Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@21:38:11 GMT

نخستین پلاسما درمانی کرونا در دزفول انجام شد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۵۳۶۷

نخستین پلاسما درمانی کرونا در دزفول انجام شد

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول با اعلام خبر انجام نخستین پلاسما درمانی کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول، گفت: در رابطه با فرآیندهای درمانی طبق پروتکل های وزارت بهداشت عمل می‌کنیم.

به گزارش جماران، علی بختیاری نیز در این نشست گفت: نخستین پلاسما درمانی با توجه به تاثیر آن در بهبود بیماران مبتلا به کرونا شب گذشته(شنبه) در بیمارستان بزرگ دزفول انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بختیاری افزود: نتایج تحقیقات نشان داده است که پلاسما درمانی در بهبودی بیماران کرونایی موثر است لذا انتظار می‌رود افرادی که این بیماری را پشت سر گذاشته‌اند برای اهدای پلاسما اقدام کنند.

وی با بیان اینکه یک میلیون ریال به اهدا کننده پلاسما، اهدا می‌شود، اظهارداشت: با توجه به وجود سپر دفاعی در پلاسمای خون بهبودیافتگان، با تزریق آن به بیماران مبتلا به کرونا، سیستم ایمنی بیماران تقویت می‌شود.

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول با اشاره به مراجعه چهار هزار و ۶۱۲ نفر با علائم حاد تنفسی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به این بیمارستان اظهارداشت: یک‌هزار و ۵۸۳ نفر از این تعداد بستری شدند.

وی نمونه گیری از ۴۰۱ نفر کادر بیمارستان بزرگ دزفول را یادآور شد و افزود: تست کرونای ۱۶۳ نفر از این تعداد مثبت شده است.

بختیاری گفت: ۷۴ درصد فوتی‌های ناشی از کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول دارای بیماری‌های زمینه‌ای از قبیل دیابت، فشار خون، ضعف ایمنی و بیماری‌های قلب و عروق بودند.

وی با اشاره به فعالیت دستگاه اکسیژن ساز یکهزار و ۱۰۰ لیتری در بیمارستان بزرگ دزفول بیان کرد: یک دستگاه ۶۰۰ لیتری نیز به ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول اضافه شد.

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول فعالیت ۱۰ بخش حاد تنفسی در این بیمارستان را یادآور شد و گفت: ۱۰ سال از عمر دستگاه سی تی اسکن بیمارستان می‌گذرد و توان خدمات رسانی بهینه به این حجم از مراجعان را ندارد که لازم است تجهیزات پزشکی مناسب در اختیار بیمارستان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مشکلی از نظر تامین داروهای نایاب و کمیاب در شهرستان دزفول نداریم، افزود: در رابطه با فرآیندهای درمانی طبق پروتکل های وزارت بهداشت عمل می‌کنیم.

 بختیاری خواستار بسیج همگانی تمام ادارات، سازمان‌ها، نهادها و مردم با کادر درمان به منظور قطع زنجیره انتقال و شکست بیماری کرونا شد و گفت: انتظار می‌رود مردم در مراسم عروسی و عزا شرکت نکنند چراکه با برگزاری هر مراسم حدود ۲۵ نفر به بیماران نیازمند بستری شهرستان اضافه می‌شود.

وی افزود: بیمارستان بزرگ دزفول تنها بیمارستان تخصصی این شهرستان است و نمی‌توان خدمات ‌معمول آن نظیر جراحی‌های حساس بیماران تصادفی، سکته قلبی و سایر بیماران را رها کرد.

اخبار مرتبط تکمیل ظرفیت بیمارستان های دزفول برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا شرایط کرونا در خوزستان پایدار است بیمارستان های اهواز نیازمند توجه جدی هستند احتمال بازگشت محدودیت ها در اهواز انتقاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از رفع محدودیت ها در خوزستان

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران پلاسما درمانی پلاسما درمانی کرونا کرونا خوزستان کرونا دزفول علی بختیاری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان بزرگ دزفول پلاسما درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: براساس بسته‌های حمایتی ابلاغی وزارت بهداشت، خدمات مورد نیاز به بیماران هموفیلی با هدف کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به عنوان تنها مرکز جامع هموفیلی دانشگاه ارایه می‌شود.
مهرداد شریفی افزود: ویزیت بیماران توسط پزشک فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، تهیه و توزیع فاکتور‌های انعقادی رایگان، تزریق فاکتور‌های نادر انعقادی و فرآورده‌های خونی، آموزش، مشاوره و مددکاری به بیماران مبتلا به هموفیلی ارائه می‌شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه بیشتر بیماران مبتلا به هموفیلی دارای پیشینه خانوادگی خونریزی هستند، ادامه داد: از مجموع بیماران شناسایی شده، حدود ۴۲۲ نفر به هموفیلی نوع A، بالغ بر ۵۵ نفر به هموفیلی نوع B و حدود ۴۴۱ نفر به سایر اختلالات انعقادی مبتلا هستند.
شریفی گفت: ۶۶۷ مرد و ۲۵۱ مورد زن مبتلا به هموفیلی تاکنون در شیراز و شهرستان‌های استان فارس شناسایی شده‌اند.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تغذیه سالم، ورزش منظم و مستمر، پرهیز از استرس و فشار‌های روانی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تا حد قابل توجهی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های خاص پیشگیری کند.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • هلال‌احمر زنجان بیش از۳۹میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی پرداخت کرد
  • ۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • اهمیت «پروفیلاکسی» و تامین مستمر دارو برای بیماران هموفیلی
  • پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی دزفول برای نخستین بار
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی