Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: همچنان در امتداد پیک نخست بیماری کرونا هستیم و مردم باید نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت داشته باشند. ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

 حسین کریم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، با اشاره به اینکه نمی‌توان گفت در حال حاضر در  پیک دوم بیماری کرونا قرار داریم، اظهار داشت: همچنان در امتداد پیک نخست بیماری کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصفهان| لزوم ورود جدی‌تر کمیسیون بهداشت به مسئله کرونا؛ فاصله‌گذاری‌ها جدی‌تر اجرا شودباشگاه پرسپولیس: رسول‌پناه به کرونا مبتلا نشده استرئیس شورای شهر بندرعباس: اصناف در مبارزه با کرونا زودتر از ستاد مقابله با کرونا اعلام آمادگی کر

وی با بیان اینکه در ابتدای شیوع این بیماری تصمیم‌های خوبی در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان البرز اتخاذ شد، افزود: مردم و سایر دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی نیز برای کاهش شیوع این ویروس بسیج شدند و همیشه نتیجه اتحاد بهبود وضعیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با عنوان اینکه امکان تعطیلی مراکز و فعالیت اقتصادی و تجاری در طولانی مدت وجود ندارد، بیان کرد: با بهبود نسبی وضعیت شیوع،  ادارات، مراکز و صنوف مختلف به صورت پلکانی بازگشایی شد.

کریم با بیان اینکه انتظار می‌رفت مردم با این بازگشایی‌ها بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند،تصریح کرد: متاسفانه پس از بازگشایی مراکز با عدم رعایت مناسب پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم  روبرو بودیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه علیرغم صحبت‌هایی که گفته می‌شود، برخی ادارات و بانک‌ها اصرار به حضور مردم و مراجعه آنها دارند،عنوان کرد:  در ایام شیوع ویروس کرونا در استان البرز شاهد این بودیم که پروتکل‌های بهداشتی  در اصناف بیش از ادارات  رعایت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز  با اشاره به اینکه در استان خط ترانزیتی پرتردد، تراکم جمعیت بالا و تعداد بالای سکونتگاه‌های حاشیه ای شهر‌ها وجود دارد، خاطر نشان‌کرد: در روزهای اول شیوع بیماری کرونا با توجه به شاخص‌های استان و همچنین همجواری با استان‌های قرمز  انتظار بحران  این بیماری در استان البرز داشتیم که با اتحاد و همدلی بین مردم و دستگاه‌های اجرایی وجود داشت خوشبختانه به این نقطه نرسیدیم.

کریم با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش بیماران بستری و مراجعات در استان البرز روبرو هستیم، گفت: یکی از عمده نگرانی‌های ما مواجه شدن با کمبود تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی است.

وی با بیان اینکه در ابتدای شیوع بیماری تمام زیرساخت‌های بیمارستانی برای رسیدگی به بیماران کرونایی بود، افزود: در حال حاضر تمامی بخش‌های ما فعال هستند و بیماران مختلف را پذیرش می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز  با عنوان اینکه پرسنل و پزشکان متخصص  ماه‌ها است که به صورت مستمر با استرس از درگیری خود و یا خانواده‌هایشان با این بیماری فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: در ماه‌های اخیر میزان اشغال تخت‌های بیمارستانی در استان توسط بیماران کرونایی 504 تخت بود این در حالی است که ما بالغ بر هزار و 500 تخت را برای این بیماران آماده کرده بودیم، اما اکنون مجبور به اختصاص برخی از تخت‌ها به بیماران دیگری که مراقب از آنها نیز مهم است مانند بیماران قلبی و عروقی و سرطانی شدیم.

انتهای پیام/ی

R7810/P/S6,50/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی

دکتر عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس برای کودکان زیر یکسال طی ماه جاری در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی افزود: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی و همچنین واکسن پنوموکوک در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد