Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهمنامه همکاری‌های مشترک آموزشی، پژوهشی،اجرای برنامه‌های زیست محیطی به نمایندگی احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست و ناصر مهاجر تهرانی به نمایندگی از صندوق ملی محیط زیست منعقد شد.

به گزارش ایسنا شهرام فداکار- مدیر اجرایی مرکزمنطقه‌ای رامسر در غرب و مرکز آسیا - با بیان اینکه درحال حاضر ۱۶ کشور تحت پوشش این مرکز قرار دارند، گفت: این تفاهمنامه دو ساله معاونت محیط زیست دریایی با هدف بهره مندی طرفین از منابع مالی و توان فکری، آموزشی، پژوهشی، اجرای برنامه های زیست محیطی و سایر امکانات مورد توافق طرفین به‌ویژه در زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی در مرکز منطقه‌ای رامسر درغرب و مرکز آسیا و برگزاری نشست‌های سالیانه به منظور حفاظت از تالاب‌های ثبت شده در کنوانسیون رامسر به امضا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز منطقه‌ای رامسر درغرب و مرکز آسیا چند سالی به دلیل کمبود منابع مالی و حمایت ناکافی فعالیتی نداشت و در نظر است که با حمایت‌های مالی و معنوی صندوق ملی محیط زیست کشور، تمامی برنامه‌های سالیانه‌ای که در این مرکز پیش‌بینی می‌شود، به اجرا درآید و صندوق ملی محیط زیست هم ضمانت داده است که با حمایت‌های مالی خود مرکز منطقه‌ای رامسر را با عضویت ۱۶ کشور در اجرای برنامه‌هایش حمایت کند. 

فداکار در ادامه اظهار کرد: ستاد فعالیت‌های مرکز منطقه‌ای در رامسر قرار دارد و  به نوعی موجب افتخاری برای کشور است و خیلی از کشورهای همسایه در تلاش هستند این مرکزیت را از ایران بگیرند.

وی با بیان اینکه در دنیا چند مرکز منطقه‌ای وجود دارد که وظایف آن‌ها آموزش، پژوهش، توانمندسازی و انتقال فناوری میان کشورهای عضو است، گفت: انتظار می‌رود در سال جاری فعالیت‌های این ستاد شروع شود و برای این منظور کمیته سه نفره‌ای متشکل از مدیر اجرایی مرکز منطقه ای رامسر و دو نماینده تام‌الاختیار از معاونت محیط زیست دریایی و صندوق ملی تشکیل شده است  که هر سه ماه یک بار گزارشی از فعالیت‌هایش را ارائه می‌دهد.

مدیر اجرایی مرکز منطقه‌ای رامسر درغرب و مرکز آسیا با بیان ویژگی‌های این مرکز گفت: مرکز منطقه ای رامسر یک نهاد آموزشی و پژوهشی است که سایر مراکز در دنیا این ویژگی را ندارند و در تلاش هستیم با سه کشور همسایه ایران مذاکراتی داشته باشیم تا تعداد اعضا را از ۱۶ به ۱۸ کشور افزایش دهیم تا تحت پوشش مرکز منطقه‌ای رامسر قرار گیرند و آن‌ها هم فعالیت‌هایشان را با کشورهای منطقه هماهنگ کنند.

فداکار افزود: در سال ۲۰۰۵ میلادی اساسنامه مرکز منطقه‌ای رامسر در قطعنامه شماره ۴۱ کاپ ۸ به تصویب رسید و دولت ایران درسال ۱۳۸۵ مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای رامسر را برای سازمان حفاظت محیط زیست صادر کرد و درسال ۱۳۹۰ ساختمان مرکز منطقه‌ای رامسر افتتاح شد.

وی برگزاری کارگاه‌ها و نشست آموزشی منطقه‌ای و برگزاری نشست‌های سالانه برد مدیریت را از عمده وظایف مرکز منطقه ای رامسر دانست و اظهارکرد: ریاست برد مدیریتی با رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نمایندگانی از سازمان‌های مردم نهاد،UNDP، یونسکو و کشورهای عضو است و تلاش می‌شود برای امسال نمایندگانی از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به نشست مدیریت برد اضافه شوند و نشست آتی به احتمال زیاد در مهرماه سال جاری برگزار شود. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست  تهیه بانک اطلاعاتی از تالاب‌های ثبت کنوانسیون رامسر، فراهم شدن زمینه همکاری های اشخاص حقیقی و حقوقی، سازمان‌های مردم نهاد، حمایت از مرکز منطقه‌ای رامسر درغرب و مرکز آسیا، تدوین برنامه همکاری‌های زیست محیطی کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ای رامسر، معرفی صندوق ملی محیط زیست به کشورهای تحت پوشش این مرکز به منظور راه گشایی همکاری‌های منطقه‌ای صندوق ملی محیط زیست با کشورهای عضو، انجام اقدام‌های لازم برای جذب حمایت‌های مالی کشورهای عضو دراین مرکز و همکاری در مورد تسهیل شرایط و امکانات برای صندوق ملی محیط زیست برای فعالیت در رامسر ازجمله زمینه‌های همکاری دراین تفاهمنامه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تفاهمنامه صندوق ملی محیط زیست سازمان محیط زیست ایران سازمان حفاظت محیط زیست مرکز منطقه ای رامسر صندوق ملی محیط زیست کشورهای عضو تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما در اولین روز سفر جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان و در چارچوب پیگیری سیاست همسایگی دولت جمهوری اسلامی ایران، از کشور برادر و مسلمان پاکستان بازدید کردیم.

گفت‌وگوی مفصل و مهمی در خصوص مسائل بین‌المللی، تحولات منطقه‌ای و ارتقاء وضعیت روابط دوجانبه با آقایان آصف‌علی زرداری، رییس جمهور، شهباز شریف نخست وزیر، روسای مجالس ملی و سنا و همچنین محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه پاکستان انجام شد.

موضوعات مختلف اعم از تجارت، انرژی، ترانزیت، علم و فناوری، فرهنگی، گردشگری سلامت و زیارت، همکاری‌های مرزی، مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، امنیتی، قضایی میان هیئت‌های عالی رتبه جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران انجام گرفت.
در نهایت ضمن هدف گذاری افزایش حجم تجارت رسمی به ده میلیارد دلار، ۸ سند همکاری مشترک به امضا رسید.

هزار کیلومتر مرز مشترک، اشتراکات فراوان تمدنی، فرهنگی و مذهبی، نگاه مشترک در عمده مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی، عزم دو کشور را بر ارتقاء و استحکام بیش از پیش روابط دوجانبه استوار ساخته است.

دیگر خبرها

  • امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • عکس/ امضای اسناد همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان