Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس اتحادیه نفت ژاپن اعلام کرد که تقاضای ضعیف نفت ژاپن با کاهش عرضه اوپک پلاس به تعادل رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از توکیو، تی سوتومو سوگیموری روز پنجشنبه (29 خردادماه) اعلام کرد تضعیف تقاضای نفت ژاپن در میان همه‌گیری ویروس کرونا، با کاهش عرضه تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک پلاس) متعادل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر به نفت خام بیشتری نیاز داشته باشیم، همیشه می‌توانیم آن را از بازارهای تک‌محموله‌ تهیه کنیم.
هفت منبع روز دوشنبه (25 خردادماه) اعلام کردند: شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان، حجم نفت خام صادراتی ماه ژوئیه حداقل پنج خریدار آسیایی را کاهش داده است.
این اقدام آرامکو پس از توافق اوپک پلاس در 17 خردادماه برای تمدید کاهش تولید این ائتلاف صورت گرفت.
کاهش تولید روزانه 9 میلیون و 700 هزار بشکه‌ای ماه‌های مه و ژوئن اوپک پلاس که قرار بود به 7 میلیون و 700 هزار بشکه در روز برسد، برای یک ماه دیگر و تا پایان ماه ژوئیه تمدید شد. با این تفاوت که مکزیک مشمول این تمدید یک ماهه نیست و کاهش تولید ماه ژوئیه 9 میلیون و 600 هزار بشکه در روز خواهد بود.
رئیس اتحادیه نفت ژاپن افزود: با کاهش محدودیت‌های اعمال‌شده برای مهار ویروس کرونا، تقاضای ژاپن برای بنزین و گازوئیل از اواسط ماه مه در حال افزایش است، در حالی که تقاضای سوخت جت همچنان محدود است.
سوگیموری گفت: با افزایش فعالیت اقتصادی در ماه ژوئن، کاهش تقاضا در این ماه ژوئن کمتر خواهد بود.
وی با اشاره به کاهش تقاضای سوخت جت گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما بهبود تقاضای سوخت است.
رئیس اتحادیه نفت ژاپن اظهار کرد: باید با افزایش میزان تولید بنزین و گازوئیل در حالی که تولید نفت سفید را در سطح پایین نگه می‌داریم، تنظیم عملیاتی دشواری را اعمال کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اوپک پلاس نفت ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید مرغ در بازار

مهدی یوسف‌خانی، رییس اتحادیه فروشندگان مرغ گوشتی و ماهی تهران از پایین بودن مقطعی قیمت مرغ خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت مرغ زنده در هر کیلو به ۵۴ هزار تومان کاهش یافته در حالی که پیش‌تر ۶۰ هزار تومان در هر کیلو بوده است.

به گزارش ایلنا، وی افزود: کاهش قیمت مرغ زنده به کاهش قیمت گوشت مرغ و رسیدن آن به ۸۰ هزار تومان در هر کیلو انجامیده و این در حالیست که این قیمت‌ها به سود تولیدکننده نیست و می‌تواند در میان‌مدت به کاهش جوجه‌ریزی و افزایش قیمت مرغ در بازار بینجامد.

یوسف‌خانی ادامه داد: در حال حاضر مرغ با کیلویی ۸۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود و البته فروشندگان مجاز هستند که قیمت آن را تا ۸۵ هزار تومان در هر کیلو بالا ببرند، اما از آنجا که این روز‌ها بازار مرغ با مازاد عرضه نسبت به تقاضا روبه‌رو شده این کالا در برخی فروشگاه‌ها با اندکی پایین‌تر از این قیمت نیز فروخته می‌شود.

رییس اتحادیه فروشندگان مرغ گوشتی و ماهی خاطرنشان کرد: به طور معمول در نیمه دوم فروردین هر سال رکود شدیدی برای بازار مرغ حاکم می‌شود که البته موقت است و در ادامه سال با افزایش تقاضا قیمت بالا می‌رود تا تولیدکننده هم متضرر نشود.

وی اظهار کرد: تامین خوراک مرغ به خوبی صورت می‌گیرد و همین موضوع نیز عاملی است که به تقویت عرضه و کاهش قیمت کنونی انجامیده است.

دیگر خبرها

  • تضعیف تلاش‌های مقابله با بحران آب‌وهوایی با تولید پلاستیک
  • رمزگشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • رمز گشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • قیمت رانا در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ تداوم کاهش جزیی قیمت‌ها در بازار