Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@00:52:46 GMT

پاره شدن طناب دار از گردن جوان بوشهری

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۷۶۸۲

پاره شدن طناب دار از گردن جوان بوشهری

پرونده قصاص یکی از محکومان به قتل در بوشهر با جلب رضایت اولیای دم پس از گذشت ۱۱ سال به سازش منجر شد و از چوبه‌دار رهایی یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری برنا؛ معاون قضایی دادگستری و سرپرست شورای حل اختلاف استان بوشهر گفت: در سال ۱۳۸۸ جوانی ۱۸ ساله در یک نزاع و درگیری جوان دیگری را با سلاح گرم به قتل ‌رسانده‌بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الماس گشتاسبی افزود: به دنبال شکایت و تقاضای قصاص اولیای دم، قاتل از سال ۱۳۸۸ تا کنون به مدت ۱۱ در انتظار صدور و اجرای حکم در زندان به سر می‌برد.

وی ادامه داد: با صدور حکم قصاص و تایید آن در دیوان عالی کشور قرار بود حکم قطعی هفتم خرداد ماه امسال اجرا شود.

معاون قضایی دادگستری استان بوشهر بیان کرد: با گرفتن مهلت یک ماهه تلاش شد تا رضایت خانواده مقتول گرفته شود و اولیای دم از حق قانونی خود گذشتند و رضایت به آزادی قاتل دادند.

وی ادامه داد: پارسال فقط در شورای زندان استان بوشهر ۵۰۰ پرونده به مصالحه و آزادی ۸۸ زندانی محکوم مالی منجر شد.

گشتاسبی اضافه کرد: همچنین پارسال ۴۱ هزار پرونده رسیدگی و معادل ۲۲.۵ درصد از پرونده‌ها با تلاش اعضای شورای حل اختلاف و کسانی که در جامعه دارای نفوذ و مقبولیت هستند به سازش و مصالحه  منجر شده‌است.

مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان بوشهر گفت: در ۶ ماه گذشته هفت زندانی محکوم به قصاص با پیگیری و تعامل اعضای شورای حل اختلاف و همکاری اولیای دم به بخشش و آزادی زندانی انجامید.

سید قاسم طباطبایی افزود: تلاش ما همیشه این بوده تا برای محکومینی که در زندان هستند با پیگیری مستمر بتوان رضایت گرفت.

وی نظام زندانبانی را علمی و اسلامی عنوان کرد و گفت: در زندان علاوه بر مقوله اصلاح و تربیت به حرفه‌آموزی نیز توجه ویژه‌ای می‌شود و هر زندانی باید یک حرفه بیاموزد تا  وقتی به اجتماع باز می‌گردد به اقتصاد خانواده کمک کند.

مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان  بوشهر ادامه داد: در بخش فرهنگی نیز به مقوله نماز و قرآن توجه می‌شود و در زمان حاضر محکومینی در زندان حافظ ۷ تا ۳۰ جزء قرآن هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بوشهر قصاص طناب دار جوان بوشهری پاره شدن طناب دار استان بوشهر اولیای دم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد


احسان حجتی منتقد سینما در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، درباره نحوه پرداخت فیلم های سینمایی به موضوع زندان و زندانی ها گفت: فیلم های مختلفی مثل زندان زنان ساخته شدند که قصه آنها را چند موقعیت در زندان تشکیل می داد یعنی اصل روایت برای داخل زندان نیست؛ قصه هایی هستند که خارج از زندان رخ داده اند اما ادامه آنها به زندان رسیده است.

وی افزود: بسیاری از کارگردان ها با گویش های متفاوت در قصه های حقوقی مشکل دارند؛ آنها نگران استقبال مخاطب هستند اما برخی از فیلم ها نشان داد که می توان با روایت های امیدوارکننده هم مخاطب فیلم های جنایی و معمایی را حفظ کرد.

حجتی با تاکید بر اینکه سینما می تواند در فیلم های حقوقی، جریان زندگی در زندان را نشان دهد، اظهار داشت: متاسفانه در اکثر فیلم ها، نویسنده زندان را پایان خط ترسیم می کند و گویی زندانی ها وارد دنیای ترسناکی می شوند. البته لازم به ذکر است که موضوعاتی مانند قتل یا قصه های معمایی کشش داستانی دارند و باعث جذابیت می شوند اما این همه ماجرا نیست. نقطه مجهول فیلم های امروز سینمای ایران، نپرداختن به اخلاقیات زندان است. باید کمی کارگردان ها خلاقیت صرف کنند تا بتوانند مدل قصه گویی را تغییر دهند.

وی بیان کرد: سینما روایت گر جامعه است اما روایت های فعلی در فیلم ها هم روایت های مستند نیستند؛ سینما درونیات و احوالات جامعه را داخل یک قصه دیگر می ریزد. روایت یک قصه مرسوم نامش سینما نیست؛ سینما باید افق دید ایجاد کند و مسیر را نشان دهد. 

دیگر خبرها

  • سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد
  • حضور تولید کنندگان بوشهری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • رهایی ۶۱۳ نفر از قصاص در سال گذشته
  • ثبت سومین سازش پرونده قتل در آذربایجان غربی
  • رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه: ۸۵ پرونده قصاص در کشور به سازش انجامید
  • راکتورهای هسته‌ای بوشهر با پیوست تولید آب احداث شود
  • اعزام ۸۵ زائر بوشهری به حج عمره