Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از تعلل مدیران استانی در ساماندهی پروژه های مسکن مهر گفت: بدنبال درخواستهای گسترده مردم در موضوع مسکن مهر، طی هفته های اخیر چه در استان و چه در سطح وزارتخانه پیگیر مشکلات عدیده این حوزه خصوصا پروژه شهرک پیامبر اعظم(ص) شدم که نهایتا مشخص شد علیرغم وجود قانون و پیش بینی منابع مالی برای ارائه خدمات، متاسفانه عدم جدیت مدیران و ناهماهنگی میان دستگاهها در استان سبب بلاتکلیفی و نارضایتی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور آرامی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه مدیران در این باره مسئولیت را  به گردن یکدیگر می اندازند و در این میان مردمند که فدای این اختلافات می شوند، اضافه کرد: شواهد و قرائن نشان می دهد، ساماندهی مسکن مهر خصوصا مسکن مهر پیامبر اعظم(ص) مشکلی نبوده که کسری یا نبود بودجه باعث توقف آن شود چرا که قانون بودجه طی سالیان اخیر مسیر تامین منابع را باز گذاشته و کافی بود با انسجام و هماهنگی بین دستگاهها و با مدیریت استاندار مسیرهای قانونی طی و خدمات زودتر به مردم ارائه شود.
 
وی ادامه داد: از هیچ مسئولی پذیرفته نیست در جایی که قانون و آئین نامه سازمان یا دستگاه متولی را مجاز به اقدام دانسته و منابع آن را هم پیش بینی نموده، با بی تدبیری و سهل انگاری مردم را از حقوقشان محروم و آنان را زیر بار مشکلات به حال خود رها سازیم.
 
این نماینده مجلس اضافه کرد: مطابق بند ب تبصره ۸ قانون بودجه سال ۹۹ به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده شده برای عملیات آماده‌سازی، محوطه‌سازی، تأمین خدمات روبنایی و زیربنایی و تکمیل واحدهای مسکن مهر از طریق شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن از محل منابع داخلی و یا تهاتر اراضی و املاک مشکلات مربوط به پروژه هایی مانند شهرک پیامبر اعظم(ص) را مرتفع کند.
 
وی با اشاره به اینکه آسایش،رفاه و امنیت مردم نباید حتی یک روز معطل اختلاف بین دستگاهها باشد و با تصمیمات سلیقه ای این حق از مردم سلب شود خاطرنشان کرد: استاندار هرمزگان هرچه سریعتر با برنامه ریزی دقیق این موضوع را تعیین تکلیف کند.  
 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: شهرک پیامبر اعظم با جمعیتی بالغ بر ١٠٠هزار  نفر، یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های مسکونی در هرمزگان است و ساکنین آن سالهاست در وضعیت نامطلوبی زندگی میکنند. خدمات شهری، امور زیربنایی عمرانی ، کمبود فضای سبز و فضای آموزشی، معظل سگ های ولگرد، تاریکی معابر، نبود امنیت کافی و .. تنها بخشی از مشکلات مردم است و نبود امکانات زیرساختی معضلات اجتماعی عدیده ای در این مناطق بهمراه داشته است و لازم است استاندار هرمزگان بعنوان نماینده عالی دولت با اولویت این موضوع را تعیین تکلیف کند.
 
 آرامی در پایان گفت: از آنجائی که بعنوان شهردار بندرعباس برای احداث مسکن مهر چیزی حدود ٣۴٠٠٠ مجوز صادر نموده ام، اکنون بعنوان وکیل مردم وظیفه خود میدانم ضمن پیگیری دلایل این سهل انگاری و تاخیر، اجرای آن در سال ۹۹ را به جد از استاندار و مدیران استانی خصوصا راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه دنبال نمایم. مجمع نمایندگان استان نیز این آمادگی را دارد تا مدیران هرجا در تعامل با وزارتخانه های مربوطه نیاز به همراهی داشتند در جهت رفع دغدغه های مردم به کمک آنان بیاید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مسكن مهر شهرک پیامبر اعظم پیامبر اعظم ص مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان مالکی صبح سه‌شنبه در نشست شورای تأمین مسکن استان بوشهر از آغاز ساخت ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور خبر داد و اظهار کرد: ایده دولت برای ساخت چهار میلیون خانه در طرح نهضت ملی مسکن کار بسیار بزرگ و امیدآفرینی است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به تصویب ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور گفت: مراحل تصویب این شهرک‌ها در استان‌ها تمام شده و بخشی نیز در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی میزان کل ساخت مسکن در استان بوشهر را ۱۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی اعلام و تصریح کرد: در این راستا بیش از ۲ هزار هکتار معادل ساخت بیش از ۵۰ هزار واحد مسکونی تأمین شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه بیش از ۷۱ هزار متقاضی واجد ۳ شرط در استان بوشهر ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: ۱۷ هزار متقاضی هم دارای ۴ شرط برای دریافت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.

مالکی با اشاره به تسریع در اجرایی شدن طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در این راستا بیش از ۸۵ هزار هکتار زمین در استان‌های مختلف برای الحاق به شهرها شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۴۱ هزار هکتار اراضی استان‌ها به شهرها برای ساخت مسکن الحاق یافته است، گفت: ۱۵ هزار هکتار زمین نیز در حال طی فرآیند تصویب در شورای عالی مسکن برای الحاق به شهرها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی از واگذاری زمین مسکونی به مردم در استان‌های مختلف خبر داد و تصریح کرد: در ۲.۵ سال گذشته ۵۰ درصد کل ۴۰ سال گذشته زمین مسکونی به مردم واگذار شده است.

کد خبر 6086432

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه سلامت در بندرعباس
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است
  • سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار می‌شود
  • برگزاری مسابقات ورزشی پیشکسوتان سپاه در بندرعباس
  • بلاتکلیفی مسکن ملی نورآباد از زبان متقاضیان
  • ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود
  • ۴۳ هزار نفر در مسکن مهر صفادشت از خدمات عمومی بی‌بهره‌‌اند