Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ظرفیت تولید محصول «کریستال ملامین» ایران با صدور مجوز ساخت طرح توسعه پتروشیمی لردگان در کنار تکمیل زنجیره ارزش محصول «اوره» دو برابر می‌شود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تکمیل زنجیره ارزش همواره یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های این شرکت بوده است، به‌طوری‌ که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هفته گذشته در نشست خبری با تأکید بر اینکه دیگر مجوز جدیدی برای تولید متانول و اوره در کشور صادر نمی‌شود از اجرای طرح‌های مختلفی با هدف تکمیل زنجیره ارزش متان و آمونیاک در صنعت پتروشیمی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در راستای همین رویکرد، مجوز جدیدی برای ساخت طرح تولید کریستال ملامین برای تکمیل زنجیره متان در صنعت پتروشیمی صادر شده است و شرکت گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) به‌تازگی از ساخت طرح 20 هزار تنی کریستال ملامین در کنار اوره و آمونیاک لردگان خبر داد.
هم‌اکنون پتروشیمی خراسان و پس از آن ارومیه بزرگ‌ترین و تنها تولیدکنندگان محصول «کریستال ملامین» در صنعت پتروشیمی هستند و در صورت احداث طرح کریستال ملامین لردگان، ظرفیت تولید این محصول پتروشیمیایی کشور دو برابر می‌شود.
کریستال ملامین محصولی پرطرفدار و کاربردی در صنایع چوب، کاغذ، رنگ، چرم، نساجی، قالب‌گیری، چسب، لاستیک و ... است و کشورهایی همچون ترکیه، هند و چین از مشتریان این محصول پتروشیمیایی محسوب می‌شوند.
افزون بر این، در کنار ساخت طرح جدید کریستال ملامین کشور در لردگان برنامه‌ریزی‌هایی برای احداث نخستین پارک ملامین در مجاورت پتروشیمی ارومیه نیز صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کریستال ملامین تکمیل زنجیره ساخت طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دومین پالایشگاه تولید پلاسما با ظرفیت ۴۰۰ هزار لیتر

محمد پیکانپور٬ مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: عرضه و تقاضا باید به یک تعادل برسد و در همین راستا اقدامات لازم در زمینه واردات دارو در کنار تولید در سازمان غذا و دارو انجام شده است. 

وی ادامه داد: تامین فاکتور هشت از طریق شرکت های متخلف در حال انجام است و سازمان این ریسک را نکرده است که تامین دارو را تنها از یک شرکت انجام دهد. 

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پالایشگاه اول ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار لیتر پلاسما و پالایشگاه دوم که در حال ساخت است، ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار لیتر پلاسما را دارد. مصرف آی وی آی جی حدود ۳۵ درصد  در کشور افزایش داشته است.

پیکانپور بیان کرد:  سهمیه ارزی دارو به چهار میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است. ۱/۴۵ میلیارد دلار در حوزه دارو و مواد اولیه تا الان تخصیص یافته است.  صنعت داروسازی در جذب نخبگان توفیقات خوبی داشته است و الان ۴۰ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه دارو فعال هستند. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود
  • فجر انرژی خلیج‌فارس، ضامن تولید پایدار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی
  • کشاورزان برای حمل محصولات حتماً از طریق شرکت‌های مجاز اقدام کنند
  • ساخت ربات‌های صنعتی هوشمند برای خطوط تولیدی
  • ساخت دومین پالایشگاه تولید پلاسما با ظرفیت ۴۰۰ هزار لیتر
  • تولید و تجاری‌سازی ۱۷ محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور
  • حرکت به سمت تولید ناب؛ راهبرد اصلی شرکت زامیاد در سال ۱۴۰۳/ معرفی دو محصول جدید زامیاد به بازار