Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@20:35:59 GMT

کرونا و انصراف متقاضیان پناهندگی در فرانسه

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۰۰۶۴

کرونا و انصراف متقاضیان پناهندگی در فرانسه

به گزارش افکارنیوز،

بحران بهداشتی ناشی از ویروس کرونا اثرات غیر منتظره‌ای را بر تقاضای پناهندگی در فرانسه داشته است.

اخبار بین الملل-بنا بر اعلام اداره مهاجرت و ادغام فرانسه ، صد‌ها نفر از کسانی که پرونده خود را برای دریافت پناهندگی در خاک فرانسه ارائه کرده  و در انتظار پاسخ آن بودند از پناهندگی انصراف دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته این روزنامه، این تغییر موضع، افزایش تقاضای پناهجویان را در هفته‌های اخیر در خصوص کمک برای بازگشت داوطلبانه به کشور‌های متبوع، به دنبال داشته است.

دیدیه لشی دبیر کل اداره مهاجرت و ادغام فرانسه گفت ما در حال حاضر بیش از هزار تقاضای کمک برای بازگشت داوطلبانه دریافت کردیم.

به گفته او، دلایل متعددی وجود دارد که باعث می‌شود افراد بخواهند به کشورهایشان بازگردند.

برای مثال پناهجویان می‌خواهند در این دوره بحرانی که سراسر جهان را فرا گرفته است،  به خانواده هایشان نزدیک باشند. دیدیه لشی می‌گوید این افراد همچنین به دلیل چشم انداز نامطلوب اقتصادی در فرانسه به دلیل قرنطینه در دوران شیوع ویروس کرونا، نگران هستند.

در میان افرادی که دیگر به دنبال پناهندگی در فرانسه نیستند، اتباع آلبانی و گرجستان بیشتر مشاهده می‌شوند. شماری از این افراد نیز اهل گینه و افغانستان هستند که از دیدگاه فرانسه کشور‌های چندان امنی محسوب نمی شوند.

از دیدگاه نوئل بوفه سناتور فرانسه که گزارش‌های بسیاری در مورد مهاجرت تهیه کرده است، دلایل اقتصادی مطرح شده معتبر نیستند. او می‌گوید این شرایط نشان می‌دهد روند تقاضای پناهندگی اغلب منحرف شده است و دیگر به دلیل اولیه مطرح شده ارتباطی ندارد.

این سناتور فرانسوی  ضمن ابراز تاسف گفت به جای آنکه طبق کنوانسیون ژنو تقاضای پناهندگی در زمانی مطرح شود که زندگی و آزادی فرد به شدت تهدید می‌شود، در واقع این اقدام پوششی برای مهاجرت اقتصادی است. شبکه‌های مافیایی قاچاق، افراد را وادار می‌کنند تقاضای پناهندگی بدهند. اگرچه این تقاضا در نهایت رد می‌شود، اما به پناهجویان اجازه می‌دهد در خاک فرانسه بمانند.

او ادامه داد: حمل و نقل هوایی که در زمان بحران بهداشتی تقریبا متوقف شده بود از سرگرفته شده است و این امر اجازه بازگرداندن پناهجویان منصرف شده را فراهم می کند. دوم ژوئن، ۱۷ تبعه ارمنی با یک پرواز ویژه به کشورشان بازگشتند. از دوشنبه هم قرار است یک هواپیما ۱۰۷ داوطلب آلبانیایی شامل ۵۴ بزرگسال و ۵۳ کودک را که خواستار کمک شده بودند به کشورشان بازگرداند. پرواز دیگری هم برای بازگرداندن ده‌ها تبعه گرجستان در نظر گرفته شده است. در سال ۲۰۱۸ در مجموع چهار هزار و ۷۷۵ نفر در فرانسه از طرح بازگشت داوطلبانه بهره‌مند شدند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا پناهندگی فرانسه فرانسه پناهندگی کرونا تقاضای پناهندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

پارلمان انگلیس پس از ماه‌ها کشمکش، طرح جنجالی اخراج پناهجویان، از جمله نظامیان سابق افغان و مترجمان همکار نیروهای انگلیسی به رواندا را تصویب کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دولت محافظه‌کار انگلیس سرانجام طرح اخراج پناهجویان افغان به رواندا را تصویب کرد؛ طرحی که فعالان حقوق بشر می‌گویند غیرانسانی است، کارشناسان مهاجرت می‌گویند غیرقابل اجرا است و منتقدان حقوقی می‌گویند اعتبار این کشور درباره حاکمیت قانون را مخدوش می‌کند.

به گزارش «گاردین»، این طرح در ماه جولای سال جاری آغاز خواهد شد و پرونده‌های پناهجویانی که از مسیرهای غیرقانونی خود را به انگلیس رسانده‌اند، از جمله نظامیان سابق و مترجمان همکار نیروهای انگلیسی، به رواندا اخراج خواهند شد.

این طرح ماه‌ها در پارلمان انگلیس تصویب نشد و نمایندگان خواستار اعمال اصلاحیه‌های در چند مورد بودند، اما پارلمان انگلیس در نهایت تصویب کرد رواندا کشور امنی برای این پناهجویان خواهد بود.

پیشتر مجلس اعیان انگلیس به معافیت نظامیان حکومت پیشین افغانستان و مترجمان سابق نظامیان انگلیسی از اخراج به رواندا رأی داده بود.

با این حال، برپایه این لایحه پناهجویانی که در فهرست انتقال به رواندا هستند، اگر در صورت اخراج به این کشور در معرض «خطر واقعی، قریب‌الوقوع و آسیب‌های جدی جبران‌ناپذیر» قرار می‌گیرند، می‌توانند درخواست تجدیدنظر کنند و دادگاه در این مورد تصمیم خواهد گرفت.

گاردین به نقل از منابع در وزارت داخله انگلیس نوشت پناهجویان افغان هم در صورتی که واجد شرایط برنامه «جابه‌جایی و کمک‌ به افغان‌ها» باشند، از فهرست اخراج به رواندا حذف خواهند شد.

دیوان عالی لندن اخراج پناهجویان به رواندا را غیرقانونی دانستچالش‌های پیش روی سوناک برای اجرای طرح ضد مهاجرتی روانداشکست مجدد طرح ضد مهاجرتی سوناک در مجلس اعیان انگلیس

گروه‌های حقوق بشری مانند عفو بین‌الملل، از تصویب این طرح اخراج پناهجویان به رواندا انتقاد کردند و گفتند این لایحه «قانون اساسی و قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌کند و علاوه بر این پناهجویان را در معرض خطر آینده ناامن قرار می‌دهد».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس
  • سندروم پس از کرونا چیست؟