Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب جنجالی مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، اختلافات دونالد ترامپ با رهبران اروپایی را افشا می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه "دیلی میل"، جان بولتون در خاطرات مناقشه‌برانگیز زمان تصدی خود در کاخ سفید، نوشته که ترامپ، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه را به افشای مکالمات بین آن‌ها متهم کرده است.

بولتون در کتاب "اتاقی که در آن اتفاق افتاد"، همچنین تهدید ترامپ به خروج از ناتو در سال ۲۰۱۸ و وحشتی که از پی آن به وجود آمده، را توصیف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در نخستین حضورش در اجلاس ناتو در سال ۲۰۱۷، این شکایت را مطرح کرد که بسیاری از متحدان به تعهد سال ۲۰۱۴ خود مبنی بر هزینه ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی برای هزینه‌های دفاعی تا سال ۲۰۲۴، پایبند نبوده‌اند.

چکیده جدیدی از کتاب بولتون که به صورت سریالی در روزنامه "تلگراف" منتشر شده، با جزئیات بیان می‌کند که ترامپ چطور دیگر کشورهای اروپایی مانند آلمان را تهدید کرده که باید دو درصد تولید ناخالص خود را به ناتو پرداخت کنند؛ در غیر این صورت آمریکا کار خودش را خواهد کرد.

بولتون نوشته که ترامپ در آن زمان، خود از هیچ استراتژی مهم بین‌المللی پیروی نکرده و حتی در خط سیر ممتدی حرکت نمی‌کرد.

وی افزود: این قضیه باعث شد "باقی ما موضوع را درک کرده یا سیاستی ایجاد کنیم".

مشاور سابق امنیت ملی ترامپ اظهار کرد: این رو راست بودن ترامپ را نمی‌رساند، بلکه نمایانگر دشمنی پنهان او با متحدانش بود که سایر اعضای ناتو و مشاوران خودش را دلسرد می‌کرد.

بولتون ضمن اشاره به درگیری‌های بیشتر ترامپ با اروپا، ادعا کرد ترامپ "ژان کلود یونکر"، رئیس وقت کمیسیون اروپا را "مرد شروری خوانده که در عین درماندگی، از آمریکا متنفر بود".

بولتون در همین رابطه ادامه داد: ترامپ گفت، یونکر بودجه ناتو را تنظیم می‌کند، اما توضیح نمی‌دهد این عمل را چطور انجام می‌دهد. او همچنین تأکید کرده که بیشتر از آنکه بخواهد پرداختی آمریکا به ناتو را افزایش دهد، می‌خواهد مبلغ آن را به اندازه پرداختی آلمان کاهش دهد.

ادامه این چکیده از کتاب بولتون، بخشی است که یکی از نشست‌های دوجانبه ناتو در ژوئیه ۲۰۱۸ بین ترامپ و مرکل را توصیف می‌کند.

در جریان این نشست، ترامپ ماکرون را به افشای همیشگی مکالمات آن‌ها متهم کرد؛ اتهامی که بنا بر اطلاعات کتاب، با "لبخند بزرگی" از سمت ماکرون انکار شد.

در همین نشست، ترامپ این پرسش را مطرح می‌کند که چرا ناتو به جای ساخت مقر، یک پناهگاه ۵۰۰ میلیون دلاری نساخته -موضوعی که از جانب ترامپ "هدف" تلقی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه دونالد ترامپ جان بولتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود

رئیس جمهور لهستان درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک این کشور به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو اعلام آمادگی کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، لهستان برای استقرار تسلیحات هسته ای برای به زعم خود بازدارندگی در برابر روسیه اعلام آمادگی کرده و این مسئله را تایید کرده است. "آندری دودا"، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه "فکت" که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: "اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته ای در خاک ما به عنوان بخشی از اشتراک هسته ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما آماده این کار هستیم.

لهستان به عنوان عضو ناتو یکی از مهم ترین حامیان اوکراین است و هم مرز با کالینینگراد روسیه و هم متحد روسیه بلاروس است.

دودا که در حال حاضر در کانادا به سر می برد، هفته گذشته در جریان سفر خود به ایالات متحده، درباره جنگ اوکراین با دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا گفتگو کرد. وی همچنین در ماه مارس با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفتگو کرد.

دودا در بخش دیگری از سخنانش گفت، موضوع استقرار احتمالی سلاح هسته‌ای در لهستان مدتی است بین لهستان و ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. وی افزود: "من قبلاً چندین بار به این موضوع پرداخته ام."

جاروسلاو کاچینسکی، معاون سابق نخست‌وزیر لهستان هم پیش از این در مدت کوتاهی پس از آغاز جنگ اوکراین، درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در کشورش اظهار نظر مثبتی کرده بود. وی در این باره گفته بود: اگر آمریکایی‌ها از ما بخواهند که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در لهستان ذخیره کنیم، ما برای آن آماده خواهیم بود. این امر بازدارندگی علیه مسکو را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دودا همچنین مدعی شد: روسیه به طور فزاینده ای در حال نظامی کردن منطقه کالینینگراد است. وی همچنین به استقرار سلاح های هسته ای تاکتیکی در بلاروس اشاره کرد که مسکو در تابستان 2023 به آنجا منتقل کرد.

در نشست سران ناتو در ویلنیوس در ژوئیه 2023، اعضای این ائتلاف متعهد شدند که تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از اعتبار و اثربخشی ماموریت بازدارندگی هسته‌ای خود انجام دهند. به گفته دودا این همچنین شامل "مدرن سازی بیشتر قابلیت های هسته ای و به روز رسانی روند برنامه ریزی آن است.

تحولات اوکراین| طرح 5 ادعای زلنسکی برای رهبران ناتورژیم اسرائیل مانند ناتو در افغانستان شکست می‌خوردانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  • اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • تیراندازی پلیس برای دستگیری شرور موادفروش
  • تیراندازی پلیس برای دستگیری شرور موادفروش در خاک سفید