Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@08:08:53 GMT

چند سناریو برای سال تحصیلی آینده

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۰۵۷۵

چند سناریو برای سال تحصیلی آینده

به گزارش خبرگزاری مهر، همشهری نوشت: «سال تحصیلی آینده چه می‌شود؟» این پرسشی است که اغلب خانواده‌ها و معلمان هر روز از خود می‌پرسند و حیران و سرگردان بین آمار رو به بالای مبتلایان کرونا و سکوت مسئولان آموزش و پرورش مانده‌اند. چه والدینی که باید فرزندانشان را برای کلاس اول ابتدایی ثبت‌نام کنند، چه آنهایی که باید شهریه هنگفت مدارس غیردولتی را بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی معلمان هم نمی‌دانند برای سال تحصیلی آینده چگونه باید کلاس‌های درس را اداره کنند. در میانه تردیدها و پیش‌بینی‌ناپذیری این روزها در سایه کرونا، سرانجام یکی از معاونان وزیر آموزش و پرورش سناریوهای مختلف برای شروع سال تحصیلی آینده را بررسی و اعلام کرده است. رضوان حکیم‌زاده، معاون ابتدایی این وزارتخانه در این‌باره گفته است که «وزارت آموزش و پرورش به‌دنبال غنی‌سازی آموزش با استفاده از بستر فضای آموزش آنلاین و مدرسه تلویزیونی در کنار آموزش حضوری است.»

آموزش آنلاین و مدرسه تلویزیونی ۲روشی بود که وزارت آموزش و پرورش از ابتدای اسفند پارسال تا پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ همزمان با همه‌گیری کرونا دنبال کرد. بسیاری از دانش‌آموزان به‌ویژه در مناطق محروم، عشایری و روستایی با این سبک آموزشی دچار چالش شدند. گزارش‌های زیادی از دانش‌آموزانی منتشر شد که در مناطق مختلف ایران به دلایل مختلف به وسایل هوشمند دسترسی نداشتند و تا پایان سال تحصیلی نتوانستند در کلاس‌های آنلاین شرکت کنند. حکیم‌زاده تأکید کرده که مسئولان آموزش و پرورش مدافع آموزش حضوری هستند اما کرونا دست آنها را بسته است: «ما در شرایطی قرار گرفتیم که یا باید آموزش را تداوم می‌دادیم یا به کلی سال تحصیلی را لغو می‌کردیم؛ در واقع در یک شرایط اجبار قرار گرفتیم و حق انتخاب نداشتیم. برای سال تحصیلی بعد هم همینطور است. حتی اگر بر فرض همه زیرساخت‌ها فراهم باشد؛ همه دانش‌آموزان ابزار هوشمند در اختیار داشته و پهنای باند هم گسترش یابد، باز هم معتقدیم تربیت از طریق آموزش حضوری بهتر محقق می‌شود. در واقع مدافع بسته ماندن مدارس نیستیم، بلکه باید با توجه به شرایط کشور تصمیم‌گیری کنیم. اما خوب در این روزها به این نتیجه رسیدیم که دیگر به آموزش حضوری و آموزش آنلاین به چشم یک دوگانه نگاه نمی‌کنیم.» آنطور که حکیم‌زاده می‌گوید آموزش مدارس دیگر به شیوه قبل برنمی‌گردد و آموزش آنلاین مکمل آموزش حضوری خواهد شد. اما برای درس‌هایی که نیاز به آموزش حضوری دارند، مدل حضوری دانش‌آموزان در مدارس تغییر می‌کند: «احتمالا در زمان آموزش حضوری با توجه به شروع برنامه درسی تغییراتی را ایجاد کنیم که نگرانی خانواده‌ها برطرف شود و در عین حال از سلامتی بچه‌ها اطمینان حاصل کنیم.» وزیر آموزش و پرورش هم در شورای اداری استان خراسان شمالی این خبر را به شکل غیرمستقیم داده و گفته: «وزارت ارتباطات متعهد است که تا پایان شهریور تمامی مدارس کشور را به اینترنت متصل کند. همچنین آن دسته از خانواده‌هایی که به سیستم تبلت جهت حضور در شبکه آموزشی شاد دسترسی ندارند با بخش صنعت وارد گفت‌وگو شده و به‌زودی خبرهای خوبی در این حوزه منتشر خواهد شد.»

کد خبر 4954240

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ارتباطات اینترنت ایران آموزش و پرورش ویروس کرونا صفحه اول روزنامه ها توییتر ویروس کرونا دکه روزنامه مطبوعات ایران ایران مجلس پیام توییتری شیوع کرونا ایالات متحده آمریکا تهران آتش سوزی شهدای مدافع حرم برنامه اینستاگرام سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش آموزش آنلاین آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان که با حضور رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش است و از مهمترین بخش‌ها و مراکز آموزش و پرورش است که با برگزاری آزمون‌های نهایی کار بزرگی در این دولت انجام می‌دهد.

وی افزود: باید آزمون‌های نهایی را به خوبی تبیین کرد و اهمیت آن را انعکاس داد.

استاندارد کردستان با تاکید بر کیفیت برگزاری آزمون نهایی یادآور شد: برگزاری کیفی‌تر آزمون‌های نهایی در سطح استان کردستان باید مورد توجه باشد و شورای آموزش و پرورش و شورای تأمین شهرستان‌ها به طور ویژه برای این موضوع تشکیل جلسه دهند.

زارعی‌کوشا برنامه‌ریزی و داشتن تدابیر لازم برای تمهید مقدمات برگزاری آزمون‌ها در پایه‌های مختلف تحصیلی را خواستار شد و گفت: امنیت دانش آموزان در عرصه رقابت باید تأمین شود و این مسؤولیت بزرگی است که باید تمام توان و فکر خود را روی آن متمرکز کنیم.

استاندار کردستان مدرک‌گرایی را از مشکلات امروز جامعه دانست و عنوان کرد: در ایجاد هنرستان‌های مجاور صنعت در استان باید به صورت ویژه اقدامات لازم صورت گیرد تا مشکل مدرک‌گرایی برطرف شود.

وی اذعان کرد: بسیاری از افراد و خانواده‌های کردستانی دارای مدارک تحصیلی عالی هستند اما داشتن مهارت بیش از مدرک تحصیلی مهم است چرا که به کاهش بیکاری و اشتغال افراد کمک می‌کند.

زارعی کوشا عنوان کرد: برای رفع مشکل بیکاری باید مهارت‌آموزی را محور آموزش قرار دهیم و پیوندی بین آموزش و پرورش و اشتغال ایجاد کنیم.

وی خاطر نشان کرد: کشورهای مختلف نیز توجه به اهمیت مهارت‌آموزی را مطرح کرده‌اند اما کمتر عملیاتی شده و باید ما در کشور و استان خود برای یادگیری مهارت و تقویت حرفه‌آموزی تلاش کنیم و از تمام ظرفیت‌ها بهره ببریم.

کد خبر 6081622

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • مدارس ابتدایی کیش چهارشنبه غیرحضوری است
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد