Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌ استان‌ها- دادستان زنجان با تاکید بر اینکه متخلفان فساد شهرداری باید به اشد مجازات برسند گفت: دستگاه قضایی استان توانست یک چهارم سهام ایران‌ترانسفو به میزان چهار هزار میلیارد تومان را احیاء کند‌. ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام محسن کرمی در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان با اشاره به این که ارزشمند‌ترین داشته هر انسان عمر، حیات و فکر اوست اظهار داشت: سعادتمند کسی است که این دارایی‌های ارزشمند را وقف کند؛ شهید دکتر بهشتی جمله معروفی داشتند که ما تشنگان خدمتیم نه شیفتگان قدرت و در همین راستا قوه قضائیه نیز با تمام توان برای حل مشکلات مردم در حال خدمت است و در راستای عدالت گام بر‌می‌‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی یک فساد بزرگ مالی در زنجان / ‌تشکیل پرونده برای 304 مفسد اقتصادی ‌دستاوردهای سفر رئیس دستگاه قضا|دستور "رئیسی" برای راه‌اندازی کارخانه "آی.‌تی.آی" فارس پس از 8 سال ‌تعطیلیرئیسی: در گام دوم انقلاب، مردم باید اجرای عدالت را احساس کنند

وی افزود: زنجانی‌ها جزء مردمانی شریف و نجیب‌اند و غلبه بر رفتار‌ها در این استان رفتار‌های توأم با رعایت مسائل با ارزش و قانونی است و نباید معدود تخلفی که در این شهر انجام می‌گیرد وجه نیکوی این شهر را تخریب کند و عدم پرداخت رسانه‌ای در این مواضع به این دلیل است که نمی‌خواهیم حرمت و شأن زنجان زیر سوال برود.

دادستان زنجان با بیان این‌که در پرونده اخیر شهرداری زنجان 304 نفر دخیل بودند عنوان کرد: این تعداد مربوط به مدیران لایه‌های بالایی و میانی است و یک شهردار شهرستان و دو مدیر شهرستان دستگیر شدند و افرادی همچون معاون اداری و مالی، معاون استاندار، بازرس کانون کارشناسان، 5 نفر از اعضای شورا و تعداد دیگری در این پرونده حضور داشتند.

این مسئول با بیان این‌که ما با شفاف‌سازی موافق هستیم افزود: تصمیم‌گیری در ارتباط با علنی یا غیرعلنی بودن پیگیری پرونده شهرداری مربوط به دادگاه است اما درخواست داریم تا اشد مجازات برای متهمان این پرونده که اقدام ناپسندی انجام داده‌اند صورت گیرد.

به گفته وی، در بحث شهرداری یک قطعه زمین که در محدوده شهرداری نیز قرار دارد با کوتاهی برخی از مدیران به مساحت 7 هکتار به یک شرکت تعاونی خصوصی واگذار شده بود که در حال حاضر دارای قیمت 132 میلیارد تومانی است، اما به وسیله ورود دستگاه قضا پروژه متوقف شد.

دادستان زنجان ادامه داد: در خرید تجهیزات پارک بانوان مبلغ 4 میلیارد تومان و پروژه سبزه‌میدان نیز مبلغ 46 میلیارد تومان جلو فساد گرفته شد.

وی با بیان این‌که در بحث آسفالت خیابان‌ها یک اقدام موثری در حال انجام است تصریح کرد: قرارداد‌های آسفالت ریزی ‌معابر یک‌ساله بود اما با ورود دستگاه قضا قرارداد‌ها به 18 تا 24 ماه افزایش یافته است تا بعد از عبور از یک دوره سرما کیفیت این آسفالت سنجیده شود.

این مسئول در ارتباط با برخورد باغ شهر‌ها در استان نیز بیان کرد: در بحث باغ شهر با فرهنگ یک دهه‌ای مواجه هستیم و برای برخورد با این مواضع ابتدا باغ‌شهرهای سازمان‌هایی همچون جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و برخی سازمان‌ها مورد بررسی قرار گرفته‌اند با این وجود برخی از آن‌ها مشمول تخریب شده‌اند اما عده‌ای از آن‌ها شامل مرور زمان شده‌اند و طبق قانون تخریب آن‌ها خلاف می‌باشد.

وی در ادامه گریزی به جمع‌آوری معتادان در ایام کرونا زد و یادآور شد: در دو مرحله محل تجمع معتادان شناسایی شده و قریب به 200 نفر از این افراد جمع شده‌اند که با این اقدام علاوه بر آسایش شهروندان، خانواده‌های این افراد نیز از این اقدام رضایت داشتند و در همین راستا مرحله سوم جمع‌آوری معتادان نیز انجام خواهد گرفت.

دادستان زنجان با اشاره به این‌که در بحث دفن اموات کرونایی نیز مانع دفن تجمعی اموات کرونایی شدیم ابراز داشت: دفن تجمعیی اموات کرونایی فکر و ذهن افراد را نسبت به حتی خانواده آنان بدبین می‌کرد.

این مسئول با اشاره به این که یکی از مهم‌ترین اقدامات موثر انجام گرفته بازپس‌گیری یک چهارم سهام شرکت "ایران‌ترانسفو" از شخصی است که چند سال گذشته این سهم را خریده و حتی پول آن را نداده بود گفت: با این عمل بیش از 4 هزار میلیارد تومان منابع عمومی و دولتی حفظ شد.

وی در ارتباط با پسماند چندین هزار تنی سرب و روی زنجان نیز گفت: این مسئله مربوط به چندین دهه قبل بود اما مهم این بود که مصلحت آحاد مردم در نظر گرفته شود به همین دلیل این پسماند به نفع دولت مصادره شد و از سویی دیگر جهت ممانعت از پخش آلودگی آن توسط باد، پوششی بر روی آن قرار گرفت و حوضچه‌هایی جهت جمع‌آوری شیرابه ایجاد شد تا مانع از آلودگی زمین‌های کشاورزی اطراف شود.

کرمی با اشاره به این که علاوه بر کاهش تهدیدات آلودگی این پسماند، تعیین و تکلیف این پسماند‌ها جنبه‌های مثبت دیگری نیز داشت افزود: باز پس‌گیری مالکیت پسماند از چند شرکت خصوصی موجب شد تا بیش از یک هزار میلیارد تومان از طریق همین پسماند‌ها در اختیار دولت قرار گیرد.

انتهای پیام/ر/ش

R7707/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان دادستان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان

مدیرکل محیط زیست زنجان درباره آخرین وضعیت مجتمع صنعتی آلاینده آندیا فولاد گفت: با توجه به اینکه تغییری در میزان آلایندگی این واحد ایجاد نشد، بنابراین روز گذشته دستور توقف آن را از دادستانی درخواست کردیم که در نهایت این مهم به توقف موقت فعالیت مجموعه منتهی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدرضا یافتیان مدیرکل محیط زیست استان زنجان درباره وضعیت آلایندگی مجتمع صنعتی ریخته‌گری آندیا فولاد و بی‌توجهی آن به تذکرات گفت: اخطاریه‌ها و تذکرات فراوان به مجتمع صنعتی ریخته گری آندیا فولاد داده شد و بی توجهی به مسائل زیست محیطی موجب شد دستور توقف موقت فعالیت آن به دستور دادستانی صادر شود.

وی افزود: به صراحت باید گفت اخطاریه‌ها و تذکرات محیط زیستی نتوانست از فعالیت‌های نامطلوب این مجموعه جلوگیری کند.

وی درباره روند فعالیت این مجتمع طی سال‌های متمادی گفت: این مجتمع سال ۹۰ با عنوان شرکت ریخته گری سهند تولید شمش فولاد برای ۲۵۰ هزار تن مجوز استقرار دریافت کرد و اساس فعالیت آن به این شکل بود که قراضه‌های آهن را جمع آوری، ذوب و سپس به شمش تبدیل می‌کرد.

یافتیان بیان کرد: این مجتمع فعالیتی نداشت تا اینکه در سال ۹۴ اداره کل صمت وقت از اداره کل محیط زیست استان مجوز بهره برداری ۸۰۰ هزار تن شمش فولادی را درخواست کرد.

وی افزود: به این مهم باید توجه داشت وقتی واحدی استقرار می‌یابد، همه ضوابط آن باید منطبق با محیط زیست باشد و تمامی پروسه‌های محیط زیستی باید مد نظر قرار گیرد از قبیل اینکه آلایندگی زیست محیطی دارد یا نه؟ و در صورتی که واحد صنعتی ضوابط را رعایت کرده باشد مجوز فعالیت به آن داده می‌شود در حالیکه واحد یاد شده هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بود و این موضوع حتی برای کارشناسان نیز تایید شد.


وی ادامه داد: سازمان محیط زیست از ابتدا با مجوز بهره برداری این واحد مخالف بود و آن را اعلام کرد، ولی به رغم مخالفت اداره کل محیط زیست، اداره کل صنعت، معدن و تجارت این موضوع را در کارگروه تسهیل مطرح کرد که مجوز مربوط داده شد و این واحد با این مجوز فعالیت خود را از سر گرفت.


صدور ۳۰ فقره اخطاریه از زمان فعالیت این واحد صنعتی تاکنون 
مدیرکل محیط زیست استان زنجان تصریح کرد: فعالیت مجدد این واحد از نظر محیط زیست پذیرفتنی نبود، بررسی‌ها بیانگر آن است این واحد صنعتی در طول سال‌ها نه تنها کار خود را انجام نمی‌داد بلکه از سال ۹۶ در زمینه‌های دیگر از قبیل تولید کنسانتره آهن، منگنز و گندله سازی فعالیت می‌کرد و به هیچ عنوان مجوزی از این اداره کل نداشته است.

وی درباره طرح‌های شکایت از این واحد صنعتی گفت: به طور کلی طرح شکایت مبتنی بر فرآیند‌هایی انجام می‌گیرد و غیر مجاز بودن واحد صنعتی صرفا نمی‌تواند مبنایی برای شکایت سازمان باشد و باید آلایندگی آن احصا شود.

یافتیان ادامه داد: حدود ۳۰ فقره اخطاریه از زمان فعالیت این واحد صنعتی تاکنون صادر شده است و شکایتی نیز در سال ۹۶ مبنی بر دستور توقف واحد داده شد که در سال ۹۷ هم یک حکم قضایی شعبه اول ایجرود صادر گردید.

وی مطرح کرد: در سال ۹۷ دوباره و در سال ۹۹ نیز شکایتی از مجموعه انجام گرفت، ولی یکی از محدودیت‌های این اداره طولانی شدن زمان بررسی شکایات بنا به دلایل مختلف است که این موضوع به صورت استانی مورد پیگیری جدی قرار گرفت.


جریمه ۶۰ میلیارد ریالی
وی ادامه داد: این واحد بالاخره در سال ۱۴۰۰ به دلیل آلایندگی خاک و آرسینیک بالا به عنوان واحد آلاینده تشخیص داده شد که می‌تواند آب‌های زیر زمینی و سطحی را تحت تاثیر قرار دهد، به خصوص اینکه حتی در اراضی کشاورزی نیز مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

مدیرکل محیط زیست استان زنجان درباره وصول جریمه از این واحد اظهار کرد: پس از شکایت و اعلام حکم این واحد در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۶۰ میلیارد ریال جریمه شد که در همان سال به دلیل استمرار آلایندگی، علیه این واحد اعلام جرم شد و دوباره سال ۱۴۰۱ نیز شکایتی از این واحد انجام گرفت.

وی درباره پلمپ این واحد با توجه به تخلفات گفت: با شکایت این اداره کل در آبان سال گذشته تصمیم به پلمب موقت آن گرفته شد که اداره کل صنعت، معدن و تجارت در جلسه‌ای اعلام کرد مدیریت جدیدی در این مجموعه صنعتی بر سر کار آمده که درصدد رفع مشکلات است.

وی افزود: بنا بر پیشنهاد اداره کل صمت استان در جلسه دیگر استانی با هدف حمایت از تولید این مجموعه و الزام به رفع مشکلات زیست محیطی آن، فرصت چهارماهه تا پایان ۱۴۰۲ به آن داد شد تا مسائل و موارد را به طور قطع برطرف کند و مقرر شد این مجتمع صنعتی برنامه و پیشرفت ماهانه کاری خود را به این اداره کل اعلام کند که این مجتمع پس از ۲ ماه مکاتبات فراوان برنامه‌ای ناقص را ارائه کرد که این مسائل از سوی این اداره کل پذیرفتنی نبود.


تخلف بزرگتر ورود پسماند غیرمجاز بود
یافتیان بیان کرد: با توجه به فرصت داده شده این واحد تخلف بزرگتری یعنی ورود پسماند غیر مجاز را انجام داد و حتی از ورود کارشناسان اداره کل نیز برای بازدید از کارخانه ممانعت کرد که مراکز فروشنده پسماند‌ها به ۲ استان آذربایجان شرقی و خراسان رضوی اختصاص داشت که با مکاتبه صورت گرفته یکی از استان‌ها پیگیری‌های لازم را انجام داد.

وی تصریح کرد: این اقدام این واحد به نوعی مصوبه استانی را زیر سوال برد و همین مساله به شکایت مجدد از آن منجر شد.

مدیرکل محیط زیست استان زنجان گفت: با توجه به اینکه تغییری در میزان آلایندگی این واحد ایجاد نشد، بنابراین روز گذشته دستور توقف آن را از دادستانی درخواست کردیم که در نهایت این مهم به توقف موقت فعالیت مجموعه منتهی شد.

وی ادامه داد: این واحد صنعتی همواره از زمان شروع فعالیت خود تاکنون در فهرست آلاینده‌ها قرار داشته است.

یافتیان در پایان با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال در واحد‌های صنعتی مطرح کرد: اگرچه اشتغال واحد‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد، اما رعایت مسائل زیست محیطی اولویت دارد و از اساسی‌ترین اصول فعالیت یک واحد به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • مجازات متخلفان کنکور چیست؟
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • اولتیماتم ۱۵ روز استانداری برای ساماندهی بستر زنجانرود فیلم
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله گرد‌ها ؟
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله‌گرد‌ها؟