Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

صنعت لجستیک و حمل‌ونقل، یکی از صنایع پیشرو در عصر حاضر است که نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش سازمان‌ها ایفا می‌کند. شهرام قندچی معاون بازاریابی و توسعه بازار تیپاکس ، با اشاره به این مطلب گفت: جدای از نیازمندی‌های به روز سازمان‌ها نسبت به لجستیک، انتظارات روبه افزایش مشتریان، روی همه بخش‌های زنجیره‌تامین تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضای مصرف‌کنندگان نسبت به دریافت خدمات سریع، در دسترس و بهینه، هیچ‌گاه به اندازه حال حاضر نبوده است و تعجبی ندارد که در این صنعت، هم مدل‌های عملیاتی و هم سودآوری مورد توجه باشند.

وی افزود: تیپاکس، شرکت بزرگ و 60 ساله‌ای است که به‌عنوان بنیانگذار پست خصوصی در کشور، به‌خوبی توانسته است با تکنولوژی‌های روز دنیا خود را سازگار کرده و در حوزه پست و لجستیک، نوآور باشد.

قندچی با اشاره به اینکه همواره سعی داشته‌ایم با برنامه‌ریزی و بازبینی ساختار حمل‌ونقل در سطح کشور، موجبات بالا رفتن سطح بهره‌وری ساختار ناوگان لجستیک را فراهم کنیم، گفت: در راستای نفوذ و توسعه بازار تیپاکس، سال گذشته با ایجاد مسیرهای جدید و ساماندهی، کنترل و بهبود آنها و افزایش تعداد نمایندگی‌ها و پایش و بهبود وضعیت آنها، پوشش خدمات گسترده‌تری را، در سطح کشور برای مشتریان خود فراهم کردیم.

معاون بازاریابی تیپاکس، در ادامه با اشاره به لزوم انطباق سازمان‌ها با فناوری‌های روز، گفت: امروزه شرکت‌های لجستیک با عصری از تغییرات غیرمنتظره مواجه هستند که عمدتا به خاطر فناوری‌های نوآورانه در حوزه دیجیتال و انتظارات مشتریان ایجاد می‌شوند. در عصر حاضر، شرکت‌هایی که یک گوشه نشسته و تماشا می‌کنند، محکوم به مرگ هستند و برندگان آینده آنهایی هستند که مفهوم تولید و فعالیت دیجیتال را هرچه سریعتر درک کرده و برای آن تغییر می‌کنند.

قندچی گفت: تیپاکس به‌عنوان شرکتی 60 ساله که از ابتدا نوآوری را در راس فعالیت‌های خود قرار داده است، برای تسهیل فرایندهای فروش خود، به توسعه درگاه‌های فروش، مانند بهره‌برداری از اپلیکیشن «مای تیپاکس»، توسعه خدمات مشتریان و همچنین توسعه ارتباطی با سازمان‌های خرد و کلان اقدام کرده است. مای تیپاکس با فراهم کردن درگاه ثبت سفارش آنلاین برای افراد و کسب و کارها، از دغدغه‌های ارسال یا دریافت مرسوله‌های شخصی و تجاری افراد می‌کاهد و فرایند ارسال بسته را تسهیل می کند.

وی افزود:مای تیپاکس ابتدا در تهران فعال شد و از امسال، توسعه آن را با اصفهان، رشت و شیراز شروع کردیم و امید داریم تا پایان سال، تمامی شهرهای کشور را پوشش دهیم.

شهرام قندچی اعتقاد دارد که باید نقش سیستم لجستیک در موفقیت کسب‌وکارهای امروز، به‌ویژه کسب‌وکارهای دیجیتال را بپذیریم و برای رونق چنین کسب‌وکارهایی، شرکت‌های لجستیک باید خود را توانمند و به‌روز کنند. شرکت های لجستیک باید به طور دائم سرویس‌های خود را با نیازهای مشتریان تطبیق دهند و این مورد باید قبل از تبدیل شدن نیاز مشتریان به خواسته، اتفاق بیفتد. تیپاکس به‌عنوان بنیانگذار 60 سال نوآوری و خدمت، برای این مهم، با استفاده از زیرساخت‌های فناورانه، طراحی سرویس‌های نوینی را در دست توسعه دارد.

به گفته وی، همکاری در زنجیره تامین، یکی از موضوعات داغ امروز است. شرکت‌هایی که از راهکارهای دیجیتال برای همکاری موثر در طول زنجیره تامین و توزیع استفاده می‌کنند، مزایای کسب‌وکاری بسیاری را تجربه خواهند کرد. از آنجا که یکی از اهداف تیپاکس، همیاری لجستیک کسب‌وکارهای کوچک، متوسط و بزرگ است، جهت جلب رضایت مشتری و تطبیق خواسته‌های او با توانایی‌های تیپاکس، اقدامات متعددی انجام داده است.

وی افزود:طی یک سال گذشته توانسته‌ایم با کسب‌وکارهایی در اندازه‌های گوناگون و شرکت‌های بزرگ و پیشرو بازار همکاری داشته باشیم.

معاون بازاریابی تیپاکس افزود: با رشد کسب‌وکارهای الکترونیکی، به‌ویژه در فعالیت‌های B2C، مصرف‌کنندگان عادت کرده‌اند که به‌طور مداوم، از شیوه حرکت و جابجایی کالای خود، حتی با وجود امکان تغییر مقصد در حین حرکت محصول، باخبر شوند. ما نیز در تیپاکس سعی داشته‌ایم به‌عنوان حلقه میانی این ارتباط، با فراهم کردن امکان رهگیری آنلاین بسته در وب‌سایت و اپلیکیشن مای تیپاکس، با رویکرد ایجاد شفافیت، از این دغدغه مشتریان خود نیز بکاهیم و تجربه خوبی را در زمینه خدمات ارسال بسته فراهم کنیم. می توان گفت ایجاد یک پلتفرم مناسب تجاری، کلید دیجیتالی شدن است و در این حوزه، هیچ تحولی بدون ارتباط و تبادل الکترونیکی، به عنوان پایه و اساس آن، امکان پذیر نمی باشد. قندچی گفت:امروز نه تنها صنایع لجستیکی، بلکه همه کسب‌وکارها نیازمند تمرکز بر توسعه درگاه‌های فروش خود هستند تا با تکیه بر فناوری‌های نوین و بهره‌گیری از آنها در راستای ارائه خدمات خود، موفق باشند.

 

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رشد مرگ معاون تیپاکس کسب وکارهای سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری

روح‌الله ابوالهادی با تبریک روز جهانی نوآوری و خلاقیت گفت: از شهریورماه پارسال که دبیرخانه دائمی رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس تأسیس شد، با حمایت مدیر مجتمع، امور نوآوری و کسب‌وکار، معین و آمر شرکت صنایع مس برای توسعه صنایع پایین‌دستی مس و ایجاد محصولاتی از کاتد شد.

وی افزود: در ابتدا مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری با همکاری دانشگاه ولی‌عصر (عج) اقدام به تدوین سند فناوری در صنعت پایین‌دستی مس کرد و از این سند برای فراخوان طرح و ایده در قالب اولین رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس استفاده شد.

ابوالهادی تصریح کرد: بعد از فراخوان تا ۲۴ آذرماه با همه دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و افراد مرتبط با زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور ارتباط کامل برقرار شد که به‌نوعی مبلّغ و تبیین‌کننده سیاست‌های مرکز نوآوری در رویداد بودند.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: حاصل این ارتباطات و پیش‌رویداد‌های متعدد که در دانشگاه‌های مختلف کشور و مراکز فناوری کشور از سوی دبیرخانه رویداد برگزار شد، دریافت ۱۸۱ طرح بود که از این تعداد با غربالگری اولیه حدود ۱۴۰ طرح برای ادامه کار در رویداد انتخاب شدند.

ابوالهادی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری، همان‌گونه که در سند خود ذکر کرده بود، هدفش برنده یا بازنده اعلام کردن افراد شرکت‌کننده نبود؛ بلکه هدف را توسعه واقعی و ایجاد کسب‌وکار‌ها اعلام کرده بود و از همین‌رو این مرکز در زمینه منتوری و تکمیل طرح‌ها اقدام کرد.

وی تبیین کرد: بر این اساس حدود هزار و ۵۰۰ ساعت به طرح‌های رویداد خدمات منتوری و ادبیات تدوین یک کسب‌وکار ارائه شد تا طرح‌ها کامل و قابل ارزیابی باشند.

ابوالهادی افزود: پس از منتوری طرح‌ها، ایده‌ها براساس سطح فناوری و دستیابی به محصول آزمایشی موفق یا نیمه‌صنعتی در دو سطح رشد و شتابدهی سرمایه‌گذاری تقسیم شدند و هر دسته از طرح‌ها با توجه به رشد و شتاب‌دهی یا نیاز به جذب سرمایه، تیم ارزیاب متخصص خود را داشتند که حاصل آن استقرار ۲۰ تیم از ۷۸ تیم متقاضی شتابدهی در مرکز شتابدهی شهید ستاری رفسنجان و مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر (عج) شده است.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان تصریح کرد: برای سطح سرمایه‌گذاری در مجموع ۱۰ طرح از ۲۵ طرح راه‌یافته به مرحله ارزیابی برای جلسات سرمایه‌گذاری و فرآیند‌های جذب سرمایه انتخاب شده است.

ابوالهادی ، به بازدید مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان اشاره و بیان کرد: مدیرعامل شرکت مس در این بازدید، برگزاری رویداد صنایع پایین‌دستی مس را کاری ارزشمند توصیف و از آن حمایت کرد؛ ضمن آن‌که خواستار توسعه فعالیت‌های مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی