Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار "عباسعلی بهدانی‌فرد" روز دوشنبه در دیدار رییس و خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی یزد افزود: برخی مطالب در شبکه‌های اجتماعی در مورد این مرکز درج می شود که واقعیت ندارد.

وی با بیان اینکه تعداد غرفه های مرکز تعویض پلاک یزد از ۶ غرفه به هفت غرفه افزایش یافته، تصریح کرد: شلوغی روزهای گذشته این مرکز ناشی از چند عامل است که یکی از آنها تعطیلی طولانی این مرکز به دلیل شیوع بیماری کرونا بودکه همین امر، عامل برخی شیطنت ها در فضای مجازی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: همچنین ثبت نام شرکت های خودروسازی نیز منجر به شلوغی ناگهانی مرکز تعویض پلاک استان گردید زیرا آنهایی که متقاضی ثبت نام بودند به این مرکز مراجعه میکردند تا خودروخود را به نام دیگری بزنند تا بتوانند مجددا ثبت نام کنند.

سردار بهدانی‌فرد یادآور شد: یکی دیگر از دلایل شلوغی مرکز تعویض پلاک یزد ناقص بودن مدارک متقاضیان است که باعث حضور چند باره آنها در این مرکز و در نتیجه شلوغی آن میشود.

وی با این حال تاکید کرد: نیازی به حضور بامدادی در این مرکز که بهانه به دست بهانه گیران میدهد نیست و مردم میتوانند از ساعت هفت صبح مراجعه کنند و مطمئن باشند اگر مدارک آنها کامل باشد معطل نخواهند شد.

شهروندان، قاچاق و احتکار کالا و خودرو را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند

فرمانده انتظامی استان یزد در ادامه از شهروندان خواست قاچاق یا احتکار هر نوع کالا یا خودرو پلاک نشده را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

وی تاکید کرد: خودرو بدون پلاک حتی یک مورد هم خلاف است و با آن برخورد می‌شود.

افزایش ۴۰ درصدی کشف کالای قاچاق 

سردار بهدانی فرد در ادامه صحبت های خود به عملکرد پلیس استان در سه ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲۵۸ میلیارد ریال  کالای قاچاق در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد افزایش دارد. 

وی اغلب سرقت های انجام شده در استان یزد را "سرقت خرد" اعلام و اظهار داشت: طی این مدت با کاهش پنج درصدی سرقت، افزایش هشت درصدی کشف سرقت و افزایش ۳۰ درصدی تعداد پرونده های کالای قاچاق روبرو بودیم.

فرمانده انتظامی استان یزد، میزان کاهش جان باختگان حوادث رانندگی در تصادفات را ۴۰ درصد اعلام کرد و افزود: ۲۷ درصد متوفیان را راکبان موتورسواران تشکیل می دهند.

قدردانی از رسانه‌های سالم

  فرمانده انتظامی یزد با قدردانی از رسانه‌هایی که با سلامت و صراحت، وظیفه خطیر اطلاع رسانی را انجام می دهند از آنها خواست عملکرد پلیس استان را در اختیار مردم قرار دهند.

امنیت اجتماعی، دغدغه پلیس است

سردار بهدانی فرد، امنیت را اصلی ترین رسالت و وظیفه پلیس برشمرد و گفت: یزد در بحث امنیت از جایگاه خوبی برخوردار است و جرائم خشن در آن مشاهده نمیشود.

وی بحث ساماندهی اتباع خارجی و برخورد با اتباع غیرمجاز را هم مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در بحث ترافیک هم یزد با توجه به وضعیت خیابان های آن، جوابگوی این حجم از ترافیک نیست. 

برچسب‌ها پلیس امنیت یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس امنیت یزد پلیس امنیت یزد فرمانده انتظامی بهدانی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!

«نصف حقوقم را به عنوان بیعانه کارت به کارت کردم تا خانه را اجاره ندهد؛ اما دیگر جواب تلفنم را نمی‌دهد»؛ این جمله را آقای مردانی می‌گوید که با دیدن آگهی اجاره آپارتمان با شرایط و قیمت مناسب در دیوار و صحبت با آگهی‌دهنده، ۱۰ میلیون تومان بیعانه واریز کرده است.

به گزارش فارس، «با آغاز فصل اجاره و نقل و انتقالات مسکن، شاهد افزایش ثبت آگهی‌های دروغین در پلتفرم‌های سایت‌های واسطی مانند دیوار هستیم»؛ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا این جمله را گفته و می‌افزاید که افراد سودجو با سوءاستفاده از موقعیت و با ثبت آگهی‌های جعلی در سایت دیوار با «قیمت‌های پایین‌تر از عرف تعیین‌شده» و استفاده از ترفند‌های خاص و جلب نظر مشتریان در خصوص تضمین معامله، «مبالغی را تحت عنوان بیعانه از مشتریان دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تعهدات خود نیستند».

مجرمان فضای مجازی با مهندسی مسائل روز و نیاز‌های مخاطب و بکارگیری انواع روش و ترفند‌ها از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند؛ اجاره و فروش ارزان قیمت منزل، خودرو و کالا، ابلاغ الکترونیکی سامانه ثنا، کالابرگ الکترونیکی، کارت سوخت، اینترنت رایگان و برنده شدن در انواع قرعه‌کشی‌های رادیویی و تلویزیونی و … از جمله ترفند‌های کلاهبرداران مجازی است.

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه میزان کلاهبرداری اینترنتی حدود ۳۷ درصد است، معتقد است که یکی از مهمترین دلایلی که مجرمان سایبری می‌توانند در رسیدن به اهداف مجرمانه خود موفق باشند اعتماد هموطنان است؛ این در حالی است که سرهنگ مهدی فرازپور رئیس پلیس فتا استان قم می‌گوید که «طمع و کنجکاوی در مواجهه با فضای مجازی باید کنترل شود که این موارد مهمترین شگرد مجرمان سایبری است».

کلاهبرداری اینترنتی و سایبری مختص ایران نیست؛ اف‌بی‌آی (FBI) اعلام کرد که در سال ۲۰۲۳ میلادی بیش از ۱۲.۵ میلیارد دلار خسارت به‌خاطر کلاهبرداری آنلاین به مردم آمریکا وارد شده است.

راهرو‌های پلیس فتا پر است از مالباختگانی که برای پیگیری پرونده خود از این اتاق به آن اتاق می‌روند؛ با اینکه تعدادی از شاکیان و مالباختگان از پیگیری و حصول پرونده کلاهبرداری ناامید بوده و پول خود را از دست رفته می‌دادند، اما سردار منتظر المهدی سخنگوی پلیس از کشف ۸۷ درصدی جرایم سایبری خبر داده و می‌گوید که تعداد پرونده‌های مکشوفه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده و در جریان رسیدگی به پرونده‌های سایبری تعداد ۴۲۳ فقره پرونده مهم، عمده و کثیرالشاکی یابش و ۹۰۵ نفر در این رابطه دستگیر شدند.

احمد موقری سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی می‌گوید که «تعلیق حساب‌های بانکی و انسداد شماره تلفن‌های در اختیار کلاهبرداران، به روز رسانی و تکمیل مشخصات دقیق حساب‌های بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی، ارسال پیام‌های انبوه هشدار و تهیه و تولید محتوای آموزشی مناسب از جمله راهکار‌های مبارزه و کاهش جرایم سایبری است».

وی همچنین بر تقسیم کار دستگاه‌های دولتی با هدف پیشگیری از کلاهبرداری‌های پرتکرار در فضای مجازی و نیز استفاده از فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی برای جلوگیری از بروز جرایم مربوطه تاکید دارد.

دیگر خبرها

  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • سرقت طلا و قتل شهروند آباده‌ای
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن