Web Analytics Made Easy - Statcounter

جی پی مورگان انتظار دارد میزان تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۰ به‌طور میانگین ۹۱ میلیون بشکه در روز – ۹ میلیون کمتر از برآوردهای پیشین – باشد.

بانک آمریکایی جی‌پی مورگان آمریکا برآورد خود از سهم عربستان در بازار نفت را بالاترین سطح از دهه ۱۹۸۰ پیش‌بینی کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، جی‌پی مورگان در گزارشی اعلام کرد که سهم عربستان سعودی از بازار نفت در این دهه به بالاترین سطح خود از دهه ۱۹۸۰ افزایش می‌یابد، زیرا سرمایه‌گذاری در تولید دیگر کشورها به دلیل بحران کرونا رخ نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس اعلام این بانک وال استریت، قیمت نفت امسال بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته که سبب سقوط بی‌سابقه تقاضا شده است و شرکت‌های نفت و گاز را وادار به اعلام کاهش هزینه‌ها می‌کند که مجموع آن در پایان این دهه ۶۲۵ میلیارد دلار خواهد بود.

 

کریستین ملک، تحلیلگر جی‌پی مورگان، در این باره گفت: بحران سرمایه‌گذاری سبب از بین رفتن تولیدی می‌شود که قرار است قیمت شاخص نفت خام برنت را طی دو سال به ۶۰ دلار برای هر بشکه برساند.

 

قیمت شاخص نفت خام برنت در ماه آوریل به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده برای مهار ویروس کرونا به ۱۶ دلار برای هر بشکه رسید. این شاخص اکنون حدود ۴۰ دلار برای هر بشکه معامله می‌شود.

 

این بانک آمریکایی انتظار دارد میزان تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۰ به‌طور میانگین ۹۱ میلیون بشکه در روز – ۹ میلیون کمتر از برآوردهای پیشین – باشد، این در حالی است که مقدار مصرف نفت در ماه نوامبر ۲۰۲۱ به سطح ۱۰۰ میلیون بشکه در روز پیش از شیوع ویروس کرونا باز خواهد گشت.

 

این در حالی است که جی‌پی مورگان پیش‌بینی می‌کند تغییر الگوهای مصرف سبب کاهش دائمی تقاضای ۳ میلیون بشکه در روز در مقایسه با پیش‌بینی‌های پیشین خواهد شد.

 

در همین حال، به دلیل نبود سرمایه‌گذاری برای تولید جدید و بسته شدن برخی میدان‌ها، قرار است عرضه نفت ۵ میلیون بشکه در روز کاهش یابد. این بانک اعلام کرد با کمترین هزینه تولید و بیشترین ظرفیت، عربستان سعودی بهترین گزینه برای جبران این کاهش است.

 

ملک گفت: عربستان در رقابت برای سهم بازار در حالی به رتبه نخست صعود خواهد کرد که تولید کشورهای غیراوپک و ایالات متحده کاهش خواهد یافت.

 

جی‌پی مورگان انتظار دارد اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شکاف عرضه را پر کنند تا قیمت نفت به ۶۰ دلار برای هر بشکه برسد، این همان قیمتی است که کشورهای اوپک به‌طور میانگین برای برقراری تعادل در بودجه خود نیاز دارند.

 

در حالی که سهم بازار اوپک از اوج ۳۹ درصد کل عرضه نفت در سال ۲۰۱۶ به ۳۳ درصد در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ رسیده است، این بانک انتظار دارد این سازمان تا سال ۲۰۲۵ سهم بازار حدود ۴۰ درصدی را به‌دست آورد.

 

ملک گفت: انتظار می‌رود سهم بازار عربستان از ۱۱.۶ درصد در سال ۲۰۲۰ در این بازه زمانی به ۱۵ درصد برسد، سطحی که از دهه ۱۹۸۰ مشاهده نشده است.

برچسب هابانک جی پی مورگان چیس

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو میلیون بشکه در روز دلار برای هر بشکه جی پی مورگان سهم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت طلا که در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده بود، حالا به دنبال آرام شدن ترس از تنش‌ها در خاورمیانه تقریباً ثابت شده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که سیاست نرخ بهره این کشور را مشخص کند.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۴۷ درصدی به ۲۳۳۱ دلار رسیده است.
حملات رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، اما بنظر می‌رسد با فروکش کردن ترس از گسترده شدن درگیری‌ها، تمایل به ریسک پذیری در بازارهای مالی افزایش یافته است.

این بدان معناست که تقاضا برای خرید طلا که معمولاً از آن به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان مخاطرات ژئوپلیتیکی یاد می‌شود کاهش یافته است.
بازار همچنین در حال بررسی شرایط اقتصاد آمریکاست. اطلاعات تورم و بیانیه‌های فدرال رزرو این کشور نشان می‌دهد نرخ بهره احتمالاً در ماه ژوئن پایین نمی‌آید.
چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا اعلام کرده‌اند که هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره وجود ندارد. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه غیر سود کاهش می‌یابد. تاجران حالا انتظار دارند اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سپتامبر اتفاق بیفتد.
بازار همچنین منتظر اطلاعات تولید ناخالص داخلی آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور است که قرار است در روزهای پنجشنبه و جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سلامت اقتصاد آمریکا و زمان کاهش نرخ بهره ارائه دهد.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۲۶ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۳۲ درصدی ۹۱۵ دلار و ۵۲ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱