Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که سالیان سال است مسئولان دولت روحانی شعار تبدیل زنجان به قطب برق و آی تی کشور را می‌دهد اما تاکنون این وعده دولتی‌ها با وضعیتی که شهرک برق و آی تی دارد، محقق نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا؛ طبق تصمیم هیئت دولت در سفر روحانی به استان زنجان در سال 93 موضوع انتخاب زنجان به عنوان قطب برق و آی تی کشور قطعی شد و قرار شد شهرک برق و ای تی در این راستا در استان زنجان احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام این خبر و استقرار شهرک برق و آی تی برای فعالان این حوزه و همچنین فارغ التحصیلان خوشحال کننده بود تا جایی که برخی سفرهای خارجی جمشید انصاری استاندار اسبق زنجان که اکنون معاون رئیس جمهور است نیز در همین راستا برای استفاده از تجربیات کشورهای همچون هند بود.

طبق گفته انصاری بعد از سفر ریاست جمهوری و اتخاذ این تصمیم، مقرر شد با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نقشه راهی به منظور اجرایی شدن این مصوبه تهیه شود.

وجود بیش از 7 هزار دانشجو و فارغ التحصیل رشته ‌ای. تی و مهندسی کامپیوتر، صنایع بزرگی همچون ایران ترانسفو، پارس سوئیچ و سیم و کابل ابهر فرصت‌های ارزشمندی برای تبدیل شدن این استان به قطب برق، آی. تی و الکترونیک فراهم کرده اما باید از مسئولان پرسید که این وعده تا چه میزان محقق شده و آیا می‌توان ادعای قطب بودن در کشور داشت؟

نمی‌توانیم ادعا کنیم، قطب برق و آی تی کشور هستیم

مصطفی طاهری نماینده زنجان و طارم در مجلس در گفت‌وگو با موج رسا با بیان اینکه تبدیل زنجان به قطب برق و آی تی کشور مغفول مانده است، اظهار کرد: در خصوص شهرک برق و آی تی می توان گفت که تقریبا کاری در این خصوص انجام نشده است.

وی افزود: اگر شهرک برق و آی تی در زنجان به صورت کامل به بهره برداری برسد شاهد اشتغال آفرینی سه هزار نفری در استان خواهیم بود.

نماینده زنجان و طارم در مجلس تصریح کرد: ما طرفیت تبدیل شدن به قطب برق و آی تی را داریم اما نمی‌توانیم ادعا کنیم که قطب برق و آی تی کشور هستیم.

در طول این سالها چه استاندارانی که در زنجان مسئولیت گرفتند و چه نمایندگان سابق قول پیگیری و به نتیجه رساندن این موضوع را داشتند اما تاکنون اقدام موثری در این راستا انجام نشده است.

اگر وعده های مسئولان کشوری و استانی را در زنجان مورد بررسی قرار دهیم می‌توانیم به این نتیجه برسیم که با وعده هایی که مسئولان برای توسعه زنجان دادند، این استان به قطب وعده های مسئولان تبدیل شده اما قطب برق و آی تی نشده است.

سرمایه گذار نیست

شهرک برق و آی تی و تبدیل شدن زنجان تنها یک قول از هزاران قولی است که هر مسئولی در زمان مسئولیتش در زنجان داده است اما با گذشت مدتی این قولها به فراموشی سپرده شده است.

مهرداد سلطانی در این زمینه در گفت‌وگو با موج رسا با اشاره به اینکه شهرک برق و آی تی زنجان از نظر زیرساختی مشکلی ندارد، اظهار کرد: این پروژه به صورت رسمی افتتاح شده و اکنون در مرحله ای است که اگر سرمایه گذاری اعلام آمادگی کند، می تواند زمین برای سرمایه گذاری تحویل بگیرد.

وی با بیای اینکه چند واحد شروع به احداث در این شهرک کرده‌اند، ابراز کرد: سرمایه گذاران می توانند برای دریافت زمین به شرکت شهرکهای صنعتی مراجعه کنند.

لازم به ذکر است که استان زنجان از جمله استانهایی است که بیشترین بیکار را در بخش برق و آی تی دارد که باید دید این انتظار زنجانی ها کی به سرانجام خواهد رسید. و آیا مسئولان استان می توانند سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در این پروژه مجاب کنند.

فتح الله حقیقی استاندار زنجان هم قولهای برای پیگیری و به نتیجه رساندن این موضوع داشت که باید دید در سال پایانی دولت چه اقدام عملی در این خصوص خواهد داشت که به نظر می‌رسد این وعده برای دولت بعد خواهد رسید چرا که پیشرفت کار این موضوع را نشان می‌دهد.

امسال که در سال پایانی دولت تدبیر و امید هستیم به نظر می‌رسد وعده‌های بزرگ دولت برای توسعه زنجان در حد همان حرف شعار خواهند ماند تا منتظر ماند و دید دولت بعد چه خواهد کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرک برق و آی تی قطب برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق توانمندی ایران را برای جهانیان ثابت کرد
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • دیدار مسئولان استان زنجان با مادر شهید سیدرضی+تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است
  • اولتیماتم ۱۵ روز استانداری برای ساماندهی بستر زنجانرود فیلم