Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشری‌آنلاین به نقل از ایرنا، یوسف پریدار یک‌شنبه اول تیر در نشست ستاد مدیریت کرونا شهرستان دزفول، استان خوزستان در سالن جلسات ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان، افزود: برای برپایی بیمارستان صحرایی مکاتبات لازم انجام شده ولی هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

وی اظهار داشت: ابتدا عنوان شد بیمارستان ۶۰ تختخوابی صحرایی بدون سیستم سرمایشی در دزفول راه اندازی می‌کنیم که با توجه به گرمای هوای شهرستان اعتراض کردیم؛ سپس گفتند حاضریم بیمارستان صحرایی با تمام تجهیزات راه اندازی کنیم ولی باز هم اقدامی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به خستگی کادر پزشکی این دانشگاه افزود: درصورت راه اندازی بیمارستان صحرایی، فرصت تنفس و تجدید انرژی به نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی داده می‌شود.

وی با انتقاد از کم‌لطفی‌ها به دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: دانشگاه در شرایط کرونا نیاز فوری به نیروی انسانی و تجهیزات دارد ولی متاسفانه با وجود پیگیری فراوان فقط سه نفر پرستار از شهرهای سفید به دزفول اعزام شد و هیچ کمکی درخصوص تامین نیروی آی سی یو و پزشک انجام نشد.  

پریدار با بیان این‌که هزینه هر تست پنج میلیون ریال است، گفت: کیت به اندازه سه روز دیگر در اختیار داریم و درصورت تامین نشدن، ممکن است نمونه‌گیری کرونا در دزفول متوقف شود.

وی گفت: ۲ ماه قبل پیش بینی کردیم درصورت اعمال قرنطینه ۱۰ درصدی روزانه با بستری بین ۲۰ تا ۳۰ بیمار مواجه خواهیم شد که این پیش بینی‌ها اکنون محقق شده و با این مراجعات، ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول و نظام مافی شوش تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان این‌که بیمارستان نبوی در حال حاضر جور تخت‌های عادی بیمارستان گنجویان دزفول را می‌کشد، افزود: تمام بخش‌های بیمارستانی حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول مورد استفاده قرار گرفته‌اند ضمن اینکه بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های نظام مافی شوش و کارون گتوند نیز پذیرش می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر قرنطینه به ۱۰ درصد رسیده و  ویروس در سطح جامعه در حال چرخش است لذا تست گیری در این شرایط دیگر فایده‌ای ندارد.

پریدار افزود: روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر از مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول بستری می‌شوند که طبق نظر کارشناسان تا پایان تیرماه این آمار به روزانه ۱۰ تا ۲۰ نفر کاهش می‌یابد.

انجام نخستین پلاسما درمانی در بیمارستان بزرگ دزفول

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول نیز در این نشست گفت: نخستین پلاسما درمانی با توجه به تاثیر آن در بهبود بیماران مبتلا به کرونا شب گذشته(شنبه) در بیمارستان بزرگ دزفول انجام شد.

علی بختیاری افزود: نتایج تحقیقات نشان داده که پلاسما درمانی در بهبودی بیماران کرونایی موثر است لذا انتظار می‌رود افرادی که این بیماری را پشت سر گذاشته‌اند برای اهدای پلاسما اقدام کنند.

وی با بیان این‌که یک میلیون ریال به اهداکننده پلاسما، پرداخت می‌شود، اظهارداشت: با توجه به وجود سپر دفاعی در پلاسمای خون بهبودیافتگان، با تزریق آن به بیماران مبتلا به کرونا، سیستم ایمنی بیماران تقویت می‌شود.

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول با اشاره به مراجعه چهار هزار و ۶۱۲ نفر با علائم حاد تنفسی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به این بیمارستان اظهارداشت: یک‌هزار و ۵۸۳ نفر از این تعداد بستری شدند.

وی نمونه‌گیری از ۴۰۱ نفر کادر بیمارستان بزرگ دزفول را یادآور شد و افزود: تست کرونای ۱۶۳ نفر از این تعداد مثبت شده است.

بختیاری گفت: ۷۴ درصد فوتی‌های ناشی از کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول دارای بیماری‌های زمینه‌ای از قبیل دیابت، فشار خون، ضعف ایمنی و بیماری‌های قلب و عروق بودند.

وی با اشاره به فعالیت دستگاه اکسیژن ساز یکهزار و ۱۰۰ لیتری در بیمارستان بزرگ دزفول بیان کرد: یک دستگاه ۶۰۰ لیتری نیز به ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول اضافه شد.

رئیس بیمارستان بزرگ دزفول فعالیت ۱۰ بخش حاد تنفسی در این بیمارستان را یادآور شد و گفت: ۱۰ سال از عمر دستگاه سی تی اسکن بیمارستان می‌گذرد و توان خدمات رسانی بهینه به این حجم از مراجعان را ندارد که لازم است تجهیزات پزشکی مناسب در اختیار بیمارستان قرار گیرد.

وی با بیان این‌که مشکلی از نظر تامین داروهای نایاب و کمیاب در شهرستان دزفول نداریم، افزود: در رابطه با فرآیندهای درمانی طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت عمل می‌کنیم.

بختیاری خواستار بسیج همگانیتمام ادارات، سازمان‌ها، نهادها و مردم با کادر درمان به منظور قطع زنجیره انتقال و شکست بیماری کرونا شد و گفت: انتظار می‌رود مردم در مراسم عروسی و عزا شرکت نکنند چراکه با برگزاری هر مراسم حدود ۲۵ نفر به بیماران بستری شهرستان اضافه می‌شود.

وی افزود: بیمارستان بزرگ دزفول تنها بیمارستان تخصصی این شهرستان است و نمی‌توان خدمات ‌معمول آن نظیر جراحی‌های حساس بیماران تصادفی، سکته قلبی و سایر بیماران را رها کرد.

ترخیص ۸۶ درصد مبتلایان به کرونا در دزفول

رئیس مرکز بهداشت دزفول نیز در این نشست گفت: تست سه هزار و ۷۶۳ نفر از ابتدای شیوع کرونا تا پایان خردادماه مثبت اعلام شده که ۵۶ درصد از آنها مرد و ۴۴ درصد زن بوده‌اند.

رضا پورآیین افزود: ۸۶ درصد بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان دزفول با حال عمومی خوب ترخیص شدند، ۱۰.۵ درصد در حال درمان هستند و ۳.۵ درصد جان خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان این‌که اعلام نتیجه تست کرونا معمولا ۷۲ ساعت طول می‌کشد، اظهارداشت: افرادی که به مراکز غربالگری کرونا مراجعه می‌کنند تعهد کتبی می‌دهند که پس از خروج از مرکز، قرنطینه خانگی را تا اعلام نتیجه تست رعایت کنند.

رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: تاکنون ۱۰ هزار و ۱۳۷ نفر به مراکز غربالگری شهرستان دزفول مراجعه کرده‌اند که از پنج هزار و ۵۳۶ نفر برابر با ۵۵ درصد مراجعان تست کرونا گرفته شده است.

وی افزود: کاروان احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز با استقرار در شهرستان دزفول تاکنون یکهزار و ۹۶۶ تست گرفته که نتیجه ۲۰ درصد آنها مثبت بوده است.

پورآیین با اشاره به غربالگری ۹۸ درصد افراد پرخطر، ۸۱ درصد زنان باردار و ۷۲ درصد افراد دارای بیماری زمینه‌ای در دزفول بیان کرد: ۵۷۳ واحد صنفی اخطاریه دریافت کرده و به دادگاه معرفی شدند همچین ماموریت گندزدایی در ۲ هزار و ۴۰۳ منزل و ۲۲۴ مرکز عمومی و ادارات انجام شد.  

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست با قدردانی از حضور کاروان احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در این شهرستان گفت: این کاروان تا دهم تیرماه در شهرستان مستقر خواهد بود که از زمان حضور، نمونه‌های بسیار حائز اهمیتی از حیث جغرافیایی گرفته است.

شاپور مسعودی‌فر با اشاره به شفافیت آماری دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: ۱۶ هزار مورد به ازای هر یک میلیون نفر در سطح کشور نمونه گیری شده حال آنکه این آمار در سطح شهرستان دزفول ۲۶ هزار و ۸۰۰ مورد است.  

۹ شهرستان خوزستان در لیست شهرهای قرمز از نظر کرونا

حداکثر توان آزمایشگاه دزفول انجام ۷۲۰ تست کرونا است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول این میزان نمونه گیری را نقطه قوت این دانشگاه عنوان و بیان کرد: حداکثر توان آزمایشگاه دزفول ۷۲۰ مورد است که البته تا ۹۷۰ مورد نیز انجام شده است.

وی افزود: متاسفانه ۲۲۰ نفر از بیماران به کارشناسان بهداشت اجازه بررسی وضعیت خود را ندادند که انتظار می‌رود شهروندان درصورت ابتلا همکاری لازم را داشته باشند.

مسعودی‌فر با بیان این‌که ۷۴ درصد صنوف کد رهگیری دریافت کرده‌اند، ادامه داد: ۶۱ درصد از آنها الزامات بهداشتی را رعایت کرده‌اند.

وی درخصوص فعالیت‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با کرونا بیان کرد: ۱۲۰ برنامه مستقیم و ضبط شده از طریق رادیو دزفول پخش شده و ۲۷۲ ایستگاه آموزشی در ادارات وسایر نقاط شهرستان برپا شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول درخصوص نحوه فعالیت آرایشگاه‌ها و دکه‌ها گفت: فعالیت آرایشگاه‌ها با رعایت پروتکل‌ها منعی ندارد ولی برخی دکه‌ها با توجه به استقرار صندلی و ایجاد تجمع خطرساز هستند.

شهرستان دزفول بعد از اهواز بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در استان خوزستان به خود اختصاص داده است.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲ هزار و ۳۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و تعداد مجموع بیماران به ۲۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر رسیده است.

کد خبر 524075 برچسب‌ها كرونا در ايران استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان خوزستان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیمارستان بزرگ دزفول بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان صحرایی شهرستان دزفول نمونه گیری تست کرونا انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.
وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

بیشتر بخوانید؛ پذیرش بیش از ۷۷ هزار بیمار در اورژانس بیمارستان‌های هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.
جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.
وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.
منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.
حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.
در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان