Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از بانک ها اما با تقویت سیستم نرم افزاری خود در جهت جلب اعتماد مشتریان گام برداشته و تلاش دارند که با ایجاد بستر راحت و ایمن و سلامت، با افتخار، سیستم نرم افزاری بانکی خود را در عرصه رقابت به دیگران معرفی نمایند. ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، خطای تراکنش یکی از دردسر های جدید در سیستم انتقال پول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی به جای حضور در شعبه،‌ مشتری بانک ها پشت سیستم رایانه یا تلفن همراه خود می نشیند و برای جابجایی یا انتقال پول و یا سایر تراکنش های بانکی از نرم افزار ها و برنامه های بانکی بهره می برد، انتظار منطقی و به حق او این است که در اندک زمانی، به هدف خود رسیده ، وجه مورد نظر خود را تبادل کرده و به سایر کارهای روزمره خود برسد.

تصور اینکه در تراکنش انجام شده وجه مورد نظر انتقال نیافته یا تراکنش با خطا مواجه شود و پس از مدتی ، سیستم خطای تراکنش ناموفق را بدهد تصوری است که در تراکنش های روزمره به وقوع هم پیوسته است.

 راه مقابله با این خطا اما علاوه بر اطمینان یافتن از شبکه نرم افزاری مورد استفاده، اطمینان از شبکه بانکی انجام تراکنش است. بدین منظور بانک ها و موسسات مالی، سالیانه خرج های کلانی انجام می دهند تا علاوه بر برقراری امنیت بستر انجام تراکنش، باگ ها و خلاء های سیستم تراکنش مسدود شده و مشتریان از بابت انتقال وجوه و انجام تراکنش ها کمتر دچار مشکلات شوند.

با این وجود اما در برخی از تراکنش ها همچنان مشکلاتی وجود دارد که باعث می شود تا یک بستر مورد اطمینان برای انجام تراکنش در مشتریان مهیا نبوده و مشتریان با معضلاتی از قِبَلِ این خطای تراکنش متضرر شوند. پر واضح است که در نتیجه اعلام خطای سیستم تراکنش، اعتماد مشتری نیز به بانک و موسسه مورد نظر خود سلب شده و وی نیز ترجیح خواهد داد که برای انجام فعالیت های بانکی خود از سایر بانک ها بهره برده و بدین ترتیب دایره مشتریان بانکی کاهش خواهد یافت.

 در این بین برخی از بانک ها اما با تقویت سیستم نرم افزاری خود در جهت جلب اعتماد مشتریان گام برداشته و تلاش دارند که با ایجاد بستر راحت و ایمن و سلامت، با افتخار، سیستم نرم افزاری بانکی خود را در عرصه رقابت به دیگران معرفی نمایند

چنانچه در همین زمینه در خبرها آمده بود که براساس آمار بانک مرکزی، بانک سرمایه در میان بانک‌های کشور در جمع چهار بانک دارای کمترین درصد خطای تراکنش‌های شتابی قرار گرفته است.

بر این اساس با تلاش‌های انجام‌شده درزمینه ارتقا و افزایش کارایی و بهبود عملکرد سامانه‌های این بانک، در سال 1398 بانک سرمایه در میان 31 بانک و موسسه اعتباری، در جمع چهار بانک دارای کمترین درصد خطای تراکنش‌های شتابی قرار گرفت.

این گزارش می‌افزاید که در نتیجه اقدامات صورت پذیرفته از سوی این بانک، کاهش و صفر شدن تراکنش‌های ناموفق شتابی بر اساس آمار اعلامی بانک مرکزی طی ماه‌های متمادی اتفاق افتاده است و حضور این بانک در میان چهار بانک دارای کمترین درصد خطای تراکنش‌های شتابی در سال 1398، مؤید حرکت مؤثر بانک سرمایه در زمینه ارتقا و بهبود عملکرد سامانه‌های بانکی خود بوده است.

این نشان می دهد که بستر نرم افزاری و سخت افزاری مهیا شده برای مشتریان این بانک به گونه ای ترتیب یافته که کمترین خطا با بیشترین تراکنش نیز با موفقیت در انجام تراکنش روبرو شود.

انتهای پیام/

R1012123/P/S1407,1431/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بانک سرمایه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک سرمایه بانک سرمایه سیستم نرم افزاری انجام تراکنش خطای تراکنش بانک سرمایه تراکنش ها بانکی خود بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو برابر شدن سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،  آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش ۲ برابری تا ۲ میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد ؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • دو برابر شدن سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت