Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله دهقانی فیروزآبادی سرپرست پژوهشگاه و شبکه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره برنامه‌ها و سیاست گذاری‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه طی این مدت، ریل گذاری و سیاست‌ گذاری خوبی در پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع برنامه‌های گذشته پژوهشگاه با سیاست گذاری‌های جدید همخوانی و مطابقت بسیار زیادی دارد.

وی افزود: ما در دوره جدید به دنبال این هستیم که از همکاری جدی پژوهشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه‌های افتخارآفرینی جدید را استخراج کنیم چرا که یکی از پایه و اساس‌های این حوزه، وجود زیرساخت پژوهشی و تحقیقاتی مناسب است. به همین دلیل، همکاری این دو حوزه در کنار یک دیگر همانند دو بال، دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه حل مسئله نزدیک‌تر خواهد کرد.

فیروزآبادی در پاسخ به سوالی درباره همپوشانی اهداف پژوهشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که دانشگاه آزاد اسلامی، به دانشگاهی حل مسلئه تبدیل شود. برای رسیدن به این موضوع به دو بال نیاز داریم که شامل پژوهش کاربردی همراه با تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری و نوآوری می‌شود. یکی از دلایل عدم اقدام این دو بخش نیز همین مسئله بود.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: درحال حاضر وظیفه بنده در دانشگاه آزاد اسلامی دوچندان شده است چرا که باید راهبری دو حوزه پژوهشگاه و تحقیقات و فناوری دانشگاه را همراه با یک دیگر پیش ببرم. این موضوع با وجود فشارکاری سنگین سبب می‌شود که سرعت کار و هماهنگی میان مدیران افزایش پیدا کند و در هزینه و زمان صرفه جویی شود.

وی در پایان با اشاره به تاسیس سراهای نوآوری جدید خاطرنشان کرد: تاکید ما در حوزه سراهای نوآوری بیش از تعداد و کمیت، برروی کیفیت است؛ لذا من اصرار دارم تا 2 سال آینده به طور متوسط در هر استان، بیش از یک سرای نوآوری نداشته باشیم و لذا در اعطای مجوز برای تاسیس سرای نوآوری اندکی سخت گیری خواهیم کرد. پیش بینی می‌کنیم 31 سرای نوآوری تا پایان سال جاری شکل بگیرد که از این میان حدود 10 سرا به طور فعال به تولید و ثروت آفرینی بپردازند.

انتهای پیام/

108 / 167 روح الله دهقانی فیروزآبادی دانشگاه کارآفرین دانشگاه نسل سوم سرای نوآوری دانشگاه آزاد ارتباط دانشگاه و صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه کارآفرین دانشگاه نسل سوم سرای نوآوری دانشگاه آزاد ارتباط دانشگاه و صنعت دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، جواد محمدی، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اشاره کرد: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت: در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

 محمدی ادامه داد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، وادین پتروویچ، رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می‌کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیئت روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم