Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر پراید و ماهواره را در کنار هم قرار دهید، تصویر درستی از دو نوع حکمرانی در کشور حاصل می‌شود.
به گزارش خرداد به نقل از فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز یکشنبه یکم تیرماه در «سومین آیین ملّی بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی» که به مناسبت سالگرد شهادت شهید چمران و از سوی بسیج اساتید کشور برگزار شد، شهید چمران را یار فراموش‌نشدنی روزهای مظلومیت ملّت ایران دانست و گفت: ملت‌ها با اسطوره‌هایشان شناخته می‌شوند و نمادها و اسطوره‌ها، شناسنامه ملت‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اینکه دانشگاهیان، شهید چمران را نماد استاد تراز انقلاب کرده‌اند، کاری شایسته و قابل تقدیر است، چرا که شهید چمران، هم از بُعد انقلابی هم مردمی و هم اعتقادی و علمی در رتبه بالایی است که می‌تواند نماد استاد دانشگاه ایرانی باشد. در واقع شهید چمران، قلّه‌ای است که اساتید می‌توانند خود را به آن سمت بکشانند.
رضایی، سلامت سیاسی شهید چمران را حائز اهمیت دانست و گفت: شهید چمران با اینکه عضو نهضت آزادی بود و اعضای این نهضت بعد از تسخیر لانه جاسوسی قهر کردند، شهید چمران محکم در کنار امام ایستاد. در واقع همینکه می‌بیند اعضای گروه او از انقلاب فاصله گرفته‌اند، از آن‌ها کناره‌ می‌گیرد. یعنی ادامه مسیر و پیاده نشدن از قطار هم، معیاری مهمی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دانشگاه ما امروز نیاز دارد که علم و عمل را به‌هم نزدیک کند، گفت: ملت ایران امروز در دو جبهه همزمان در حال مبارزه‌ای سخت و جدّی است؛ نخست جبهه استقلال و امنیت و دیگری جبهه اقتصاد و معیشت.
رضایی تصریح کرد: اساتید نمی‌توانند خود را از این دو جبهه فارغ کنند.
وی با اشاره به اعزام نفت‌کش‌های ایرانی به ونزوئلا گفت: آمریکایی‌ها می‌خواستند سر راه کشتی‌ها را بگیرند که ایران پهپادهای خود را به بالای سر کشتی‌های آمریکایی فرستاد و با تهدید پهپادهای ما، آمریکایی‌ها از سر راه نفت‌کش‌ها کنار رفتند. یعنی درگیری جدی و لحظه‌ای است و هر لحظه ممکن بود آنها یکی بزنند و ما یکی بزنیم.
رضایی با بیان اینکه در معیشت و اقتصاد هم درگیر جنگ هستیم، گفت: آمریکایی‌ها هر هفته یک لیست تحریم صادر می‌کنند. اگرچه بی‌اثر هم شده است ولی بالاخره در حال جنگ هستم.
وی افزود: آمریکایی‌ها یک تیم ۲۰۰ نفره را به چین فرستاده بودند و با شرکت‌های بزرگ چینی جلسه گذاشته بودند تا آن‌ها را برای تحریم ایران، توجیه کنند.
رضایی با بیان اینکه هواداران آمریکا در داخل کشور با معطل کردن کارها پشت جبهه به آمریکا کمک می‌کنند، گفت: در عرصه نظامی ما برای آمریکا رعب و وحشت ایجاد کرده‌ایم، اما متأسفانه در جبهه اقتصادی حکمراویی دیگری وجود دارد که بعد از جنگ از دلسوزان انقلاب سوءاستفاده کردند و با نفوذی که انجام شد، حکمروایی دیگری حاکم شد.
وی تصریح کرد: اگر پراید و ماهواره را در کنار هم قرار دهید، تصویر درستی از دو نوع حکمرانی در کشور حاصل می‌شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی قوانین و سازوکارهای اجرایی، نسبتی با آرمانها ندارند، گفت: به دلیل هدایت غلط نقدینگی به بورس، شاهد این هستیم که تاثیر منفی در مسکن، ارز و... ایجاد شده است.
رضایی افزود: مدیریت انقلابی ده سال آینده تصمیمات خود را نیز پیش‌بینی می‌کند. 
وی در ادامه گفت: عجیب اینکه کسانی که متولی این مشکلات هستند، انگشت اشاره را به سمت نظام نشانه می‌روند، در حالی که قبل از تحریم‌ها سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد. آیا اگر به این سیاست‌ها عمل شده بود، حال وضع ما اینطور بود؟ 
رضایی، عملی نشدن سیاست‌های کلی را مورد انتقاد قرار داد و با اشاره به سیاست‌های جمعیت و خانواده گفت: وضعیت جمعیت، امروز به یک فاجعه تبدیل شده و یک خطر جدی را برای آینده هشدار می‌دهد. وی با بیان اینکه باید جریان مجدد انقلابی شکل بگیرد که یکی دو سال است راه افتاده، گفت: این جریان کار خود را از مبارزه با فساد شروع کرد و به مجلس انقلابی رسید. در سال‌های آینده این حرکت توفنده‌تر ادامه خواهد داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظامبا بیان اینکه عده‌ای با تمام قدرت می‌خواهند مبارزه با فساد را تیره و تار کنند، تصریح کرد: این جریان ادامه خواهد داشت و این جریان، فراتر از اصلاح‌طلبی و اصولگرایی است که افکار نویی را برای حل مسائل کشور به منصه ظهور رسانده است.
رضایی با یادآوری اینکه شهید چمران با خمپاره ۶۰ به شهادت رسید و این، نردیکی او به خط مقدم نبرد را می‌رساند، خطاب به اساتید دانشگاه گفت: در میدان جنگ امنیتی و اقتصادی، استادی که در جایی بایستد که توپ هم به او نرسد، انقلابی نیست. استاد انقلابی در جایی می‌ایستد که خمپاره ۶۰ به او می‌رسد.
وی افزود: بسیاری از تخریب‌ها، تمسخرها و فیک‌سازی‌ها نشان دهنده این است که استادان ما در خط مقدم نبرد هستند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بیانات ۱۴ خرداد رهبر معظّم انقلاب درباره لزوم ایجاد تحول در کشور، گفت: رهبری، این تحول را کلید زده‌اند و در ماه‌های آینده ابعاد دیگری از آن را بیان خواهند کرد. برچسب ها: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، ماهواره ، پراید ، محسن رضایی

منبع: خرداد

کلیدواژه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ماهواره پراید محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام آمریکایی ها شهید چمران سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آنها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آنها شکست مطلق برای سازندگان بود، گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود.

حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.
خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

براساس گزارش اعتمادآنلاین، تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفت‌وگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.
همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار. تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینماهای ایران از سر و روی شبکه جم می بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.
حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟
سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار ، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

ما در روزهای آتی به واکاوای و چرایی این موضوع خواهیم پرداخت!

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896837

دیگر خبرها

  • شهید «محسن صداقت» اخلاص بسیاری داشت
  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  • گرامیداشت یاد و خاطره سردار سرلشکر حجازی در مهاباد
  • ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • شهدا عزت کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • اجرای طرح شاداب سازی در ۴۳۰ مدرسه چهارمحال و بختیاری
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ ها؛ تأیید واگن‌ ها را به تأخیر نیندازید
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ها درباره واگن‌های مترو
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان