Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: ۷۱ روستای این شهرستان با مشکل کم‌آبی یا بی‌آبی روبه رو است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت حیدریه، صادق یوسفی پیش از ظهر امروز در نشست خبری در اداره آبفای این شهرستان اظهار کرد: از مجموع ۱۲۲ روستای تربت حیدریه ۷۱ روستا با مشکل کم‌آبی و بی‌آبی روبه‌رو بوده، تنها برای تامین برق چاه یکی از این دست روستاها به ۵۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه افزود: در حالی که در سال ۹۷، میزان اعتبارات ملی ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است که این رقم در سال گذشته به ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده، همچنین، ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از این اعتبار در بخش آبرسانی تربت حیدریه هزینه شده است.

وی تصریح کرد: با این وجود بعضی پروژه‌های آبرسانی در روستاها نیاز به نگاه جدی‌تر دارد و این بودجه‌ها کفاف تکمیل همه این پروژه‌ها را نمی‌دهد، از طرفی در شان مردم این خطه نیست که ما روستاهایی در شهرستان داشته باشیم که به وسیله تانکر و آن هم به سختی به آنها آبرسانی کنیم.

یوسفی ادامه داد: پیک مصرف آب در تربت حیدریه ۷۲۰ لیتر در ثانیه بوده، ولی حداکثر توان شبکه ۶۶۰ لیتر در ثانیه است، با وجود بارندگی‌های خوب اخیر، اما دشت‌های این شهرستان همچنان کم آب است و برای تامین آب تربت حیدریه مشکل داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه  تاکید کرد: ۱۳.۵ میلیارد بودجه برای پروژه‌های آبرسانی تامین اعتبار شده، بخش زیادی از مشکلات تصفیه خانه حل شده، همچنین کرونا و تعطیلی سبب افزایش مصرف آب شده است.

وی بیان کرد: پمپ‌های افقی تنها در این شهرستان مرسوم بوده، این نوع پمپ از ابداعات یکی از همکاران ما است.

یوسفی تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه ۳ میلیارد تومان از مردم و ۱.۵ میلیارد از ادارات و سازمان‌های دولتی مطالبه دارد، البته ما از پرداخت قبوض توسط مردم در این شهرستان رضایت داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: اولویت مصرف پساب در تربت حیدریه استفاده در صنعت است، با اقدامات انجام شده در گذشته و حال توسط نمایندگان این شهرستان توسط فولاد رخ مصرف می‌شود.

وی بیان کرد: ایستگاه‌های پمپاژ آب، قلب تاسیسات انتقال آب هستند وایستگاه پمپاژ آب کاج درخت با ۲۳۵ لیتر در ثانیه به صورت ۲۴ ساعته در مدار بهره‌برداری است تا شهروندان محترم مشکل کم آبی نداشته باشند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۳۱

منبع: فارس

کلیدواژه: کمبود آب خراسان رضوی میلیون تومان کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه گفت:رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی به دفترچه کنکور ۱۴۰۳ به عنوان اولین رشته مقطع دکتری تخصصی (phd) به رشته های دانشگاه اضافه شد.
دکتر عباس خاشعی سیوکی افزود:یکی از اولویت‌های کشور اهمیت به حل بحران آب است و با توجه به ماموریت ویژه دانشگاه تربت‌حیدریه در امر کشاورزی، پژوهشگران و اساتید متخصص دانشگاه تربت‌حیدریه توان علمی خود را در رفع این بحران بکار گرفته‌اند.
او گفت:مقطع دکترای مهندسی آب- آبیاری و زهکشی که به تصویب شورای گسترش آموزش عالی وزارت رسیده است دریچه‌ای برای توسعه علم و تحقیقات بیشتر در منطقه شرق کشور فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • اطفاء حریق یک واحد صنفی در تربت حیدریه
  • هشدار دامپزشکی تربت‌حیدریه به دامداران در خصوص مبارزه با انگل‌های خارجی
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه