰ دقیقه به اوج و حدود ساعت ۱۱:۳۰دقیقه تا ۱۲ ظهر به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر اعلام کارشناسان، در کسوف امروز اول تیر ماه ۱۳۹۹ نوار گرفتگی حلقوی از روی دریای عمان و نزدیک به ساحل ایران عبور می‌کند و شاهد کسوف جزئی عمیق در جنوب شرقی ایران خواهیم بود.

در همین خصوص استان‌های سمت جنوب شرقی کشور همچون سیستان و بلوچستان بیشتر و بهتر می‌توانند شاهد خورشید گرفتگی امروز (یکم تیرماه) باشند به عبارتی خورشید گرفتگی طولانی‌تری را می‌توانند مشاهده کنند.

هنگام این پدیده نجومی خواندن نماز آیات بر مسلمانان واجب است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کسوف عمان ایران جنوب شرقی سیستان و بلوچستان مسلمانان کسوف خورشید گرفتگی آخرین خورشید گرفتگی قرن خورشید گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش شهابی -Puppid 2024π را از دست ندهید

بارش شهابی -Puppid 2024π چهارم اردیبهشت‌ماه-به اوج خود می‌رسد، بهترین زمان برای مشاهده شهاب‌ها حدود ساعت 17:00 است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بارش شهابی Puppid 2024-π از بیست‌وهفتم فروردین‌ماه تا نهم اردیبهشت‌ماه فعال است و زمان اوج آن سه‌شنبه -چهارم اردیبهشت‌ماه- خواهد بود، در طول این مدت هر زمان که نقطه تابشی شهاب‌باران در صورت فلکی کشتی‌دم بالاتر از افق باشد، احتمال مشاهده شهاب‌ها بیشتر خواهد بود، هرچه نقطه تابشی در آسمان بالاتر باشد، تعداد شهاب‌های مرئی افزایش پیدا می‌کند.

این بارش شهابی هر روز از غروب تا حدود ساعت ۲۰:۴۰ که نقطه تابشی زیر افق غربی قرار می‌گیرد فعال خواهد بود، بهترین زمان مشاهده شهاب‌ها حدود ساعت ۱۷:۰۰ است، در این زمان، چرخش زمین، اصفهان را در سمت بهینه در جهت شهاب‌های ورودی می‌چرخاند و تعداد شهاب‌هایی که به صورت عمودی به سمت پایین می‌بارد را به حداکثر می‌رساند، در زمان‌های دیگر، شهاب‌های کمتری بر فراز آسمان اصفهان می‌سوزند و تمایل دارند با زاویه مایل وارد جو شوند.

در این زمان، ماه در صورت فلکی سنبله تنها یک روز از فاز کامل خود عبور کرده است، بنابراین تداخل قابل‌توجهی در طول شب برای مشاهده شهاب‌ها ایجاد می‌کند.

کد خبر 747096

دیگر خبرها

  • استقرار جوی پایدار در هوای خوزستان
  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان
  • تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر
  • تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان
  • پیش بینی روند افزایش دما در آبادان و خرمشهر
  • آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • بارش شهابی -Puppid 2024π را از دست ندهید
  • در خورشیدگرفتگی ۲۰ فروردین چه چیزهای عجیبی مشاهده شد؟