Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان احمدپور کارآفرین قزوینی گفت: متاسفانه صادراتی در صنعت زالو نداریم و هیچ نظارتی بر کیفیت این صنعت صورت نمی‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ احسان احمدپور جوان ۴۱ ساله‌ای است که رسماً از سال 95 تولید و پرورش زالو را شروع کرده و یکی از کارآفرین‌های موفق استان قزوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره صنعت تولید و پرورش زالو می‌گوید: شرکتم تنها شرکت پرورش زالو در ایران است که موفق به کسب پروانه بهداشتی شده است.

این کارآفرین جوان ادامه می‌دهد: به جرات می‌توانم بگویم اولین و تنها فردی هستم که برای گرفتن پروانه بهداشتی و رفع مشکلات تولید و پرورش صنعت زالو کفش آهنی به پا کرده و کفش‌ها در این راه پاره کرده‌ام.

احمد پور عنوان می‌کند: برای شروع کار تمام زندگی‌ام را سرمایه کردم و یک سالن مناسب این کار داشتم و با پیشنهاد دوستان وارد صنعت تولید و پرورش زالو شدم.

وی اضافه می‌کند: در کل ایران تنها پنجاه پزشک وجود دارد که علم کار با زالو را می‌دانند.

احمدپور تشریح می‌کند: در ایران بیشتر از 300 مجوز پروانه بهره‌برداری برای تولید و پرورش زالو صادر شده است و بیش از ۳ هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

وی عنوان می‌کند: متاسفانه صادراتی در این صنعت نداریم و هیچ نظارتی بر کیفیت این صنعت صورت نمی‌گیرد؛ به طوری که کشورهایی مانند آلمان، روسیه وهلند که سابقه صادرات زالو به کل جهان را دارند حداکثر دارای دو شرکت تولید کننده صنعت زالو هستند و نظارت دقیق شان در صنعت زالو باعث به حرکت درآمدن یکی از چرخ‌های اقتصاد کشورشان شده است.

سودجویان به صورت قاچاق زالوی مصرف شده وارد می‌کنند

این کارآفرین جوان قزوینی ادامه می‌دهد: متاسفانه در صنعت تولید و پرورش زالو برخی افراد به فکر منفعت و سود مالی بیشتر خود هستند و سلامت افراد جامعه برایشان مهم نیست.

احمدپور تصریح می‌کند: یکی از معضلات دیگر در صنعت تولید و پرورش زالو تخصص نداشتن افراد در این زمینه است؛ به طوری که هر فردی از آرایشگر گرفته تا عطار بدون توجه به علم زالو درمانی به خود اجازه ورود به این صنعت را می‌دهد و کار خود را زالو درمانی می‌نامند در حالی که این افراد زالوانداز هستند و برخی برای سود بیشتر از زالوهای وارداتی قاچاق که منبع ویروس‌های خطرناک مثل هپاتیت و ایدز است؛ استفاده می‌کنند.

 وی در بحث صادر نشدن زالوی ایرانی می‌گوید: گونه پرورشی زالو در ایران گونه اوریان تالیست که به زالوی سبز شمال معروف است و بر اساس تصمیم کمیته ملی زالو به ریاست دکتر اسدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تنها گونه زالوی سبز در ایران تولید می‌شود در حالی که در اروپا و کشورهای دیگر گونه‌‌ای زالو به نام وربانا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

احمدپور ادامه می‌دهد: این موضوع در حالی است که گونه زالوی سبز ایرانی با ۱۳۱ آنزیم بهترین نوع زالو در دنیا به گفته خود آنهاست اما متاسفانه نتوانستیم گونه زالوی سبز ایرانی را جهانی کنیم تا علاوه بر تولید و پرورش آن به صادرات آن بپردازیم.

این جوان کارآفرین قزوینی بیان می‌کند: از دیگر مشکلات صادر نشدن زالو در ایران عدم همکاری مراجع دولتی مربوطه است و نداشتن سرمایه لازم برای تولید کنندگان زالوجهت شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی در خارج از کشور برای معرفی گونه زالوی سبز ایرانی در جهان از دیگر مشکلات صادر کردن زالوست.

احمد پور یادآور می‌شود: به غیر از حمایت و تسهیلات بسیج سازندگی سپاه هیچ ارگان دولتی دیگری تا به امروز از من به عنوان کارآفرین و تولید کننده صنعت زالو حمایت نکرده است.

وی اذعان می‌کند: قرار بر این بود جهادکشاورزی ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره در اختیار تولیدکنندگان صنعت زالو قرار بدهد و این طرح با بودجه چهار میلیارد تومان تصویب شد و بانک سینا عهده دار پرداخت این تسهیلات شد که متاسفانه در مرحله اجرای تسهیلات با بهانه عدم بودجه لازم این تسهیلات پرداخت نشد در حالی که این تسهیلات کمک فراوانی به پیشرفت صنعت زالو در کشور می‌کرد.

مسئولان تولیدکنندگان داخلی را حمایت کنند

این تولید کننده زالو در قزوین می‌گوید: کمیته ملی زالو، غذا و داروی کشور در بحث درمانی زالو مصوب کرد از آنجا که زالوی غیربهداشتی ناقل بیماری‌های ویروسی از جمله ایدز و هپاتیت است؛ لذا نیاز است در جامعه از هر زالویی بخصوص زالوی مصرف شده وارداتی استفاده نشود اما متاسفانه سودجویان این صنعت برای سوددهی بیشتر به صورت قاچاق زالوی مصرف شده به ایران وارد می‌کنند که جا دارد در این مورد به مردم آگاهی داده شود تا سلامت افراد جامعه به خطر نیفتد.

احمدپور عنوان می‌کند: حمایت کردن ارگان‌های دولتی از تولید کنندگان داخلی باعث می‌شود فردی که قصد تولید و کار آفرینی درهر شغلی دارد با انگیزه بیشتری به سمت تولید ملی برود.

این کار آفرین قزوینی در این مورد  ادامه می‌دهد: عدم حمایت دولت از تولید کنندگان باعث می‌شود تولید کنندگان با وجود مشکلات عدیده اقتصادی دست از تولید و حمایت از اقتصاد کشور بردارند و سرمایه خود را مانند دلال‌ها در طلا و سکه و مسکن سرمایه گذاری کنند تا متحمل ضررهای مالی جبران ناپذیر نشوند که در این صورت اقتصاد کشور فلج می‌شود.

وی در پایان گفت: این موضوع می‌طلبد مسئولان هوشیارتر شده و تولید کنندگان داخلی را حمایت کرده تا انگیزه بیشتری برای پیشرفت شغل خود داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید کنندگان ادامه می دهد صنعت زالو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!

تین نیوز

فعالان صنعت چای با انتقاد از افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده این محصول، تاکید کردند که این مساله منجر به ایجاد بحران در بازار چای خواهد شد.

به گزارش سرویس اقتصادی تین نیوز ، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیات دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند.

نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است. در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به 10 درصد را تصمیمی نادرست خواندند.

یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه به خبرنگار ما گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود. مسعود طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود. طاهری با بیان اینکه بیش از هفتاد درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد. این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده ، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سکانس‌هایی از فیلم ماه در جنگل
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران